Siedem
NoLife FC
Ty to widzę głęboko w tym siedzisz, ty Stomilem grasz?1746 - 1mln
1691- 2 mln
1648- 3 mln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ty to widzę głęboko w tym siedzisz, ty Stomilem grasz?1746 - 1mln
1691- 2 mln
1648- 3 mln
100milTy to widzę głęboko w tym siedzisz, ty Stomilem grasz?
Zrobię ci konkurencję w przyszłym sezonie xD100mil
Niczego kutasie wstawiał nie będę oprócz wody na rumianek !!!! Ja się chuja znam na pl !!@Prorok Izajasz a ty kutasie ile masz punktów? Wstaw screena swojego składu.
Co nie kurwa, wstawiaj!Niczego kutasie wstawiał nie będę oprócz wody na rumianek !!!! Ja się chuja znam na pl !!
okZrobię ci konkurencję w przyszłym sezonie xD
Terminarz muszę ogarnąć i te podwójne mecze w jednej kolejce ;) bo szczerze to nigdy tego nie sprawdzałem, widziałem poprostu z kim gra zawodnik z mojego składu i tyle xDok
będę ci podpowiadał.
rób notatki na przyszłość!Terminarz muszę ogarnąć i te podwójne mecze w jednej kolejce ;) bo szczerze to nigdy tego nie sprawdzałem, widziałem poprostu z kim gra zawodnik z mojego składu i tyle xD
W następnym sezonie podejdę do tego bardziej taktycznie.rób notatki na przyszłość!
zagrałem dziką kartę przed kolejką 32, czyli już teraz.
33 kolejka jest podwójna dla 6 ekip- bench boost
34 kolejka jest zmiejszona o mecze z 33- free hit
36 powinna być z zaległym meczem city- palace, to będzie potrójny c.
taki jest plan.

to nie przeczucie, tak będzie.Ale mam jakieś przeczucie, że pójdzie mi gorzej niż jak gram na czuja
Napewno będzie ciekawie.to nie przeczucie, tak będzie.
im mocniej wnikasz, tym bardziej igrasz ze szczęściem i zdrowym rozsądkiem i odwrotnie.
kolejni rezerwowi z ławki.Ustawienie miałem 4-4-2 a zmieniło mi na 4-5-1
Aha, chyba rozumiem, dzięki. Miałem błędne przekonanie że wchodzą pozycja za pozycję.kolejni rezerwowi z ławki.
zagrał pierwszy i drugi- zmiany nie są na pozycjach.
wyjątek kiedy masz 3 obrońców w składzie, a 2 na ławce, ale na miejscach rezerwowych 2 i 3.
w tej sytuacji kiedy nie zagra jeden z twoich podstawowych defensorów z ławki wejdzie obrońca, a nie pierwszy rezerwowy.