Masu
UFC Middleweight
Ładunek 200, świetna rosyjska komedia-niby ruscy a naprawdę dają radę. Albo Pursuit of Happyness z Willem Smithem-romantyczne i zabawne.Panowie jakiś dobry film do obejrzenia ze swoją lubą? pomijajac fantastyke i romantyczne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ładunek 200, świetna rosyjska komedia-niby ruscy a naprawdę dają radę. Albo Pursuit of Happyness z Willem Smithem-romantyczne i zabawne.Panowie jakiś dobry film do obejrzenia ze swoją lubą? pomijajac fantastyke i romantyczne
Zdecydowanie polecam.Ładunek 200, świetna rosyjska komedia-niby ruscy a naprawdę dają radę.
Było lizanie jaj psom w filmie? :)Różał który oczywiście nie zapomniał wspomnieć o fundacji.
Było lizanie jaj psom w filmie? :)
Dobrze, że taki syf omijam z daleka.
Dobrze, że taki syf omijam z daleka.
Ta...wiec jade kurwe jak chorzowscy gieksiaży za obraze Hadasia.
Jak dla mnie jeden ze slabszych Carpentera z okresu jak rządził i dzielil, ale w tamtym czasie w sumie chyba kazdy film tego pana ponizej poziomu co najmniej dobrego nie schodzil.Książe Ciemności - Carpenter na najwyższym poziomie.
Remaster w sensie, że w lepszej jakości? Kurwa już sie napaliłem na nową wersję, co by w sumie nie miało chyba sensu w tych czasach.O, remaster Samowolki wyszedl. Trzeba sobie odswiezyc ten swietny film.
takRemaster w sensie, że w lepszej jakości?
Wiadomo już więcej.Są tu jacyś fani Thorgala? W końcu powstanie filmowa wersja:
http://www.dzienniknarodowy.pl/3333/powstanie-fabularny-film-oparty-na-legendarnym-pol/
Niestety nie znamy szczegółów poza tym, że będzie to francuskojęzyczny obraz. Mam nadzieję, że zrobią z tego dobry, rozwiniety serial. Tylko gdyby procenci byli już znani..
Wiemy, że reżyser "Życie na podsłuchu" ma już prawa do filmu .

Wiadomo już więcej.
Michał Żebrowski zagra Thorgala.
Agata Buzek - Aaricię
Grażyna Wolszczak - Kris de Valnor
Ja wiem, czy na szczęście? Aktorów mamy dobrych, tylko scenariusze chujowe w większości.Na szczęscie będą grali raczej aktorzy zagraniczni ;p
Ja wiem, czy na szczęście? Aktorów mamy dobrych, tylko scenariusze chujowe w większości.