Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Daria wiedzę ma, szybko przyswaja to zawodnicy, alternatywne podejście

Wiadomo jaka opinia na cohones i tak mogłaby schudnąć

:fjedzia:

Last edited:
Daria wiedzę ma, szybko przyswaja to zawodnicy, alternatywne podejście

Wiadomo jaka opinia na cohones i tak mogłaby schudnąć

:fjedzia:
Ja wiem, że w filmach jest trochę o fantasy, ale to się bardziej do jakiegoś tematu o ssakach nadaje bo tam ten kaszalot bardziej pasuje

• Like
Reactions: Abe
Nowy Saulnier wleciał na Netlfixa.
Trochę kocham. Już nie robią takich filmów. Jak wleciało The Number of the Beast wiedziałem, że będzie dobrze. Saulnier kapitalnie dawkuje napięcie. Do tego murzyn mix Reachera i First Blood jako jednoosobowa armia :antonio:
Ktoś powie, że to kino sensacyjne klasy B? No i co z tego jak zjada i wypluwa całą papkę która serwują nam kina od lat.
Saulnier, kręć więcej.

Trochę kocham. Już nie robią takich filmów. Jak wleciało The Number of the Beast wiedziałem, że będzie dobrze. Saulnier kapitalnie dawkuje napięcie. Do tego murzyn mix Reachera i First Blood jako jednoosobowa armia :antonio:
Ktoś powie, że to kino sensacyjne klasy B? No i co z tego jak zjada i wypluwa całą papkę która serwują nam kina od lat.
Saulnier, kręć więcej.
Fajnie, na pewno sprawdzę. Nie wszystkie filmy Saulniera mi podeszły, ale po Blue Ruin i przede wszystkim Green Room zawsze będę śledził jego twórczość.

niestety:
Zdjęcie

:antonio: :antonio: :antonio:
rola tego Pana jako głównego złego coś pięknego, pamiętam go z Deadwood, ale tu przeszedł samego siebie
450930.2.jpg

mistrz

oglądałem wczoraj do spania
co za klasyk

Anegrina Ugly
Żulia Robery
Jamal Deep
Złom Gruz
Kij w anus Riws
Leonardo de Crimo
Brat Bił
Kurła, ktoś tu wrzucał instagram z takimi przekręconymi nazwiskami aktorów, nie mogę się doszukac, a bardzo to było dobre, albo jakiś niger albo hindus to przedstawiał
:jarolaugh:

Back