Ja rozumiem że może to niebyć prawdą ale teraz i tak wszyscy co to przeczytaja sa wk..wieni ze wzgledu na podejżenie iż to prawda... Wiec kaczka niewiem po co go bronisz jak wiesz że czegoś takiego niepowinno sie robić.
@Hubi zadał pytanie, więc ja mu odpowiedziałem bo film znalazłem w chwilę, ale niestety twój język jak i poziom wypowiedzi jest na poziomie dziecka z podstawówki.
Chisora miał poniekąd rację z tym filmem co Hunto chciał. Aczkolwiek może Hunto lubi wercje cam/TS bo chyba tylko takie dostępne sa w sieci jak narazie (choć niby sa dvdripy, ale dwa sprawdziłem i w komentach ludziska piszą ,że fake.
Mój język i poziom do normalnych userów jest na dobrym poziomie , ale z pewnością nie będzie dobry do takiego trolla jak Ty.
@down : Jeżeli jesteś Chisorą , to jak Ty :-)
@w4ar: Jeżeli chodzi o to , abym edytował to kaczka napisał to, bo go zazwyczaj jadą, że nie edytuje postów, tylko pisze co chwile inny , minuta po minucie i chciał pokazać, że mnie też mogą tak zlinczować :D
@markhunto, ja także nie mogę doczekać się pojawienia jakiegoś dobrego relka Cabin in the Woods, oficjalnie DVD ma wyjść 24 września, więc jeszcze trzeba trochę poczekać, a film ponoć zacny
Dzięki za odpowiedzi. Poczekam na dvdripa w takim razie. Teraz przed chwilą czytałem recke kolejnego filmu, który bym chętnie oglądnął a którego nie mogę znaleźć. Chodzi o "The Dead" z 2010r. Wklejam linka i byłbym bardzo wdzięczny jakby ktoś mi go wyszukał. http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=2552
Corey1999 ja mam mega wkręte na horrory i w sumie nic innego nie oglądam, a ten jest na 8 czaszek. Ta stronka, którą podałem jest wg mnie bardzo miarodajna, więc zaufam ilości czaszek i dam se go dzisiaj wieczorem. :)
@markhunto - również zaglądam na tę stronkę, ale jak jest posucha na horrory to wydaje mi się, że chłopaki z dobrego serca zawyżają noty, albo to po prostu to kwestia gustu.
Ja raczej gustuje w horrorach z lat 1980 - 2000 a z tych nowszych mogę wymienić może z 20, które mi się podobały. Na pewno jednym z nich jest Dead Silence i jeżeli go nie widziałeś to polecam z czystym sumieniem. Może Ty też byś mi polecił jakiś dobry horror, który wyszedł w ciągu ostatnich lat?
@markhunto - "Dead silence" dziwnym trafem ominąłem, ale nadrobię zaległości. Na szybko mogę Ci polecić : "Snowtown" 2011 - miazga !!, "The loved ones" 2009, "Red, white & blue" 2010, "Cold fish" 2010, "The reflecting skin" 1990. Każdy z powyższych niszczy :) Również, jeżeli chodzi o horrory, najbardziej cenię sobie lata 80' ,ale to nie znaczy, że nadal nie powstają ( w tym gatunku ) bardzo dobre perełki.
Jest podobny portal dotyczący filmów sci fi ? Bo ojciec nie daje mi spokoju, chce obcych, statki kosmiczne, potworki itp :)
ps. wracając do Batmana to wszędzie na necie widzę negatywne opinie, krytykujące przede wszystkim scenariusz, ale nie chodzi mi o to by przekonywać kogokolwiek. W dupie mam co kto sobie myśli o tym filmie. Po prostu przedstawiłem swoją opinię, a kwaczor musiał się przyjebać i próbować jakimś śmiesznym linkiemz imdb zmienić moje zdanie albo pokazać, że nie mam "racji" ...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.