old snake
Maximum FC Bantamweight
Nie widziałem, dzięki za polecenie nadrobię sobie. Flash paradox oglądałem, całkiem fajne było.A widziales Hell to pay ? Jeszcze lepsze, ale warto wczesniej obejrzec Flash Paradox zeby nie bylo WTF moment na koncu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie widziałem, dzięki za polecenie nadrobię sobie. Flash paradox oglądałem, całkiem fajne było.A widziales Hell to pay ? Jeszcze lepsze, ale warto wczesniej obejrzec Flash Paradox zeby nie bylo WTF moment na koncu.
Omijam filmy z Liamem od czasu Taken 3, bo chłop już chyba nigdy innej roli nie zagra![]()
Strzelec wyborowy | Film | 2021
Strzelec wyborowy (2021) The Marksman - Były snajper piechoty morskiej i weteren wojny wietnamskiej mieszka na granicy między Arizoną a Meksykiem, gdzie pomaga służbom, zgłaszając nielegalnych...www.filmweb.pl
omijać w chu*, strata czasu

Kalifat oglądałeś?Elo elo, jakiś dobry film na netflix lub hbo? Najlepiej coś nowszego, z ostatniego roku lub dwóch. Kryminał, thriller lub klimaty terroryzmu, isis itp?
Tak tak oglądałem, Faude też. :)Kalifat oglądałeś?
HejterElo elo, jakiś dobry film na netflix lub hbo? Najlepiej coś nowszego, z ostatniego roku lub dwóch. Kryminał, thriller lub klimaty terroryzmu, isis itp?
Sorry, myślałem, że w serialach jesteśmy. Muszę sobie przypomnieć, co ostatnio oglądałem...Tak tak oglądałem, Faude też. :)
Oglądałem. :)Hejter
Może nie nowy, ale Safe House oglądałeś?Oglądałem. :)
Tak, bardzo dobry!Może nie nowy, ale Safe House oglądałeś?
KurwaTak, bardzo dobry!
Jego wersja Diuny ma skupić się na silnych kobiecych postaciach
podniecaliśmy się tym z 15 lat temu,,Jabłko Adama" to jeden z lepszych filmów jaki wyszedł, polecam wam obejrzeć.

Klimat Jancia Wodnika, Cudownego Miejsca...no, typowy Kolski

Piękna fabuła filmowa

Kupą na klatę będzie samo obejrzenie tego "filmu* jeśli ktoś się odważy kliknąć play lub chroń panie kupi na to bilet do kinaCiekawe czy pójdą na całość i będzie scena z kupą na klatę![]()

Piękna fabuła filmowa
Zwłaszcza, że arabskimi kochankami będą młodzi, piękni modele... a nie stare, brodate szejki z obwisłymi jajamiTen film chyba będzie miał na celu ocieplenie wizerunku dupodajek xD

Piękna fabuła filmowa
Taki egzamin na betę. Jak któryś da się na to zaciągnąć kobiecie do kina to otrzymuje ten tytuł dożywotnioKupą na klatę będzie samo obejrzenie tego "filmu* jeśli ktoś się odważy kliknąć play lub chroń panie kupi na to bilet do kina![]()
Zgadzam się. Nie ten poziom, ale klimat zachowanyNo raczej zupełnie inny kaliber niż te dwa.