Anonymous
Vale Tudo Championship
W sumie nie tylko Ciebie pytam, WaszmośćNie ma pojecia milordzie. Przejrzyj sobie na podgladzie np. w VLC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W sumie nie tylko Ciebie pytam, WaszmośćNie ma pojecia milordzie. Przejrzyj sobie na podgladzie np. w VLC
Średniawy ale idzie obejrzeć. Mi się bardziej podobała poprzednia część.Fajny ten ST, czy szajs?
Pany, jakiś fajny film z wątkiem sci-fi, pierwszy kontakt, kosmici, albo typowo jakiś futurystyczny.
Przełęcz Ocalałych. Arcydzieło.
. Jeszcze nie oglądałem, ale czytałem, że za dużo ckliwości i patosu. Mam nadzieję, że nie jest tak źle, bo poza Pasją, pozostałe trzy filmy Gibsona uważam za świetne. Braveheart pewnie widział prawie każdy, Apocalypto pewnie też sporo osób, ale przy okazji chciałbym polecić debiut reżyserski Mela z 1993 roku:
Raczej nie przez to. Ja z przerwami i na podglądzie to obejrzałem. Dużo słabszy, niż poprzednia część.Wieczorem zacząłem tego nowego Star Treka oglądać i po 30 minutach zasnąłem. To tyle odnośnie film.
Ps. Ale może to przez saunę i piwsko oraz że pora późna...
rozpoznanie Koreańczyka w hełmie to niezły wyczyn![]()
.To jest klucz tego czemu wolę amerykańskie wersje od japońskich, choć mają klimat. Postaci w horrorach amerykańskich są bardziej charakterystyczne już w takiej podstawie jaką jest kolor skóry czy rasa :D No i weź w azjatyckim kinie znajduj czarnych, którzy zginą jako pierwsi ;)))Jak czytałem na fw dyskusje, który film jest lepszy: Infiltracja czy Infernal Affairs (pierwowzór Infilitracji, który polecam), to ludzie często pisali, że wersja Scorsese lepsza, ponieważ w azjatyckiej nie można się połapać kto jest kto, bo wszyscy skośni wyglądają tak samo.
To jest klucz tego czemu wolę amerykańskie wersje od japońskich, choć mają klimat. Postaci w horrorach amerykańskich są bardziej charakterystyczne już w takiej podstawie jaką jest kolor skóry czy rasa :D No i weź w azjatyckim kinie znajduj czarnych, którzy zginą jako pierwsi ;)))
.Może być fajny film.
A tak poważnie, co się stało z kolesiem, który stworzył DD? W tak młodym wieku mieć filmowy świat u stóp i przepaść.
Może być fajny film.
A tak poważnie, co się stało z kolesiem, który stworzył DD? W tak młodym wieku mieć filmowy świat u stóp i przepaść.

Pany, polecicie coś dla pary 50 letniej co się nudzi przy sobocie i przy winku sobie coś obejrzeć? Bo mnie matula gnębi, że coś jej nagrać, ale u mnie na dysku pustka albo jakieś filmy co jej nie pasuję (bo nie, mimo, że nie obejrzała i nie wie ocb, ale przeczytała opis i nie).
Nietykalni (2011)Pany, polecicie coś dla pary 50 letniej co się nudzi przy sobocie i przy winku sobie coś obejrzeć? Bo mnie matula gnębi, że coś jej nagrać, ale u mnie na dysku pustka albo jakieś filmy co jej nie pasuję (bo nie, mimo, że nie obejrzała i nie wie ocb, ale przeczytała opis i nie).
Troje na gigancie - dramat/komedia o dwóch typach - jeden z Tourettem, drugi z ostrą nerwicą natręctw, oraz o lasce z anoreksją. Uciakają z kliniki dla mentalnie chorych, żeby rozsypać nad morzem prochy matki jednego z nich.Pany, polecicie coś dla pary 50 letniej co się nudzi przy sobocie i przy winku sobie coś obejrzeć? Bo mnie matula gnębi, że coś jej nagrać, ale u mnie na dysku pustka albo jakieś filmy co jej nie pasuję (bo nie, mimo, że nie obejrzała i nie wie ocb, ale przeczytała opis i nie).