Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawie zapowiadają się:leci cos ciekawego w kinach?
Dubbing?Chłopiec i czapla już dostępny na e-kino, ktoś tam mówił że czeka
Jest z napisami, tutaj po ang i jest też ang dubbing https://aniwatchtv.to/watch/the-boy-and-the-heron-15765?ep=125620 ale anime tylko z oryginalnym dźwiękiem!! Napisy też polecam po ang bo polskie nie raz wypatrzyły narracje :PDubbing?
Obejrzałem już z angielskimi napisami, jestem po prostu ciekaw jak dubbing wyszedł bo zawsze był top.Jest z napisami, tutaj po ang i jest też ang dubbing https://aniwatchtv.to/watch/the-boy-and-the-heron-15765?ep=125620 ale anime tylko z oryginalnym dźwiękiem!! Napisy też polecam po ang bo polskie nie raz wypatrzyły narracje :P
No oglądałem jedynie mój przyjaciel Totoro z polskim dubem i faktycznie całkiem nieźle, ale jednak oryginalny dzwiek lepszy, Porco Rosso widziałeś?Obejrzałem już z angielskimi napisami, jestem po prostu ciekaw jak dubbing wyszedł bo zawsze był top.
Jest z napisami, tutaj po ang i jest też ang dubbing https://aniwatchtv.to/watch/the-boy-and-the-heron-15765?ep=125620 ale anime tylko z oryginalnym dźwiękiem!! Napisy też polecam po ang bo polskie nie raz wypatrzyły narracje :P
A to z tego miejsca polecam ulubione filmy studia ghibli (bajki) : Porco Rosso, Latający zamek Hauru i Księżniczka Mononoke- wszystkie dojebane:) kolegom tematycznie na pewno podeszloby Porco Rosso o faszystowskim pilocie ;P
Panie, wszystko tylko z oryginalnym dźwiękiem i bez napisów. Jak, kurwa w 21 wieku można oglądać nie znać angielskiego? To trzeba być srogo upośledzonymPanie wszystko tylko z oryginalnym dźwiękiem i napisami. Jak kurwa w 21 wieku można oglądać filmy z lektorem? Jeszcze bajki z dubbingiem zrozumiem, ale kurwa żeby film z lektorem oglądać? To albo trzeba być srogo upośledzonym albo czytać nie umieć.
Filmy czy seriale zdarza mi się oglądać z lektorem z szacunku do nieanglojęzycznych kompanów z ktorymi zdarza się oglądać. Czytać umiem wiec chyba jestem upośledzony:) a o ironio losu jesteś jedyną osobą która mam w ignorze przez swoje niskolotne komentarze, gdyby nie @Miskatonic to nie ogarnalbym że pisałeś do mnie... No offence ale nawet posty drzewa czy kogo tam nie wzbudzają u mnie takiego zażenowania, trzymaj się tam i eloPanie wszystko tylko z oryginalnym dźwiękiem i napisami. Jak kurwa w 21 wieku można oglądać filmy z lektorem? Jeszcze bajki z dubbingiem zrozumiem, ale kurwa żeby film z lektorem oglądać? To albo trzeba być srogo upośledzonym albo czytać nie umieć.
paniczne odbicie pileczki...Panie, wszystko tylko z oryginalnym dźwiękiem i bez napisów. Jak, kurwa w 21 wieku można oglądać nie znać angielskiego? To trzeba być srogo upośledzonym
![]()
Ja tylko zażartowałempaniczne odbicie pileczki...![]()
Mój ulubiony to Spirited Away (w krainie bogów) i grobowiec świetlików, ale to trza z kobietą i dużym zapasem chusteczek, nawet jak się jest samcem alfa, bo strasznie skurwysyńska historia na faktach (autentycznych, rzecz jasna)Jest z napisami, tutaj po ang i jest też ang dubbing https://aniwatchtv.to/watch/the-boy-and-the-heron-15765?ep=125620 ale anime tylko z oryginalnym dźwiękiem!! Napisy też polecam po ang bo polskie nie raz wypatrzyły narracje :P
A to z tego miejsca polecam ulubione filmy studia ghibli (bajki) : Porco Rosso, Latający zamek Hauru i Księżniczka Mononoke- wszystkie dojebane:) kolegom tematycznie na pewno podeszloby Porco Rosso o faszystowskim pilocie ;P
przyznaj ze nie przemyslales tego...Ja tylko zażartowałem![]()
Nie no, przemyślałem, ja wiem o co Ci chodziprzyznaj ze nie przemyslales tego...![]()
No też fajne, na Spirited Away byłem nawet ostatnio w kinie, a Grobowiec Swietlików długo był moim ulubionym (bo pierwszym który ogladalem), teraz wolę takie gdzie jest więcej akcjiMój ulubiony to Spirited Away (w krainie bogów) i grobowiec świetlików, ale to trza z kobietą i dużym zapasem chusteczek, nawet jak się jest samcem alfa, bo strasznie skurwysyńska historia na faktach (autentycznych, rzecz jasna)![]()
Jutro chyba wchodzi Maxxxine, a w następny weekend Longlegs, który mam przeczucie że rozpierdoli system.leci cos ciekawego w kinach?
Czyli nie odpalać?Właśnie skończyłem oglądać Furiose i powiem szczerze że wynudziłem się strasznie.Kurła akcji w filmie jak na lekarstwo a cała historia rozwleczona na 2,5 godziny seans![]()
Za późnonawet nie pobierać
![]()
Jak odpuścisz to za wiele nie stracisz , ja po godzinie miałem myśl co by to wyłączyć w ch.. ale wytrwałem do końca.Czyli nie odpalać?
Aż chyba sobie obejrzę Spirited Away. Z dziesięć lat nie widziałem i nawet zdążyłem o tym zapomnieć.Mój ulubiony to Spirited Away (w krainie bogów) i grobowiec świetlików, ale to trza z kobietą i dużym zapasem chusteczek, nawet jak się jest samcem alfa, bo strasznie skurwysyńska historia na faktach (autentycznych, rzecz jasna)![]()
Łoł, ja akurat podchodziłem sceptycznie do filmu i mi się spodobał (może dlatego, że nie mialem dużych oczekiwań) ale z tym brakiem akcji.. sam nie wiem, od samego startu jest pościg, spierdalanie a za chwile palą starą Furiosy na stosie xd, a to wszystko pierwsze 10minut filmu.Właśnie skończyłem oglądać Furiose i powiem szczerze że wynudziłem się strasznie.Kurła akcji w filmie jak na lekarstwo a cała historia rozwleczona na 2,5 godziny seans![]()
Ile ludzi tyle opinii, moja była taka jak napisałem a sam tytuł miał u mnie czystą kartę. Oczekiwania to miałem np co do Godzilla Minus One i Godzilla i Kong i oba tytuły mnie mocno zawiodły.Ogólnie w ostatnich latach jednym z nielicznych tytułów po którym sobie sporo obiecywałem i nie zawiódł moich oczekiwań była Diuna.Łoł, ja akurat podchodziłem sceptycznie do filmu i mi się spodobał (może dlatego, że nie mialem dużych oczekiwań) ale z tym brakiem akcji.. sam nie wiem, od samego startu jest pościg, spierdalanie a za chwile palą starą Furiosy na stosie xd, a to wszystko pierwsze 10minut filmu.
Wczoraj oglądałem nowego gliniarza z Eddiem i pod względem sentymentalnym też fajna podróż.
![]()
Gliniarz z Beverly Hills: Axel F | Film | 2024
Gliniarz z Beverly Hills: Axel F (2024) Beverly Hills Cop: Axel F - Czterdzieści lat po pierwszej głośnej sprawie w Beverly Hills Axel Foley, glina z Detroit, wraca do tego, co robi najlepiej - do...www.filmweb.pl