Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ktoś postawiony wobec wielo tysiąc letniej kultury mówi 10 letnie dziecko może to zrobić i to jest jego jedyna refleksja na ten temat i nie widzi nic ponad to , to wiem że ma zerowe pojęcie i edukację w tym temacie i wybacz ale ta dyskusja nie ma sensu. Zwyczajnie nie chce mi ciągnąć tego się i możemy dla świętego spokoju uznać że wygrałeś.![]()

bardzo, bardzo dyskusyjneLepią chaty z gówna, obcinają łapy albinosom, mają iq troche większe od małpy a ich wkład w kulture światową to twerkowanie. Jesteśmy lepsi i to potężnie lepsi. Gdyby nie biały człowiek żyliby na drzewach a to pierdolenie możesz sobie z Karateką uprawiać.

W drugiej części ostatnie sceny sugerowały, że wirus wydostał się poza GB.Zapowiada się naprawdę soczyste kino
Do dziś pamiętam, jakie wrażenie zrobiły na mnie wyludnione ulice Londynu. I piękny pstryczek w nos w stronę ekologów czy tam aktywistów, którzy spowodowali uwolnienie się wirusa. Jedyny zgrzyt może być taki, że z tego co pamiętam, to w drugiej części wirusa udało się pokonać. Czekam niecierpliwie.
Masz rację, faktycznie z tego co pamiętam, to jest na końcu scena trwająca kilka sekund w Paryżu chyba.W drugiej części ostatnie sceny sugerowały, że wirus wydostał się poza GB.

Pierwsze 8 minut udostępnione przez Sony na youtube nie wyglądało źle, jest w miarę brutalnie, rosjanie mówią po rosyjsku, a nie o po angielsku z rosyjskim akcentem. Generalnie jakby do końca filmu taki klimat trzymać to na rozrywkę do kotleta by się nadawał. Opinie krytyków mogą równie dobrze dotyczyć braku inkluzywności itp. więc bym się nie przejmował. Aczkolwiek filmu nie widziałem, więc możliwe, że jest po prostu chujowy.
Tak poważna firma jak Sony by sobie nie pozwoliła na brak inkluzywności przyjacielu.Pierwsze 8 minut udostępnione przez Sony na youtube nie wyglądało źle, jest w miarę brutalnie, rosjanie mówią po rosyjsku, a nie o po angielsku z rosyjskim akcentem. Generalnie jakby do końca filmu taki klimat trzymać to na rozrywkę do kotleta by się nadawał. Opinie krytyków mogą równie dobrze dotyczyć braku inkluzywności itp. więc bym się nie przejmował. Aczkolwiek filmu nie widziałem, więc możliwe, że jest po prostu chujowy.
Pierwsze 8 minut udostępnione przez Sony na youtube nie wyglądało źle, jest w miarę brutalnie, rosjanie mówią po rosyjsku, a nie o po angielsku z rosyjskim akcentem. Generalnie jakby do końca filmu taki klimat trzymać to na rozrywkę do kotleta by się nadawał. Opinie krytyków mogą równie dobrze dotyczyć braku inkluzywności itp. więc bym się nie przejmował. Aczkolwiek filmu nie widziałem, więc możliwe, że jest po prostu chujowy.
Poziom efektów w nowych superprodukcjach to jest jakiś żart

gdyby to był tłuczony mudżyn to wtedy polecajka 100%O i już wiemy, żeby nie oglądać.
![]()

Generalnie jest to prawdziwa historia, 6888 batalion złożony z czarnych kobiet. Zajmowały się dostarczaniem poczty i w sumie to w trailerze jest, nie widać żadnych scen żeby walczyły czy coś. Pytanie czy jednak czegoś scenarzysci od siebie nie dodadzą, czy ograniczą się tylko do politycznie poprawnego pierdololo.Fajnie się to zapowiada. Dawno nie oglądałem dobrego filmu wojennego.
![]()