Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Trzeci akt nie każdemu się spodoba bo jest przegadany, ale bardzo ważny dla całej biografii Oppenheimera. Mam wrażenie, że Nolan chciał go oczyścić z zarzutów przy pomocy tego filmu.Nie dłuży się te 3h?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzeci akt nie każdemu się spodoba bo jest przegadany, ale bardzo ważny dla całej biografii Oppenheimera. Mam wrażenie, że Nolan chciał go oczyścić z zarzutów przy pomocy tego filmu.Nie dłuży się te 3h?
Oby wyszło na płytach. Dołącze do kolekcji. Wybieram się do kina.Trzeci akt nie każdemu się spodoba bo jest przegadany, ale bardzo ważny dla całej biografii Oppenheimera. Mam wrażenie, że Nolan chciał go oczyścić z zarzutów przy pomocy tego filmu.
Profesor programista a czytać nie potrafi...
Jeśli ktoś liczył na film pełen fajerwerk to się mega wynudził, przy wychodzeniu z kina słyszałem jak jakaś laska mówi „myślałam że po wybuchu bomby będzie koniec filmu”

Jeśli ktoś liczył na film pełen fajerwerk to się mega wynudził, przy wychodzeniu z kina słyszałem jak jakaś laska mówi „myślałam że po wybuchu bomby będzie koniec filmu”
Muzyka i aktorstwo na duży plus, Cillian faworyt do Oscara, Downey jr. też dobrze wypadł. Jak to Nolan trzyma karty do samego końca.
Byłem w imaxie, jeśli ktoś ma bliżej jakieś inne kino to można iść śmiało, nie straci się zbyt wiele.
Cycki Florence Pugh

![]()
Tak wygląda obecnie.
![]()
odrosty![]()

ta starzejąca się kwoka Ci się podoba? Przecież ona wygląda jak typowa karyna co alimenty ciągnie, bo ona jest postępowa i żaden facet nie będzie jej ograniczałKurwa
W czarnej wdowie lepiej wyglądała![]()
Ja to nie śledzę za bardzo jej "kariery", ale tam chyba dobra odklejka poszła od momentu jak zarobiła trochę dolarów i morda stała się rozpoznawalna.ta starzejąca się kwoka Ci się podoba? Przecież ona wygląda jak typowa karyna co alimenty ciągnie, bo ona jest postępowa i żaden facet nie będzie jej ograniczał
View attachment 72862
no ja akurat kompletnie nie wiem co to za jedna tylko nazwisko + naked wpisałem w google (żeby sprawdzić czym @pyrazgr tak się zachwyca) i po wynikach mogę tylko stwierdzić "spieszcie się kochać kobiety; tak szybko się starzeją".Ja to nie śledzę za bardzo jej "kariery", ale tam chyba dobra odklejka poszła od momentu jak zarobiła trochę dolarów i morda stała się rozpoznawalna.
Masz 100% racje, kiedyś wydawała się lepsza teraz to dramat, szkoda strzępić ryja.no ja akurat kompletnie nie wiem co to za jedna tylko nazwisko + naked wpisałem w google (żeby sprawdzić czym @pyrazgr tak się zachwyca) i po wynikach mogę tylko stwierdzić "spieszcie się kochać kobiety; tak szybko się starzeją".
P.S. ale deepfake są fajne :)

odrosty![]()

margotMargot Robbie też byś pewnie pogardził bo ma „odrosty”?![]()

Również nie przepadam za tą "przy"tłuszczoną wywłoką. Nie dość, że mocno przeciętne to prosię to jeszcze zjebanie umysłowe. Zresztą nawet w filmach wyjątkowo drażniąca.ta starzejąca się kwoka Ci się podoba? Przecież ona wygląda jak typowa karyna co alimenty ciągnie, bo ona jest postępowa i żaden facet nie będzie jej ograniczał
View attachment 72862
odrosty![]()