Yaas
KSW Featherweight
pan prorok przewidywał i nic nie powiedział wcześniej?Ta kolejka była zjebana na maksa.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pan prorok przewidywał i nic nie powiedział wcześniej?Ta kolejka była zjebana na maksa.
Mój najgorszy sezon w historii przez te zjebane bankowe kolejki. Następny sezon można zrobić ligę prywatną tu na forum. Wjazd po 100 czy 200 i gramy.pan prorok przewidywał i nic nie powiedział wcześniej?
![]()
z mojej strony nie ma problemu.Następny sezon można zrobić ligę prywatną tu na forum.
jutro startujemy!
kod do ligi powyżej.
jeżeli nastuka najwięcej punktów ze wszystkich i będzie w tym regularny, to cena się obroni.W tym roku stawiam na team bez jednej wyraźnej gwiazdy, zobaczymy jak to wyjdzie. Co rok miałem Haalanda, Salaha czy KdB w wyjściowym, teraz odpusciłem tych najdroższych zawodników.
W przypadku Haalanda skutecznie odstrasza cena, chłop pewnie najebie najwięcej punktów ze wszystkich, ale 15mln to już przesada..
spokojnie.Ok, skład zrobiony, zmiany wprowadzę za rok
To spoko zmiana, aczkolwiek zazwyczaj mam pecha i pół składu kontuzja.spokojnie.
teraz niewykorzystane transfery liczą się do 5, a nie do 2, jak do tej pory.
także jak przegapisz tydzień, czy dwa, to potem możesz pójść w większą korektę składu.
![]()
jeszcze jest jedna ważna- po zagraniu dzikiej karty nie tracisz tych skumulowanych transferów.To spoko zmiana, aczkolwiek zazwyczaj mam pecha i pół składu kontuzja.
spokojnie.W ostatniej chwili zrezygnowałem z Havertza, odpuściłem też Sakę. Póki co ładnie wychodzi![]()
ja zaryzykowałem i nie uległem modzie na sprzedaż haalanda.Przed tą kolejką zalogowałem się pierwszy raz od dawna do FPLa i porobiłem transfery. Pozbyłem się Kluiverta. Jak widać podziałało, zajebał dzisiaj hattricka xD
Coś ty mordo oszalał ? To drewno jebane do tartaku a nie do korony !! Mo będzie królem!!jeżeli chris wood będzie królem strzelców, to kupuję koszulkę z jego nazwiskiem.
tymczasem do mojego składu od następnej kolejki wjeżdża obrońca wisienek- dean huijsen.
4,7% posiadania, 12 ostatnich meczów od deski do deski- 2 gole.
bardzo dobry kalendarz i nazwisko dobrze wygląda.
to krzysztof drewno oszalał!!!Coś ty mordo oszalał ? To drewno jebane do tartaku a nie do korony !! Mo będzie królem!!