mat
UFC Middleweight
NieJest już gdzieś Ósemka albo Zjawa w dobrym 720p?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NieJest już gdzieś Ósemka albo Zjawa w dobrym 720p?
Jest już gdzieś Ósemka albo Zjawa w dobrym 720p?
dla mnie jakosc zajebista na 55' ogladalem i wygladalo lepiej niz programy w TV
macie za duze wymagania

Mi się podobał 7/10. Na co liczyles? motywy te same co wcześniej + parę razy smiechlemAle ten Creed bieda...
szalu sie nie spodziewałem, ale nie potrafię o tym filmie powiedziec dobrego słowa, aktorstwo, fabula, sceny walki, dialogi, charakteryzacja, wszystko kuleje. Finałowa walka parodia, tu śmiechłem również:D jesli oceniłbym soutpaw 8/10 to co mogę powiedzieć o filmie podczas którego odczuwałem zażenowanie, dla mnie ocena na filwebie kompletnie zawyżona.No nie wiem może to nie byl dzien na taki film hehMi się podobał 7/10. Na co liczyles? motywy te same co wcześniej + parę razy smiechlem
Dobrze zrozumiałem? Dałeś Soutpaw 8/10?soutpaw 8/10
nie pamiętam ile juz dalem, to bylo dla przykładu, ale ile bym nie dal, to i tak ze 3 punkty więcej bo nie wykręcał mi mordy jak Creed, a chociaż byl dobrze zagranym dramatem choc po schematach.Dobrze zrozumiałem? Dałeś Soutpaw 8/10?
Rocky'go tak, ale tego farfocla Creeda nie:DJebane chamy nie docenia Rocky'ego :(
nightcrawlerJakieś dobre filmy akcji/thrillery ostatnich 2-3 lat?
Jedynie "Run all night" nie oglądałem. Już się za to zabieram. Dzięki!nightcrawler
gone girl
run all night
Skrobnij coś potem o tym filmie, bo jakoś się nie mogę za niego zabrać :)Jedynie "Run all night" nie oglądałem. Już się za to zabieram. Dzięki!
To chyba jednak jutro, bo coś mi wypadło i musiałem wyjść z domu i dziś już nie obejrzę :)Skrobnij coś potem o tym filmie, bo jakoś się nie mogę za niego zabrać :)
Co jak co, ale kampanie ma ten film świetną, walentynkowe plakaty rządzą !!!
Trudno mi sobie wyobrazić coś o wiele gorszego od Soutpaw...nie pamiętam ile juz dalem, to bylo dla przykładu, ale ile bym nie dal, to i tak ze 3 punkty więcej bo nie wykręcał mi mordy jak Creed, a chociaż byl dobrze zagranym dramatem choc po schematach.
Troszkę dramatyzujesz, ale co kto woli:)Trudno mi sobie wyobrazić coś o wiele gorszego od Soutpaw...
Alan Rickman nie żyje