Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pod koniec stycznia na VOD.Już jutro światowa premiera nosferatu, oby szybko wyciekły wersje w dobrej jakości, bo nie chce mi się czekać do końca lutego.
Podobnie. Dałbym 7 ale jest ok nieźle mę tli w bani czyt.. prowokuje do myślenia! ;)Czytałem, że "Caddo Lake" (2024) to horror, ale to dobry dramat z elementami fantastyki. Narastające napięcie i gorzka melancholia bijąca z tego obrazu przypomina mi emocje, które budził we mnie serial "Opowieści z pętli". Eliza Scanlen grająca główną rolę (na zdjęciu) jest ŚWIETNA, nie miałem odczucia, że to aktorka, po prostu uwierzyłem w jej postać. Film da się oglądać z dziewczyną lub żoną. 7,5/10
View attachment 116410
Przymknij oko na jedno dziwadło, to będzie zajebiste.Dobre to? Warto? Oceny niezłe, gierkę - przede wszystkim pierwwsze dwie części grałem No i zacząłem oglądać sobie
View attachment 117288
![]()
Fallout | Serial | 2024
Fallout (2024) - Serial na podstawie jednej z najlepszych serii gier w historii. "Fallout" to opowieść o tym, co się ma i czego się nie ma w świecie, w którym niewiele zostało.www.filmweb.pl
Ja tam chętnie zobaczę na dużym ekranie, ale dystrybutora jebać prądem. To już na Ukrainie mają szybciej premierę.Już jutro światowa premiera nosferatu, oby szybko wyciekły wersje w dobrej jakości, bo nie chce mi się czekać do końca lutego.
Nie mogę się doczekać l, wyciekły zdjęcia... Niestety pousuwane z praw autorskich.Już jutro światowa premiera nosferatu, oby szybko wyciekły wersje w dobrej jakości, bo nie chce mi się czekać do końca lutego.
Też bym chciał, ale nie wiem czy moja silna wola da radę wytrzymaćJa tam chętnie zobaczę na dużym ekranie, ale dystrybutora jebać prądem. To już na Ukrainie mają szybciej premierę.

Nolan nakręci Odyseję na wielkim ekranie? Brzmi zajebiście.
Jak zwykle zostawił nam poszlaki, ale nikt nie wpadł na to, że weźmie się za mitologię Grecką.

nie wiem może, załóż sobie jakiś temat o pedauach albo coś, a nie śmieć w filmach

Nieudolnie symulowany intelektualizm dzbana, maskującego sączonym filozoficznym bełkotem, którego głębia zdobywa trzy ćwierci głębokości jam pękających z hukiem w Białej Rawskiej, bastkowość zwojów taplających się w płynie mózgowo-rdzeniowym, szaremu człowiekowi wyłącznie ze skwarką typu Husa w ostatecznym rozrachunku się kojarzącego.
Bardzo dobre. Dociera do samej kątnicy robiąc istną parabolę myrdyrdy z duszy.Nieudolnie symulowany intelektualizm dzbana, maskującego sączonym filozoficznym bełkotem, którego głębia zdobywa trzy ćwierci głębokości jam pękających z hukiem w Białej Rawskiej, bastkowość zwojów taplających się w płynie mózgowo-rdzeniowym, szaremu człowiekowi wyłącznie ze skwarką typu Husa w ostatecznym rozrachunku się kojarzącego.
takie filmy powinno się wznawiać w kinach
pr-owo pierwsza część to mistrzostwo. wszystkie media naganiały widzów, same zachwyty (olaBoga), a na filmwebie kleks miał włączone oceny dopiero po dwóch tygodniach od premiery (w razie wu). chyba dużo tam tego dostrojonego przekazu, skoro cz.2 już uznano za sukcess
![]()
Kleks powróci po raz trzeci. Znamy tytuł!
Wszystko wskazuje na to, że Maciej Kawulski nie zamierza poprzestać na dwóch częściach opowieści o Ambrożym Kleksie. Trzecia część jest w planach i ma już nawet tytuł.naekranie.pl
nie ogladalem i nie obejrze, bo szanuje swoj czaspr-owo pierwsza część to mistrzostwo. wszystkie media naganiały widzów, same zachwyty (olaBoga), a na filmwebie kleks miał włączone oceny dopiero po dwóch tygodniach od premiery (w razie wu). chyba dużo tam tego dostrojonego przekazu, skoro cz.2 już uznano za sukcess

nie ogladalem i nie obejrze, bo szanuje swoj czas![]()

Czy na końcu wszyscy giną?Pierniczek okrutniczektakie filmy powinno się wznawiać w kinach