Fame MMA gala youtuberów

Były mąż Marianny chce zwalczyć patostrimy, a nie interesuje się, że jego córka ma co chwilę nowego tatusia.

Patostreaming w ogóle dziś w Polsce istnieje oprócz Pasuta nadającego z Azji?

Choć nie wiem czy 11 latki nie robią dziś większego syfu w klasach od niego.

To jest już martwy temat.

Chyba w twojej głowie miał zbawić freak fighty.

Freak fighty nawet zbytnio teraz nie potrzebują zbawienia, bo masa to tak kupiła, że nawet Cage Sosnowski-Sarara zrobi 300 k.

A żeby mieć coś więcej to musi przyjść nowy Natan lub dymny Sebek, ale ciul z tego będzie i będą już tak latać na family friendly contencie. Dlatego ja z Fame praktycznie widzę się już tylko w dniu pojedynków.

Chyba w twojej głowie miał zbawić freak fighty.

Freak fighty nawet zbytnio teraz nie potrzebują zbawienia, bo masa to tak kupiła, że nawet Cage Sosnowski-Sarara zrobi 300 k.

A żeby mieć coś więcej to musi przyjść nowy Natan lub dymny Sebek, ale ciul z tego będzie i będą już tak latać na family friendly contencie. Dlatego ja z Fame praktycznie widzę się już tylko w dniu pojedynków.

Rozwaliło mnie jak na X ludzie rzucili sie na mnie gdy dopiero po konfie Fame napisałem, że Labryga zmierzy się ze zwycięzcą turnieju.

Poszła wtedy fala, że przecież o tym gadali na programach o turnieju cały czas.

A ja w głowie- ludzie Wy serio myślicie, że ja te programy oglądam dla jakiś gadek ala UFC,KSW :beczka:

Ja te programy oglądam tylko dla ciężkiej patoli.

Na Fame 29 po walce z Izu pierwszy raz usłyszałem głos Muradova:lol:

Last edited:
@Dawid _Ozdoba-Legenda

Podobno Żydzi w tym video podpisali go jako pracownik lotniska. Grubo.

1769527434521.jpeg

Mój kutas jest większy niż twoja postać, ty wiesz ile ja na onlyfansie zarabiam? A ty ile masz z twitterka na którym jesteś nołnejmem, ryba?

Wiesz jaka jest w internecie różnica między nami? Ja robię co trzeba, a ty walisz jakieś g...o posty. Dlatego ja wszędzie rosnę, a ty jesteś takim gościem z frików, którego po jednej gali nikt nie pamięta. Dlatego mam tylu wrogów, bo nie bawię się w pierdoły tylko daje posty na temat. Co dziś jest rzadkością.

Tacy jak ty niczym nie roznicie się od osób co siedzą na tik toku 5 godzin.

Wiesz jaka jest w internecie różnica między nami? Ja robię co trzeba, a ty walisz jakieś g...o posty. Dlatego ja wszędzie rosnę, a ty jesteś takim gościem z frików, którego po jednej gali nikt nie pamięta. Dlatego mam tylu wrogów, bo nie bawię się w pierdoły tylko daje posty na temat. Co dziś jest rzadkością.
Ciągnij kiche frajerze

Ja zarabiam a ty myślisz że jesteś kimś a jesteś nołnejmem i z internetu nie masz złotówki.

Mój kutas na onlyfansie jest więcej wart niż twoje frajerskie konto na Twitterze dzieciaku, o czym do kogo.

Back