Fantasy Premier League?

jutro startujemy!
kod do ligi powyżej.

W tym roku stawiam na team bez jednej wyraźnej gwiazdy, zobaczymy jak to wyjdzie. Co rok miałem Haalanda, Salaha czy KdB w wyjściowym, teraz odpusciłem tych najdroższych zawodników.

W przypadku Haalanda skutecznie odstrasza cena, chłop pewnie najebie najwięcej punktów ze wszystkich, ale 15mln to już przesada..

W tym roku stawiam na team bez jednej wyraźnej gwiazdy, zobaczymy jak to wyjdzie. Co rok miałem Haalanda, Salaha czy KdB w wyjściowym, teraz odpusciłem tych najdroższych zawodników.

W przypadku Haalanda skutecznie odstrasza cena, chłop pewnie najebie najwięcej punktów ze wszystkich, ale 15mln to już przesada..
jeżeli nastuka najwięcej punktów ze wszystkich i będzie w tym regularny, to cena się obroni.
co nie zmienia faktu, że te 15 baniek mocno ogranicza budowanie drużyny.
są gracze, którzy zaczynają z haalandem i salahem.

wśród pomocników jest w czym wybierać, także pierwsze kolejki pokażą kto ma jakie możliwości.
ja zaczynam z haalandem, isakiem i krzysztofem drewno z nottingham!
taki atak.

salaha też bym zmieścił kosztem saki i jakiejś redukcji w pomocy np. zamiast eze jakiś słup za 4,5.

uważaj na słupy z dużym posiadaniem, bo gdy tłum zacznie panikować, to cena poleci.
a za słupa jest nienadrabialna.

spokojnie.
teraz niewykorzystane transfery liczą się do 5, a nie do 2, jak do tej pory.
także jak przegapisz tydzień, czy dwa, to potem możesz pójść w większą korektę składu.
:wink2:
To spoko zmiana, aczkolwiek zazwyczaj mam pecha i pół składu kontuzja.

matt turner- 20,1%
fabian- 13.3%

jeżeli tych dwóch panów nie będzie pierwszym wyborem trenera, a raczej nie będą, to w najbliższym czasie będą sprzedawani i ich cena poleci.
pozbądźcie się ich i zamieńcie na bramkarza za 4 mln, którego posiada 0,5% graczy.
taki mateusz lis dla przykładu, czy john ruddy- 0,3%.

salah mocno karze za nieposiadanie w składzie.
11,04 punktu za efektywne posiadanie przeciwko mojej ekipie.
ból.

Ortografia Komorowskiego | Encyklopedia polskich memów ...

mój ulubiony napastnik- chris wood nie zatrzymuje się nawet na chwilę.

niestety nie będzie z tego punktów, ponieważ był to mecz reprezentacji.
najważniejszym jest fakt, że krzysztof drewno pokonał dwa razy bramkarza vanautu nijakiego dick'a sablana! :o o:
w piąteczek pokaże bramkarzowi z samoa gdzie jego miejsce, bez względu na to kto będzie stał w bramce.

tak naładowany krzysztof ruszy na obronę arsenalu w następną sobotę i zabierze jej czyste konto!

nie może być inaczej!
:dobry:

Przed tą kolejką zalogowałem się pierwszy raz od dawna do FPLa i porobiłem transfery. Pozbyłem się Kluiverta. Jak widać podziałało, zajebał dzisiaj hattricka xD

Przed tą kolejką zalogowałem się pierwszy raz od dawna do FPLa i porobiłem transfery. Pozbyłem się Kluiverta. Jak widać podziałało, zajebał dzisiaj hattricka xD
ja zaryzykowałem i nie uległem modzie na sprzedaż haalanda.
gdybanie i co by było...
jednak isak zamiast norwega i różnica w cenie zainwestowana w sakę i podniesienie poziomu w obronie, to dziś byłoby miejsce pomiędzy 10-20 tys.
a tak jest blisko 400 tys.

o top 100 tys powalczę- mam jeszcze wszystkie bonusy do odpalenia, więc będę knuł i szukał różnic.

jeżeli chris wood będzie królem strzelców, to kupuję koszulkę z jego nazwiskiem.

tymczasem do mojego składu od następnej kolejki wjeżdża obrońca wisienek- dean huijsen.
4,7% posiadania, 12 ostatnich meczów od deski do deski- 2 gole.
bardzo dobry kalendarz i nazwisko dobrze wygląda.

jeżeli chris wood będzie królem strzelców, to kupuję koszulkę z jego nazwiskiem.

tymczasem do mojego składu od następnej kolejki wjeżdża obrońca wisienek- dean huijsen.
4,7% posiadania, 12 ostatnich meczów od deski do deski- 2 gole.
bardzo dobry kalendarz i nazwisko dobrze wygląda.
Coś ty mordo oszalał ? To drewno jebane do tartaku a nie do korony !! Mo będzie królem!!

Back