Miskatonic
Vale Tudo Championship
Pa tu, jacy eksperci! Teraz to ja wiem i bez oglądania, że to musi być zajebisty film!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

i tu i tu netflix, podziekujePa tu, jacy eksperci! Teraz to ja wiem i bez oglądania, że to musi być zajebisty film!
View attachment 54289

Hmm, faktyczniei tu i tu netflix, podziekuje![]()

Mi się podobał. Bardzo lubie te czasy. Sceneria fajna i kostiumy. Historia też ciekawa. Harry Melling zajebiście moim zdaniem tutaj zagrał. Ciągnie się w niektórych momentach ale, że to kiepski film to bym nie powoedzial. A ocena 3/10 to już na bank nie.Tak żem właśnie myślał że gówno![]()

Czy napisałem że nie obejrzę?Tak to jest jak się podpiera opinią oskarków z twittera![]()

Srutu tutu majtki z drutu. Oceniasz filmy po serduszkach, gwiazdeczkach i cipeczkach na twitterzeCzy napisałem że nie obejrzę?
Nigdy się nie sugerowałem opinią innych co do filmów, zawsze wole sam sprawdzić i ocenić po seansie
Jajówa zjedzona kreatyniarzu?

po cipeczkach przede wszystkimSrutu tutu majtki z drutu. Oceniasz filmy po serduszkach, gwiazdeczkach i cipeczkach na twitterze![]()

Srutu tutu majtki z drutu. Oceniasz filmy po serduszkach, gwiazdeczkach i cipeczkach na twitterze![]()

![]()
Bardzo dobry, można śmiało iść do kina.

No i namówiłeś.. tylko jeśli się okaże że to jakaś chujnia, wtedy widzimy się pod jubilatem.![]()

Przymierzam się do niego już dłuższy czas.Wszystko wszędzie naraz. Jaki to jest pojebany film![]()
Na mnie wrażenia nie zrobił, jeśli masz wolne 2,30h to włącz. 6/10Przymierzam się do niego już dłuższy czas.
Moze za glupi jestes na niego... ?Na mnie wrażenia nie zrobił, jeśli masz wolne 2,30h to włącz. 6/10

A może chcesz się wybrać do dentysty?Moze za glupi jestes na niego... ?![]()
zdaloby sieA może chcesz się wybrać do dentysty?

To co Elbląg?zdaloby sie![]()

Ostatnio na WP była jakaś recenzja,z ciekawości przeczytałem![]()
Bardzo dobry, można śmiało iść do kina.
Elblag, pierdole ten syfTo co Elbląg?
Czy się zatrzymasz po drodze w Łodzi? Na paliwie oszczędzisz![]()

Kogo obchodzi jakieś wp i ich recenzje. Na imdb 7,5/10 na 20k głosów więc sporo ludzi odbiera ten film inaczej niż jakiś cwel z wpOstatnio na WP była jakaś recenzja,z ciekawości przeczytałem
![]()
"Babilon". Orgia goni orgię. Film z Polką tylko dla dorosłych
"Babilon" będzie najprawdopodobniej największą finansową porażką tego roku w Hollywood. Ten trzygodzinny potwór z Margot Robbie i Bradem Pittem to jednak coś, co niezbyt często oglądamy na dużym ekranie - epicko...film.wp.pl

To zabierzesz mnie po drodze? Żebyśmy na dwa auta nie jechaliElblag, pierdole ten syf![]()