Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Dziwna akcja, wczoraj oglądałem i nie było ani jednej z tych scen.
Dostałem jakąś wykastrowaną wersję?
W ogóle liczyłem na jakiś hardcore, wszystko się dobrze zapowiadało a tu lipa, żadnego gore, klimat strachu budowany, miało być piekło a tu koniec filmu...
:travolta:
Było byku, ale mrugnąłeś :fjedzia:

To wtedy w takiej szybkiej retrospekcji? To faktycznie mogłem mrugnąć wtedy. Bez sensu to było, jak była scena kiedy Weir (chyba) zaczął coś robić temu chlopu to też szybko przeskoczyło i tylko później jakby kawałek skóry na haczykach było widać ale też szybko znikło. Jedyna scena gore to Weir bez oczu, tyle :boystop:

To wtedy w takiej szybkiej retrospekcji? To faktycznie mogłem mrugnąć wtedy. :boystop:

Część z tych ujęć była w retrospekcji, ale część została wycięta z ostatecznej wersji filmu, bo były zbyt drastyczne. Swego czasu istniała nieocenzurowana wersja filmu, która niestety nigdy nie została wydana. I to już się raczej nie wydarzy, bo ponoć taśmy zaginęły czy tam zostały zutylizowane.

Ściągłem z torrentów byku. Strasznie pojebane gówno. Ciekawią mnie reakcje w kinie ludzi co poszli nieświadomie na jaki film idą. Nie będe oceniał filmu bo nie mam jak. Jak ktoś lubi porypane filmy to polecam. Ide spać głodny
Jest już wersja oglądalna czy kinówkę męczyłeś?

Przy okazji mam pytanie. Ogarnia ktoś IPTV ? Ściągłem to na torrencie i w sumie działa. Ale mam jeden problem. Kanały z automatu przełączają się na nstępny co 30 sekund. Na innym playerze tak samo się dzieje. Samo przełącza na następny kanał. Ogarnia ktoś ocb ?

No teraz sprawdziłem na kąkuterze ze spacją pod ręką to rzeczywiście była te sceny, ale tak jak mówię, za szybko i za mało i za późno też.

To piekło i męczarnie powinny być szybciej w filmie i bardziej wyeksponowane, a tak chwila ulotna i bez spacji, właściwie, bez mocy :fjedzia:

Wczoraj zacząłem oglądać ale zasnąłem. Z godzine może obejrzałem. Nic porywającego, nic strasznego. Koło jedynki (dla mnie najlepszy Obcy który do dziś przetrwał ząb czasu i ma to coś) to nawet nie stało. Może dokończe z ciekawości na przewijaniu ale już wiem, że to raczej kino dla młodszej widowni. Postacie to też jakieś małolaty. Fabuła i zachowanie bohaterów czasem wręcz idiotyczne. Ogólnie jak dla mnie to zero klimatu Obcego. Dupa blada. Film zrobiony po to żeby coś zarobić hajs na swojej marce i tyle.

Anatomnia upatku 2023

Filmweb 7.2 nie dajcie się nabrać! Straciłę 2,5 godziny szycia na to. Spodziewałę się miksu „Fargo” i „Na Noże” Dostałę „sendzia anna marja kutasoska” ale trwające 5x dluzej niz oryginau.

Naplus:

- brojler coli, szystkie te z dupy nagrody dla tego gniota powinien zgarnonć pies. Oskarowa rola!
- uadne gury

Naminus:

- dlużyzny w sumie cały film to jedna wielka
- płaska atmosfera jak klata Kiry Najtli
- beznadziejna muzyka
- początek
- środek
- zakończenie
- murzyni
- bisexy
- co tam jeszcze sobie wymyślicie w tym filmnie jest dugie albo nudne.

1/10

A mam ten film w kolejce do obejrzenia. Teraz musze przemyśleć czy obejrzeć i samemu ocenić czy posłuchać rady ziomka z Cohones i wypierdolić z kompa.

Ogólnie to lubiałem filmy toczące się na sali sądowej. Ale słowa z Cohones trza wziąć pod uwagę :frankapprove:

A mam ten film w kolejce do obejrzenia. Teraz musze przemyśleć czy obejrzeć i samemu ocenić czy posłuchać rady ziomka z Cohones i wypierdolić z kompa.

Ogólnie to lubiałem filmy toczące się na sali sądowej. Ale słowa z Cohones trza wziąć pod uwagę :frankapprove:
„Dwunastu gniewnych ludzi” ma przy tym tempo jak „Uprowadzona” czy inna „Szeklem po łapkach” ale moze kolega sprobować chetnie wejde w polemikę jak kolega oceni wysoko.

Właśnie obejrzałem Substancję.
Fakt, 3/4 filmu mi się podobało, całkiem fajny pomysł i wykonanie, ale końcówka kompletnie odjebana.
Gdyby ktoś trochę lepiej pomyślał nad zakończeniem, to wyszedłby bardzo przyzwoity film.

Back