Słaby
ONE FC Middleweight
Komentarze spa'nov czy karateka w temacie "polityka", to cud, miód i orzeszki ziemne przy tym filmowym paździerzu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym takiego nie zaproponowałKomentarze spa'nov czy karateka w temacie "polityka", to cud, miód i orzeszki ziemne przy tym filmowym paździerzu.
![]()

Czyli trzeba ogarnąć...Ja bym takiego nie zaproponował![]()

Miłego seansuCzyli trzeba ogarnąć...![]()

Dlatego właśnie w czwartek idę drugi raz na solo leveling. Bawiłem się świetnie, a widzę że reszta to samo gówno co tam grają.Gladiator 2
Dawno takiego gówna nie oglądałem.
Wcale nie mówię o porównaniu do pierwszej części.
Wcale nie mówię, z perspektywy jakiegoś znawcy historii czy Rzymu bo nie jestem, jestem totalnym ignorantem w tych tematach.
Mówię z perspektywy zwykłego czipsożercy, oglądacza hollywoodzkich filmów.
Zważywszy, że to reżyser o takim nazwisku jak Ridley Scott to jestem w szoku, że takie guano ktokolwiek wypuścił do dystrybucji
Tak sobie teraz myślę, że Dungeon Siege Uwego Bolla to było przy tym kino klasy A![]()
najlepsza scena jak wjeżdża wesoła muzyczka odnośnie bitwy morskiej i kadr na nieukrywany śmiech Denzela,Gladiator 2
Wcale nie mówię, z perspektywy jakiegoś znawcy historii czy Rzymu bo nie jestem, jestem totalnym ignorantem w tych tematach.
Zważywszy, że to reżyser o takim nazwisku jak Ridley Scott to jestem w szoku, że takie guano ktokolwiek wypuścił do dystrybucji
Tak sobie teraz myślę, że Dungeon Siege Uwego Bolla to było przy tym kino klasy A![]()

Dlatego, że ocena powyżej 5Ja bym takiego nie zaproponował![]()
Mam jeszcze sporo do nadrobienia z zeszłego roku, ale dla mnie film roku to zdecydowanie Substancja.

w sensie to?@Roshi jest gdzieś ten japoński film death note z napisami?
ale Scott odjebal manewr...Gladiator 2

Nie mordo, to jest gówno. Chodzi o japońska wersjęw sensie to?
![]()
Notatnik Åmierci | Film | 2017
Notatnik Åmierci (2017) Death Note - Light Turner znajduje tajemniczy notatnik, który postanawia wykorzystaÄ do wymierzania sprawiedliwoÅci.www.filmweb.pl
A to oglądałeś?
A to oglądałeś?
![]()

Wyjątkowej klasy gówno.w sensie to?
![]()
Notatnik Åmierci | Film | 2017
Notatnik Åmierci (2017) Death Note - Light Turner znajduje tajemniczy notatnik, który postanawia wykorzystaÄ do wymierzania sprawiedliwoÅci.www.filmweb.pl
Sisu

Satysfakcjonująca anihilacja niemieckich nazistów.Sisu![]()

umknelo mi to. ogladalem dawno temu ogarneNie mordo, to jest gówno. Chodzi o japońska wersję
![]()
Death Note: Notatnik Åmierci | Film | 2006
Death Note: Notatnik Åmierci (2006) Death Note - Yagami znajduje notatnik należÄcy do Boga Åmierci. Osoba, której imiÄ w nim zapisze, umiera.www.filmweb.pl
Amerykanie spierdolili jak dotąd każdy rimejk japońskiego filmu. Co do jednego. W ogóle nie czują klimatu.umknelo mi to. ogladalem dawno temu ogarne
Murzyn jako L dyskwalifikuje to gówno na starcie.Amerykanie spierdolili jak dotąd każdy rimejk japońskiego filmu. Co do jednego. W ogóle nie czują klimatu.