Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Ogólnie polecam też Deadpool i Wolverine. Sporo nawiązań do filmów, komiksów. Kto wychował się na starek kinematografii i filmach xmen avengers blade oraz innych wyłapie sporo easter eggow. Dobry humor idealnie oddający postać Deadpoola. Do tego pewnie ostatnia rola Hugejackmana. Widać, że wszyscy dobrze bawili się tworząc ten film.

zajebiście że ponownie Cox w roli Daredevila

zajebiście że ponownie Cox w roli Daredevila
To już po She Hulk było wiadomo bo tam też się pojawił. Co to było za gówno :usunto: Podobno mają też wrócić Punisher i Iron Fist (chociaż mam nadzieje, że w przypadku tego drugiego zrobią recasting bo to był dramat).
Mimo wszystko żywię głęboką obawę graniczącą z pewnością, że z klimatu oryginalnego Daredevila niewiele zostanie...

To już po She Hulk było wiadomo bo tam też się pojawił. Co to było za gówno :usunto: Podobno mają też wrócić Punisher i Iron Fist (chociaż mam nadzieje, że w przypadku tego drugiego zrobią recasting bo to był dramat).
Mimo wszystko żywię głęboką obawę graniczącą z pewnością, że z klimatu oryginalnego Daredevila niewiele zostanie...
A to nie wiedziałem, nie oglądałem tych wybitnych dzieł

To to rozumiem a nie te sztuczne cipy z okazji Diuny. @Drzewo
images (2).jpeg

Dobry.. moze 8 jak daja to bym nie dal ale solidna 7.. dobra muza, Wade no i powrot Rosomaka na plus. za duzo tego cgi marvelowskiego niestety.

Fabuła chujowa. Napierdolili taki śmietnik z tymi liniami czasowymi i wszechświatami, że na początku chuj jasny widział o co chodzi

Można obejrzeć, ale 7/10 to max. Za to pierwsza scena filmu do N Sync top.
:antonio:

po ocenach widze ze przecietny ten Romulus jednak :childcry:

Idę dzisiaj, wbijam na Obcego i później tylko przeskakuję z sali na salę na Deadpoola, teoretycznie będzie już trwał ale to jeszcze reklamy.

Dam znać jak Obcy
albo chujku nie dam znać :awesome:

Idę dzisiaj, wbijam na Obcego i później tylko przeskakuję z sali na salę na Deadpoola, teoretycznie będzie już trwał ale to jeszcze reklamy.

Dam znać jak Obcy
albo chujku nie dam znać :awesome:
Tylko kup grubemu koledze popcorn...
korwin-gif.56152

Back