Masu
UFC Middleweight
Tylko tłuste, dużej szukajMasu może zarzucisz przepisem na to, bo jak tak o tym czytam, to mi się żołądek przykleja do kręgosłupa.
http://filozofiasmaku.blogspot.com/2014/03/pulled-pork-dugo-pieczona-wieprzowina.html?m=1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko tłuste, dużej szukajMasu może zarzucisz przepisem na to, bo jak tak o tym czytam, to mi się żołądek przykleja do kręgosłupa.

ZatwierdzamPulled pork gotowe.
Podczas szarpania mięsa 1/3 w dziwnych okolicznościach zniknęła ;)
Mięcho wyszło przepyszne!
image free hosting

Mój syn dostał ślinotoku na widok tego, i wciągnął na kolację sporą porcję.Zatwierdzam![]()
No i to jest wada-bo dwa kilo znika raz dwa. Chyba trzeba znalezc większą swinieMój syn dostał ślinotoku na widok tego, i wciągnął na kolację sporą porcję.
Mój ambitny plan, żeby mieć to mięso na weekend legnął w gruzach :(
Tak dla genetycznie modyfikowanych świniogigantów!No i to jest wada-bo dwa kilo znika raz dwa. Chyba trzeba znalezc większą swinie
Moja się właśnie piecze:D Ja ją połączę z Bols platinium i ogórkiem huehueja dzisiaj właśnie kupiłem karkówki trochę, nie wiem co z tym w sumie zrobić, z czym łączycie najczęściej?