Po prostu ktoś zrobił błąd i go poprawiłem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po prostu ktoś zrobił błąd i go poprawiłem.
Ja o komiksie, a kolega o żydach. Uuu antysemitysTo Pianista był, nie Batman.
Napisał ten, który w innych tematach "poleca mnie" wyimaginowanym laskom.
Nie. Po prostu ktoś zrobił błąd i go poprawiłem.
Jesteś w jakimś amoku na moim punkcie. W dodatku dziwnie erotyzujacym.
Napisał ten, który w innych tematach "poleca mnie" wyimaginowanym laskom.
Ja tylko utwierdzam się za każdym razem w swojej ocenie, że jesteś takim typowym głupio-mądrym filozofem, który zawsze musi pierdolić swoje wynurzenia z dupy.
odpierdol się od grubasów, prostakuPoleciłem cię, bo mnie to śmieszyło.
Ty za to jesteś grubym, prostym chamem. I tyle. I musimy z tym żyć. TOLEROWAC!
odpierdol się od grubasów, prostaku
Czowiek napisze so myśli o filmie co widział, a tu zara sie na zboków i grubasóf wyzywajo! Ehhh
Tak, jestem prostym (choć zakrzywionym) chamem. Tacy domorośli filozofowie zawsze mają z tym problem, bo wśród takich nie brylują. Logicznie myślący prosty cham szybko wyjaśnia takie mądrale najskuteczniejszą metodą. Stąd też te twoje wczorajsze czy tam przedwczorajsze wywody o tym jak to dobrze, że pedałków i innych dziwolągów już tak nie biją jak kiedyś.Poleciłem cię, bo mnie to śmieszyło.
Ty za to jesteś grubym, prostym chamem. I tyle. I musimy z tym żyć. TOLEROWAC!
Tak, jestem prostym (choć zakrzywionym) chamem. Tacy domorośli filozofowie zawsze mają z tym problem, bo wśród takich nie brylują. Logicznie myślący prosty cham szybko wyjaśnia takie mądrale najskuteczniejszą metodą. Stąd też te twoje wczorajsze czy tam przedwczorajsze wywody o tym jak to dobrze, że pedałków i innych dziwolągów już tak nie biją jak kiedyś.
Jak to jest, że nikt się nie czepia o Riplej? Albo Tą z Milczenia Owiec. Po prostu ich role naturalnie wyglądają w scenariuszu.Alleosohozi? Ze kobita go bije? Bo ne komprende.
Ripley zalatwiła sama cało kolonie obcych. Ktoś ma z tym problem? bo ja nie. Dalej, te predatki to tam mialy niby jakiś kodeks czy coś, że jak na gołe klaty to na gołe klaty (Final fight z T800). Bardziej bym się czepiał, że jak to ten brachol Apokalyptki stwierdził, że tu preydek oszukiwał. A Batman to w ogóle predka jakąś pałą chyba zajebał czy jakoś tak. Tu nie musi być logiki żeby było dobre kino akcji.
Jak to jest, że nikt się nie czepia o Riplej? Albo Tą z Milczenia Owiec. Po prostu ich role naturalnie wyglądają w scenariuszu.
Pomijam klase aktorską, bo nadęta mina i rozdziawione usta dziewczynki z predzia to mocne 2/10.
Amazon to mało co się nie zesra z tym gownem
#metooJa tam lubię klimaty indiańskie i uniwersum predatora
Pamiętam jak za gówniaka na tej scenie weszła moja babcia#metoo
![]()
Jedna ze scen która za dzieciaka zrobiła na mnie największe wrażenie.
Uniwersum myśliwskie idealnie pasuje do starć okrutnych ale "honorowych" predatorów z przed-industrialnymi ludzmi (z dowolnego regionu - i to pewnie zobaczymy w następnych wariacjach) - jest to forma szacunku dla umiejętności homo sapiens sapiens (mimo zacofania technologicznego).
Jeno na wprowadzanie bieżączki politycznej pozwolę sobie narzekać... Oczywiście narzekanie oglądnięcia nie wyklucza, wręcz odwrotnie...

Dobra dobra. Pewnie pokornie przełączył kolega za babci namową na Modę na Sukces, gdzie od czterech odcinkuf Brooks mieżyła do Ridża z pistoletu:)Pamiętam jak za gówniaka na tej scenie weszła moja babcia
Ale było wrzasków co ja oglądam!?
I tak oglądałem do końca![]()
Teraz to mam mindfuck, bo nie zwróciłem uwagi, a to najbardziej zaskakujący zwrot akcji w tym filmie
Poszli na kompromis, sami czerwoni zamiast czarnych + stronk łumen i toksyczna męskośćjak ten film przeszedł lewacką cenzurę to ja nie mam pojęcia
A babcia namiętnie oglądała Modę na Sukces, to prawda.Dobra dobra. Pewnie pokornie przełączył kolega za babci namową na Modę na Sukces, gdzie od czterech odcinkuf Brooks mieżyła do Ridża z pistoletu:)
Film zdążył się skończyć zanim babcia odzyskała przytomność po wyjechaniu jej z czachy.Pamiętam jak za gówniaka na tej scenie weszła moja babcia
Film zdążył się skończyć zanim babcia odzyskała przytomność po wyjechaniu jej z czachy.
Sytuacja z babcią kolegi. Pamiętam jak za dzieciaka zaprosiłem znajomego z klatki i drugiego znajomego który przyjeżdżał do babci w okresie wakacyjnym do niej aby posiedzieć. Zaprosiłem ich do siebie, aby posiedzieć na kompie(mojego brata) i zaczęliśmy przeglądać co się na nim znajduję. Znaleźliśmy filmiki animowany jak Smerfetka robi galę papa Smerfowi chwilę jeszcze coś przeglądaliśmy i się rozeszli, jeszcze tego samego dnia albo i następnego wpada babka tego znajomego z pretensjami do mojej matki co ja puszczam na komputerze i że gorsze jej wnuka. Spotykam się ze znajomym z klatki i mu mówię co i jak, zastanawiamy się czemu ten kasztan się wysprzęglił, przychodzi po po chwili kasztan i mówi że babcia pytała co robiliśmy, a ten balas powiedział że nie potrafi kłamać i zdał relację ze spotkania.Pamiętam jak za gówniaka na tej scenie weszła moja babcia

więcej nie był zapraszany i skończył marnie za garażami pewnieSytuacja z babcią kolegi. Pamiętam jak za dzieciaka zaprosiłem znajomego z klatki i drugiego znajomego który przyjeżdżał do babci w okresie wakacyjnym do niej aby posiedzieć. Zaprosiłem ich do siebie, aby posiedzieć na kompie(mojego brata) i zaczęliśmy przeglądać co się na nim znajduję. Znaleźliśmy filmiki animowany jak Smerfetka robi galę papa Smerfowi chwilę jeszcze coś przeglądaliśmy i się rozeszli, jeszcze tego samego dnia albo i następnego wpada babka tego znajomego z pretensjami do mojej matki co ja puszczam na komputerze i że gorsze jej wnuka. Spotykam się ze znajomym z klatki i mu mówię co i jak, zastanawiamy się czemu ten kasztan się wysprzęglił, przychodzi po po chwili kasztan i mówi że babcia pytała co robiliśmy, a ten balas powiedział że nie potrafi kłamać i zdał relację ze spotkania.![]()
Już nigdy więcej nie dostał zaproszenia..

Coś jeszcze powróżyć przystojny kawalerze?A babcia namiętnie oglądała Modę na Sukces, to prawda.
Nie, ja wszystko wiemCoś jeszcze powróżyć przystojny kawalerze?

No ale jak to
ale nie dość zaawansowana by prymitywni wojownicy nie stawili oporu.
Z ciekawości jutro obejrzę
w tle toksycznomeski predator
Niektore scenki walki spoko
Nowy predator takie mocne 4/10.
brak logiki w filmie
PREY
tesz widziałę tego Apocalypto vs Predator.
Do tego ma toporek który do niej wraca
kosmita z kosmosu polujący na wilki
ubię klimaty indiańskie i uniwersum predatora
ci wszyscy Indianie zostali tam zajebani przez predatorów/predatora, łącznie z ta niunią:Obejrzałem nowego Predatora