Miskatonic
Vale Tudo Championship
Nie polecam

Zaczęło się dobrze, wyszło absurdalnie i komicznie. Nie wiem czo ten Ethan, że wziął taki scenariusz, przegrał zakład jakiś?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Sony ładnie przeszło w stronę lewackiego spierdolenia, oby poniosło za to zasłużoną karę, już te spajdermenki z bambusem mnie drażniły (i zrobienie z bambusa głównej postaci), wstaweczki z lgbt+. Więcej silnych cip więcej lewackiego spierdolenia.
![]()
Sony ma spory problem. Madame Web tak gigantyczną porażką, że wytwórnia rezygnuje z całej serii
Sony's Spider-Man Universe wciąż czeka na duży sukces, tymczasem „Madame Web” zalicza tak spektakularną porażkę, że korporacja ma zrezygnować z całej serii widowisk. Przez najbliższe lata zapewne nie zobaczymy produkcji z kobiecymi wersjam...www.ppe.pl

Tylko daj se luz, pamiętam jak przez mgłę że część książki była drętwa, a drugie pół spoko. Nie wiem tylko czy o pierwszą część chodziło. Tak czy siak specyficznaJuż nadrobione. W sobotę kino a później biorę się za książki. Długo odwlekałem poznanie tego uniwersum ale w dobie kompletnego zjebania star warsów czas przestawić wajchę.

Mi wystarczą recenzje od drwala, wole na kiblu posiedzieć i popatrzeć na pięknie zrobioną ścianę niż oglądać woke gówno bez grama fabuły...Sony ładnie przeszło w stronę lewackiego spierdolenia, oby poniosło za to zasłużoną karę, już te spajdermenki z bambusem mnie drażniły (i zrobienie z bambusa głównej postaci), wstaweczki z lgbt+. Więcej silnych cip więcej lewackiego spierdolenia.
Kobieca wersja spidermena, popierdoliło kompletnie.
![]()
Ron TOP!Wyobrażacie sobie całą serię o bohaterskich suczkach lejących białych frajerów?
Już nie musicie.
![]()

Tylko daj se luz, pamiętam jak przez mgłę że część książki była drętwa, a drugie pół spoko. Nie wiem tylko czy o pierwszą część chodziło. Tak czy siak specyficzna![]()
Dziś jest ten dzień...
Miałem podobnie. Dość ciężko się czyta Diunę według mnie, ale mimo wszystko jest fajny klimat.

Tylko pytamNie oglądałem. Nie lubię "kosmicznych" filmów. Kompletnie nie czuję takich klimatów. Widzę wasze zachwyty i zastanawiam się co was w tym tak pociąga?

Fabuła i wykreowany świat, wcześniej poznany w książkach.Nie oglądałem. Nie lubię "kosmicznych" filmów. Kompletnie nie czuję takich klimatów. Widzę wasze zachwyty i zastanawiam się co was w tym tak pociąga?

Tylko nie czuję wkrętki na takie światyFabuła i wykreowany świat, wcześniej poznany w książkach.
![]()
Tutaj jest spoko. Nie ma laserów blasterów i zielonych ludzików.Tylko nie czuję wkrętki na takie światy
Jest za to daleka przyszłość, kolonizacja planet i bitwy na noże.Tutaj jest spoko. Nie ma laserów blasterów i zielonych ludzików.

Ale wciąż sieje ten sam terror!Vladimir Harkonnen trochę schudł

Nigdy nie miałem ocenionego filmu na Filmwebie na 10/10. Miałem podejście, że czekam na odpowiedni moment, kiedy poczuje, że to jest to i będę wiedział, że oglądam najlepszy tytuł w życiu.
Tak się stało dzisiaj. Ja tam znajduję wszystko, czego szukam w filmach. Diuna: Część Druga to dla mnie wizualne arcydzieło, które ciężko będzie przebić (tam każda scena jest piękna, każdy kadr to coś niesamowitego). Muzyka dopełnia klimat. Sama historia, mimo, że z książki znałem wcześniej, to tutaj siedziałem cały czas podjarany. Oglądało mi się to niesamowicie i jakby ten film trwał 10 godzin, to nie znalazłbym minuty nudy. Villeneuve to dla mnie geniusz, bo zrobił z tego filmu dzieło sztuki.
Nie ma co się rozpisywać, idźcie do kina![]()
Genialne, wyłączyli komentarze pod jej opinią
Albo sama wyłączyła
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z czymś takim 
Ja w sobotę idę a jutro powtarzam pierwszą część. Szef zachęciłNigdy nie miałem ocenionego filmu na Filmwebie na 10/10. Miałem podejście, że czekam na odpowiedni moment, kiedy poczuje, że to jest to i będę wiedział, że oglądam najlepszy tytuł w życiu.
Tak się stało dzisiaj. Ja tam znajduję wszystko, czego szukam w filmach. Diuna: Część Druga to dla mnie wizualne arcydzieło, które ciężko będzie przebić (tam każda scena jest piękna, każdy kadr to coś niesamowitego). Muzyka dopełnia klimat. Sama historia, mimo, że z książki znałem wcześniej, to tutaj siedziałem cały czas podjarany. Oglądało mi się to niesamowicie i jakby ten film trwał 10 godzin, to nie znalazłbym minuty nudy. Villeneuve to dla mnie geniusz, bo zrobił z tego filmu dzieło sztuki.
Nie ma co się rozpisywać, idźcie do kina![]()

nawet nie obejrzę i powiem z góry że kiepski, jeszcze ocenę na fw i imdb wlepieNajgorzej będzie jak pójdziecie i powiecie, że kiepski film![]()

No i to rozumiemnawet nie obejrzę i powiem z góry że kiepski, jeszcze ocenę na fw i imdb wlepie
![]()

kiepski nie był, ale petardy też nie byłoNajgorzej będzie jak pójdziecie i powiecie, że kiepski film![]()