Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

dla mnie jakosc zajebista na 55' ogladalem i wygladalo lepiej niz programy w TV

dla mnie jakosc zajebista na 55' ogladalem i wygladalo lepiej niz programy w TV

200_s.gif

macie za duze wymagania
pamietam jak kiedys filmy ogladalem na starym tv czesto jedyne co widzialem to byly napisy :lol:
nie no jakosc zajebiste, w Zjawie moze dla efektow warto poczekac, ale w Osemce to dla mnie bylo 4k ultra full hd

Mi się podobał 7/10. Na co liczyles? motywy te same co wcześniej + parę razy smiechlem
szalu sie nie spodziewałem, ale nie potrafię o tym filmie powiedziec dobrego słowa, aktorstwo, fabula, sceny walki, dialogi, charakteryzacja, wszystko kuleje. Finałowa walka parodia, tu śmiechłem również:D jesli oceniłbym soutpaw 8/10 to co mogę powiedzieć o filmie podczas którego odczuwałem zażenowanie, dla mnie ocena na filwebie kompletnie zawyżona.No nie wiem może to nie byl dzien na taki film heh

Dobrze zrozumiałem? Dałeś Soutpaw 8/10?
nie pamiętam ile juz dalem, to bylo dla przykładu, ale ile bym nie dal, to i tak ze 3 punkty więcej bo nie wykręcał mi mordy jak Creed, a chociaż byl dobrze zagranym dramatem choc po schematach.

"Big Short" - dobry film o rynku finansowym w USA i przyczynach ostatniego kryzysu związanego z pęknięciem bańki w branży nieruchomości.

Jak dla mnie "Creed" przerósł oczekiwania, spodziewałem się gniota w stylu amerykańskiego snu, a tutaj z dobrym skutkiem wpleciono fajne historie życiowe bohaterów. No i atmosfera na stadionie Evertonu w Anglii oddana w niezły sposób, ogólnie nie ma czego się przyczepić moim zdaniem, mam nadzieję że jeszcze nakręcą coś do tej serii . Ale rozumiem tych którzy są niezadowoleni ale pamiętajcie że jedne z ważniejszych ról odgrywali tutaj Stitch, Tony Bellew czy Andre Ward a aktorzy to nie są.

nie pamiętam ile juz dalem, to bylo dla przykładu, ale ile bym nie dal, to i tak ze 3 punkty więcej bo nie wykręcał mi mordy jak Creed, a chociaż byl dobrze zagranym dramatem choc po schematach.
Trudno mi sobie wyobrazić coś o wiele gorszego od Soutpaw...

Back