Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daria wiedzę ma, szybko przyswaja to zawodników, alternatywne podejście
Wiadomo jaka opinia na cohones i tak mogłaby schudnąć
Ja wiem, że w filmach jest trochę o fantasy, ale to się bardziej do jakiegoś tematu o ssakach nadaje bo tam ten kaszalot bardziej pasujeDaria wiedzę ma, szybko przyswaja to zawodnicy, alternatywne podejście
Wiadomo jaka opinia na cohones i tak mogłaby schudnąć
Trochę kocham. Już nie robią takich filmów. Jak wleciało The Number of the Beast wiedziałem, że będzie dobrze. Saulnier kapitalnie dawkuje napięcie. Do tego murzyn mix Reachera i First Blood jako jednoosobowa armiaNowy Saulnier wleciał na Netlfixa.
Fajnie, na pewno sprawdzę. Nie wszystkie filmy Saulniera mi podeszły, ale po Blue Ruin i przede wszystkim Green Room zawsze będę śledził jego twórczość.Trochę kocham. Już nie robią takich filmów. Jak wleciało The Number of the Beast wiedziałem, że będzie dobrze. Saulnier kapitalnie dawkuje napięcie. Do tego murzyn mix Reachera i First Blood jako jednoosobowa armia
Ktoś powie, że to kino sensacyjne klasy B? No i co z tego jak zjada i wypluwa całą papkę która serwują nam kina od lat.
Saulnier, kręć więcej.
Wyglada oryginalnie i nie ma murzynów. Może się skuszęZajebiste
A powiastkę znasz? Jeśli nie to polecam przed, na pewno jest jakiś audiobook na yt.Wyglada oryginalnie i nie ma murzynów. Może się skuszę
Nie znam.A powiastkę znasz? Jeśli nie to polecam przed, na pewno jest jakiś audiobook na yt.
Polecam przed seansem, rozjaśni kontekst.Nie znam.
Cieńsze niz „peś ktury jeśćił kolejo”?Polecam przed seansem, rozjaśni kontekst.
Lepiej przeczytać ale co kto woli, krótkie opowiadanie.
Na poziomie "łasiej śkapy".Cieńsze niz „peś ktury jeśćił kolejo”?
Dobra, oglądaj filmCieńsze niz „peś ktury jeśćił kolejo”?
Anegrina Ugly
Anegrina Ugly
Żulia Robery
Jamal Deep
Złom Gruz
Kij w anus Riws
Leonardo de Crimo
Brat Bił
Kurła, ktoś tu wrzucał instagram z takimi przekręconymi nazwiskami aktorów, nie mogę się doszukac, a bardzo to było dobre, albo jakiś niger albo hindus to przedstawiałAnegrina Ugly
Żulia Robery
Jamal Deep
Złom Gruz
Kij w anus Riws
Leonardo de Crimo
Brat Bił
Musisz poczytać przed snem trochę tego Mesjasza BostonTea bo widzę, że się rozczuliłeś na filmie z Murzynem
Mel to jest gość!Tam jest Mel Gibson, czyli bat na całe lewactwo i żydostwo hollywood i dlatego ten film jest taki dobry
Kierwa, dopiero zobaczyłem, jak ktoś chce obejrzeć (pewnie nikt) to nie włączać trailera, za dużo pokazuje moim zdaniem, psuje klimat tajemnicyZajebiste