Fame MMA gala youtuberów

Bycie paziem boxdela tik tok. Ewentualnie prime bo Arek T go lubi.
Ten tancula to też jest niezły debil i po chwili się format wypali, dlaczego?

Podobno ten debil już chce organizować jakiś turniej paralityköw z chłopaków do wzięcia, czyli angażować niepełnosprawnych umysłowo i fizycznie i to w większym stopniu niż dalton.

Przecież oni pokażą dokładnie to co ufoludek, dostanie klapsa jakiś bandziorek czy inny przyjebnany jareczek i podziękuję za walkę.

Ja wiem też dlaczego oni celują w takie persony, bo takich kretynów jest najłatwiej robić na siano ale to na dłuższą metę runie.

Jeszcze ze 2 gale i zachwyt tanculą jako włodarzem się skończy.

Bo co innego jest wziąć zdrowych w miarę żuli spod sklepu, a co innego jest brać ludzi upośledzonych, a z oglądania takich osób to zostaje tylko niesmak bo ani nie powie nic ciekawego na żadnym programie, ani w klatce nic nie pokaże, nawet wiatraków.

Już ostatnio na tym fejmie było pokazane jak uposie się spisują w takich formatach na przykładzie tego przyjebanego zajebanego mułem cygana.

Laska zombiaka wygląda jakby ją poderwał pod liceum

Edit:

A to że ten mały siwy wchodzi do alana było wiadomo od początku jak nagrali ich "bójkę" na bekstejdżu

Last edited:
Ten Boxdel to jest jednak rzadki okaz kurwy bez honoru. Pięknie układa, razem z kolegami z Fame, Szachcię na talerzu Denisa. Strasznie krzywy numer z tym prankiem wyjebał Szachcie. Aż się chce, żeby Bartek popsuł zabawę iujebal kurze złote jaja. Symbolicznie, bo ten Denis jest niezatapialny na tę chwilę. Niestety Bartek spala się psychicznie próbując być hardym gitem na siłę i pewnie znowu nie dźwignie. Aczkolwiek chłopak Sandry zawsze jakiś przypał odjebie.

Ten Boxdel to jest jednak rzadki okaz kurwy bez honoru. Pięknie układa, razem z kolegami z Fame, Szachcię na talerzu Denisa. Strasznie krzywy numer z tym prankiem wyjebał Szachcie. Aż się chce, żeby Bartek popsuł zabawę iujebal kurze złote jaja. Symbolicznie, bo ten Denis jest niezatapialny na tę chwilę. Niestety Bartek spala się psychicznie próbując być hardym gitem na siłę i pewnie znowu nie dźwignie. Aczkolwiek chłopak Sandry zawsze jakiś przypał odjebie.
No ładnego pranka dla niego zmontowali, taki prank że zrobili z niego szmatę.

Z tego pranka to mu zmontowali aferę i to taką dwuznaczną że to zawsze będzie się za nim ciągnąć mimo że to był, hehe prank!

Bo w ich świecie rację ma szachta w tym jak to tłumaczy, ale z drugiej strony denis też ma rację bo szachta nie wiedział że to prank, a jest wielu troglodytów którzy nie kupią tłumaczenia szachty.

No cóż, fajny ziomeczek się okazał z tego boxdela.

A szachta jak już wcześniej wspominałem, dał się ładnie sterować.

Niewiadomo czy toruński piernik nie ma jakiegos zapisu w kontrakcie, że mu płacą nawet jesli nie bedzie walki kilka razy chwalił sie czyms takim wczesniej. Włodarzon to sie niechce wymyslac zestawien i nowych twarzy dlatego takie pierniki ich szantazuja. Chłop bedac bandyta romantyzuje przestepczosc i umoralnia innych samemu nie przestrzegajac zasad. Jest takim kretynem ze przyznał sie do składania fałszywych zeznań plus opowiedzial na wizji o innych przestepstwach swoich i swoich oponentów.
Plus na bank kiedyś byli razem.

Jakie to są dzbany kurwa ten Denis i Szachta, wyskoczyły mi jakieś shorty z ich rozmowy na tym promo of Famme.
I ja pierdole..... :damjan: :DC:

Wyciągają sobie jakieś afery, na rodzinę na dzieci, tu jakieś sprawy co poszło na papier i wgl. E konfidentka w necie, a takie prawilniaki.
Porażka w chuj to jest, patologia i hipokryzja taka że chcę się rzygać. I jeszcze ta lewa afera z tymi narkotykami co mieli podrzucić Szachcie, chciałbym widzieć jak na jego miejscu te Boxdele i Denisy się wiją że to nie ich, gotowi by gałę zrobić żeby nie zjechać na puchę, a hipokryci prują się do tego Szachty że nie chciał na sztywno przyklepać sobie tego lewego towaru.

@Houk no i właśnie o to chodzi :beczka:

Screenshot_2026-03-19-16-56-58-821_com.instagram.android.jpg
Screenshot_2026-03-19-16-57-02-042_com.instagram.android.jpg

A do tego co wczoraj napisałem o zatrudnianiu przygłupów, no to teraz wyobraźcie sobie co się dzieje w prime pod sterami juźviakowa

Denis to jest zasadowy jak mu pasuje. Jako ziomboj sztachety bankowo wiedzial o jego przebojach z byłą, ale wtedy mu nie przeszkadzało. Pododna sytuacja jak z Maliszewskim najpierw wrogowie teraz ziomeczki. Ta sytuacja to kłotnia dwoch dziwek o to kto jest wieksza kurwą. Według matki sandry Denis tez ja lutował plus mial tam podobno jakas typiare pobic. Banda chuja.

PS za bycie strazakiem jest chuj w dupe :P
Gitowcy gasza sie sami prawilnie łzami swoich ofiar :cool:

@Dawid _Ozdoba-Legenda masz jakieś fotki tej żanety? Podobno latają po necie?
żanety?

Jakie to są dzbany kurwa ten Denis i Szachta, wyskoczyły mi jakieś shorty z ich rozmowy na tym promo of Famme.
I ja pierdole..... :damjan: :DC:

Wyciągają sobie jakieś afery, na rodzinę na dzieci, tu jakieś sprawy co poszło na papier i wgl. E konfidentka w necie, a takie prawilniaki.
Porażka w chuj to jest, patologia i hipokryzja taka że chcę się rzygać. I jeszcze ta lewa afera z tymi narkotykami co mieli podrzucić Szachcie, chciałbym widzieć jak na jego miejscu te Boxdele i Denisy się wiją że to nie ich, gotowi by gałę zrobić żeby nie zjechać na puchę, a hipokryci prują się do tego Szachty że nie chciał na sztywno przyklepać sobie tego lewego towaru.
Większe gówno niż "trudne sprawy".

Pomijając to, że to są ludzie, którzy dla kasy zrobią wszystko i jebać kiboli, ale...
...kuźwa co to za moda: twardziel, bandyta, kartoteka, mięśnie i jednocześnie: obcisłe koszulki, solarium oraz chodzenie z torebką. Jeszcze niech zaczną rozmawiać który krem na noc jest lepszy...
Atmosfera trochę jak w piwnicy potężnego siłacza :suchykarol:

Pomijając to, że to są ludzie, którzy dla kasy zrobią wszystko i jebać kiboli, ale...
...kuźwa co to za moda: twardziel, bandyta, kartoteka, mięśnie i jednocześnie: obcisłe koszulki, solarium oraz chodzenie z torebką. Jeszcze niech zaczną rozmawiać który krem na noc jest lepszy...
Atmosfera trochę jak w piwnicy potężnego siłacza :suchykarol:
Po to się robi formę żeby chodzić w obcisłych ciuchach, co nie @Siwy25_1 ? Wyjaśnij koledze :D

ten mały siwy wchodzi do alana było wiadomo od początku jak nagrali ich "bójkę" na bekstejdżu
:neildegrassewhoa:

Mi to się zawsze w tych ich układaniu kart podoba jedno, że bardzo często to co mnie najbardziej interesuje jest na darmowym YT xD a tak to z tej całej płatnej karty PPV to bym zobaczył Alberta, Labrygasa i walkę Gitów a na resztę wyjebane, a oni pchają jakieś wieszjo, tego przyglupa niezniszczalnego, karasia czy innego kołpaka :beczka:

a alan dzisiaj na kanale sportowym mówił że za nic w świecie nie da walki siwemu a teraz ogłosili ich walke xd co to są za kurwy nie mam słó

co to za siwy? oby jakiś debil

Back