Drzewo
UFC Heavyweight
Czarni wiedzą, że nazywasz ich swoimi braćmi?Oscar za piosenkę idzie do Czarnej Pantery bo po to specjalnie Kendricka ściągnęli, a w innych kategoriach będzie ciężko czarnym braciom wcisnąć nagrodę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czarni wiedzą, że nazywasz ich swoimi braćmi?Oscar za piosenkę idzie do Czarnej Pantery bo po to specjalnie Kendricka ściągnęli, a w innych kategoriach będzie ciężko czarnym braciom wcisnąć nagrodę.
To tam była jakaś piosenka?Oscar za piosenkę idzie do Czarnej Pantery bo po to specjalnie Kendricka ściągnęli, a w innych kategoriach będzie ciężko czarnym braciom wcisnąć nagrodę.

To tam była jakaś piosenka?![]()
Soundtrack do Black Panther jest zajebisty. Oscary teraz wzbogacono o kategorię najlepszy film popularny, dla mnie spoko, lubię popkulturowe filmidła.Ten film jest w różnych plebiscytach nominowany za scenariusz i reżyserie, efekty specjalny czy nawet najlepszy film. Coś się niedobrego odjebało z tym światem.
Chyba nieBędę to wszystko porządkował na dniach to wrzucę kilka tytułów. Wszystko po trochu tak prawdę mówiąc.
Co do filmów to będę się dzielił opiniami w dziale |co oglądać|. Wczoraj wróciłem do Top Secret - oglądałeś? Klimaty nagiej broni.
Hmmm, troche mi to pachnie PC, ale co tam:
Captain Marvel, jedna z najbardziej bezsensowynych postaci Marvela, taka zżynka z Supermana.
Zresztą każde postacie jakby niezniszczalne grają mi na nerwach.

Zapomniałem dopisać do poprzedniej wypowiedzi, "pomijając walory wizualne oczywiście".Na Supergirl fajnie się paczy
![]()

Hmmm, troche mi to pachnie PC, ale co tam:
XDDDDDDDD
Marna Polska kopia.. Różal na plus bo się uśmiechnąłem a reszta to pewnie w 90% odjebane ze wszystkich części Szybkich i wściekłych i z Need for speed z tym no z Jessym co mete gotował z Heisenbergiem
XDDDDDDDD
Marna Polska kopia.. Różal na plus bo się uśmiechnąłem a reszta to pewnie w 90% odjebane ze wszystkich części Szybkich i wściekłych i z Need for speed z tym no z Jessym co mete gotował z Heisenbergiem
Też tak uważam... Tworząc takiego Predatora zbezcześcili tylko oryginał.Co ten predator, ale chujnia... Dno.

Chyba nie widziałem. Warto?Dziś wjechał u mnie "I origins" z 2014 roku. Film o reinkarnacji. Polecam w chuj. Ciary na koniec.
Chyba nie widziałem. Warto?
Czy na dropsach akurat oglądałeś?
XDDDDDDDD
Myślisz, że to będzie tak słabe, że aż dobre?o kurwa ten tekst o chorej siostrze xD mam wrazenie ,ze z tego wyjdzie taka nieswiadoma parodia a ,moze i swiadoma kto wie
dokladnie takMyślisz, że to będzie tak słabe, że aż dobre?