Miskatonic
Vale Tudo Championship
nigdy nie widziałem ojca płaczącego, a już na pewno nie na filmie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nigdy nie widziałem ojca płaczącego, a już na pewno nie na filmie

Jak go nie było to jak miał płakać?nigdy nie widziałem ojca płaczącego, a już na pewno nie na filmie![]()

O kurwa, czarny ruski, polskich filmów nie zna i ojca tezJak go nie było to jak miał płakać?![]()

Nigdy nie oglądałem tych filmów z tej serii.
Za to Twój stał i płakał nad TobąJak go nie było to jak miał płakać?![]()

Mój wyszedł do kiosku i chyba drogi powrotnej zapomniał bo nie wrócił do tej poryZa to Twój stał i płakał nad Tobą![]()

Przez CiebieMój wyszedł do kiosku i chyba drogi powrotnej zapomniał bo nie wrócił do tej pory![]()

Patrząc na ostatnie lata KUPY....Ze wstydem przyznaje że nie przystąpiłem jeszcze do części pierwszej.
To poczekaj do drugiej i wtedy obie na razZe wstydem przyznaje że nie przystąpiłem jeszcze do części pierwszej.

Wtedy będzie trójka na horyzoncie, już trzeba czekać na całość...To poczekaj do drugiej i wtedy obie na raz![]()

Pewnie pójdę za miesiąc. Jak nie zapomnę.idzie ktos na premiere?
![]()

Pewnie pójdę za miesiąc. Jak nie zapomnę.
![]()

Ide jutro.idzie ktos na premiere?
![]()
Ja mojego chyba też nie, nawet jak umierał byl twardy jak sam skurwesyn. Jeszcze do mnie mówił, żebym się nie mazalnigdy nie widziałem ojca płaczącego, a już na pewno nie na filmie![]()

Widizal ktos z Was ten film?
NawijajWłaśnie wróciłem z Oppiego, jeszcze mi dudni w uszach po tych eksplozjach.
![]()

Co chciałbyś konkretnie wiedzieć?Nawijaj![]()
Czy faktycznie taki top Nolana.Co chciałbyś konkretnie wiedzieć?
Tak pisali w notach?Czy faktycznie taki top Nolana.
Czy to jego najlepszy film? ^^

Tak pisali w notach?
![]()
Nie dłuży się te 3h?![]()
Dla mnie jego najlepszy film to Intersteller (uwielbiam te klimaty), a na drugim miejscu mam Incepcję za oryginalność scenariusza i zakończenie. Oppenheimera umieściłbym w granicach trzeciego miejsca, ale jeszcze będę go musiał kiedyś obejrzeć po raz kolejny żeby wyłapać wszystkie niuanse.