Fantasy Premier League?

nie zawsze pośpiech jest dobry.
mogą jakieś nieobecności w składzie powstać do następnej kolejki i wtedy warto mieć transfer.
Mam ławe, poprzedni sezon pokazał że jestem w gorącej wodzie Kompany jak Vincent, ale zobaczymy, sam wiem że muszę hamować swoje rządzę bo ja bym z chęcią już dzisiaj ustawił nowy skład i rozegrał następna kolejkę xD no ale wydaje mi się że jednak tego Gyokeresa żałować nie będę, pluje sobie w brodę bo mi się bruno Fernandez popierdolił z bernardo Silvą, myślałem że to Fernandez idzie do Barcelony i przyznam że olałem temat nie sprawdzając, no i jak na razie Bruno jest jedynym zawodnikiem którego żałuję że nie mam w składzie a tak to wyjebane, najwyżej wild pójdzie za 2-3 tygodnie.

Jeszcze robię błąd że nie sprawdzam dokładnie pozycji na których są wystawiani zawodnicy, ale na to przyjdzie czas w trzecim sezonie :)

Pany, podpowiedzcie proszę, bo już nie pamiętam kilku kwestii.
1) Dlaczego zrobiły mi się dwie automatyczne zmiany? Nie, żebym jakoś mocno narzekał na ten fakt, bo dało mi to ostatecznie więcej punktów, ale jestem ciekawy jak to działa.
2) System bench boost, potrójne punkty i co jeszcze mamy co jest warte stosowania i kiedy z tego korzystać?

1) Dlaczego zrobiły mi się dwie automatyczne zmiany? Nie, żebym jakoś mocno narzekał na ten fakt, bo dało mi to ostatecznie więcej punktów, ale jestem ciekawy jak to działa.
2) System bench boost, potrójne punkty i co jeszcze mamy co jest warte stosowania i kiedy z tego korzystać?
pierwszy grający zawodnik z ławki- stąd zmiany.
kapitan spadł na ławkę, to podwaja vice kapitan wtedy.
boost, triple, hit i kartę masz raz na rundę (1-18 i 19-38).
warte stosowania jest wszystko.

kiedy?
kiedy chcesz, czujesz, potrzebujesz!
warto jednak przy tym popatrzeć w kalendarz!

Bench boost jak Twoi rezerwowi będą mieli pewny plac gry i możliwość zapunktowania.
Btw jak tam ufc nowe na ps5?

na stronie gry jest nowa zakładka- price changes.
ważna sprawa.
jest tam mierzony czas do następnej aktualizacji cen.
dzięki temu wiadomo od razu co jest z naszymi zawodnikami, konkretnie ich cenami.
spadki/ wzrosty możemy monitorować, a to pomaga trzymać wartość ekipy.

@Yaas @JosueEstebanez dzięki Pany :tiphatb:

Btw jak tam ufc nowe na ps5?
Krótka recenzja najnowszej UFC 6.
Moim zdaniem jest to na ten moment najciekawsza część, w którą grałem.
- Wreszcie każdy zawodnik ma swój uniwersalny styl, co sprawia, że niemal każda walka jest inna. Pograłem ostatnio trochę z braciakiem różnymi zawodnikami starając się odzwierciedlać ich styl i naprawdę fun z gry jest o wiele większy niż w poprzedniej wersji.
- Po ostatniej aktualizacji można wyłączyć wizualny efekt "flow state", który był bardzo arcadowy i po prostu nie wyglądał najlepiej.
- Zmniejszono liczbę knockdownów potrzebnych do ostatecznego KO na rywalu.
- Ruchy są o wiele płynniejsze, przez co łatwiej można łączyć kombinacje. W mojej ocenie być może nawet zbyt szybko niektórzy się poruszają, ale uważam, że wygląda to lepiej względem poprzedniej części.
- Poprawiono niektóre glitche, czy po prostu głupie mechaniki jak klincz, ale pojawiły się nowe "aspekty"które cheeserzy wykorzystują w obecnej odsłonie jak na przykład nowa pozycja over under, przy której atakujący nie traci paska wytrzymałości. Mam nadzieję, że i to szybko poprawią, bo póki co reagują dość sprawnie na sugestie dotyczące poprawek.
Generalnie tak jak wspominałem powyżej fun z gry jest dużo większy zwłaszcza jak ma się okazję pograć ze znajomymi. Ja obecnie ogrywam karierę online, której w poprzedniej edycji nawet nie ruszyłem, a myślę, że to naprawdę ciekawy tryb. To tak na szybko.
Wkleiłem swój post z game zone, żeby nie pisać tego samego. Mogę dodać do tego, że na ten moment jedyne co mnie wkurwia głównie w trybie kariery online choć nie tylko, że ruchy są czasem zbyt płynne i niektórzy napierdalają kombinacje 10000 ciosów, które nierzadko ciężko zablokować, czy ominąć. Poza tym, tak jak powyżej gra się naprawdę całkiem przyjemnie.

Byłem blisko dania go do składu xd
1787771636315.png

Chyba na poważnie będzie trzeba rozważyć tę dziką kartę :korwinlaugh:

Pozmieniałem wszystko pod Bruno, a widać, że zdecydowanie nie dowozi United na początku sezonu, mimo meczów z beniaminkami. A jest drogi jebany, miałem Rogersa i go wyrzuciłem..

Z United u mnie Mbeumo po tej kolejce żegna sie ze składem, najprawdopodobniej na kogoś z City (Cherki, Foden, Semenyo)

Powiedzieć że nakradłem w tej kolejce to tak jakby nic nie powiedziec
kolejka sezonu, a jeszcze dwóch w grze.
siadło jak nigdy, oprócz kinsky.
nos+ szczęście.
thomas dowiózł czyste konto i bonus, bo zszedł z boiska.
gross bramka w mocno doliczonym czasie.
wartości dodane.
ławka +20 to już fajne punkty.

No to jak? Grać teraz tego potrójnego kapitana na Haalandzie, czy jeszcze sie wstrzymać? Niby City ma u siebie Coventry, czyli chyba najlepszy możliwy mecz w tej rundzie ale z drugiej strony we wtorek jest LM i wyjazd na Porto. Istnieje obawa że City szybko zamknie wynik meczu z Coventry i Haaland może zaliczyć zjazd do bazy już po pierwszej połowie i nici z grubych punktów... Nie powiem jest zagwozdka... Na razie chyba bliżej mi do tego żeby sie wstrzymać.

No to jak? Grać teraz tego potrójnego kapitana na Haalandzie, czy jeszcze sie wstrzymać? Niby City ma u siebie Coventry, czyli chyba najlepszy możliwy mecz w tej rundzie ale z drugiej strony we wtorek jest LM i wyjazd na Porto. Istnieje obawa że City szybko zamknie wynik meczu z Coventry i Haaland może zaliczyć zjazd do bazy już po pierwszej połowie i nici z grubych punktów... Nie powiem jest zagwozdka... Na razie chyba bliżej mi do tego żeby sie wstrzymać.
Ja zagrałem,co ma być to będzie :fjedzia:

Przed rozpoczęciem sezonu myślałem że mam zajebistą ekipe ale to że zapomniałem o bruno fernandezie to już był pierwszy sygnał że jednak jest chujowo, no i po tych kilku kolejkach widzę że moja ekipa to by była dobra, ale w fife na konsoli. Jak za 2-3 kolejki się nie odbije to wale wild card.

Z United u mnie Mbeumo po tej kolejce żegna sie ze składem, najprawdopodobniej na kogoś z City (Cherki, Foden, Semenyo)
U mnie Santos i Shaw robią za chwilę out ze składu na zawsze.
Na dodatek w następnej kolejce mają City więc defensywni piłkarze za dużo nie ugrają

Screenshot_2026-09-05-19-02-27-201_com.android.chrome.jpg

Last edited:
Santos i Shaw to w ogóle słabe grajki pod to, Shaw jak zrobi z 5 asyst w roku to jest dobrze a Santos zaraz z ławki będzie wchodził jak Baleba będzie gotowy do gry
Już ich nie mam, zrobiłem dwa transfery na następną kolejke, 4 punkty mi zabrali ale chyba gra warta świeczki.

A i mam pytanie, jak na jakiegoś zawodnika brakuje mi 100k to zrobi transfer i dostanę jakieś minusy czy poprostu transfer nie dojdzie do skutku?

Back