Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Były mąż Marianny chce zwalczyć patostrimy, a nie interesuje się, że jego córka ma co chwilę nowego tatusia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Były mąż Marianny chce zwalczyć patostrimy, a nie interesuje się, że jego córka ma co chwilę nowego tatusia.

Chyba w twojej głowie miał zbawić freak fighty.
Freak fighty nawet zbytnio teraz nie potrzebują zbawienia, bo masa to tak kupiła, że nawet Cage Sosnowski-Sarara zrobi 300 k.
A żeby mieć coś więcej to musi przyjść nowy Natan lub dymny Sebek, ale ciul z tego będzie i będą już tak latać na family friendly contencie. Dlatego ja z Fame praktycznie widzę się już tylko w dniu pojedynków.

Konto mające prawie 1 mln obserwujących dało pracownik lotniska
Milcz tam kondonie, twoje zdanie nie interesuje nikogo, nawet @Dawid _Ozdoba-Legenda ma na ciebie wyjebane.

Jesteś kondonem a nie mejwenemRyba dziś z moim zdaniem liczy się nawet pół miliona Polaków/ jesli te chore liczby na X to nie boty/![]()
Jesteś kondonem a nie mejwenem
Mój kutas jest większy niż twoja postać, ty wiesz ile ja na onlyfansie zarabiam? A ty ile masz z twitterka na którym jesteś nołnejmem, ryba?Siedem masz kompleks mojej wielkości. A potęga na X już w ogóle zwieńczyła dzielo.
Mój kutas jest większy niż twoja postać, ty wiesz ile ja na onlyfansie zarabiam? A ty ile masz z twitterka na którym jesteś nołnejmem, ryba?
Ciągnij kiche frajerzeWiesz jaka jest w internecie różnica między nami? Ja robię co trzeba, a ty walisz jakieś g...o posty. Dlatego ja wszędzie rosnę, a ty jesteś takim gościem z frików, którego po jednej gali nikt nie pamięta. Dlatego mam tylu wrogów, bo nie bawię się w pierdoły tylko daje posty na temat. Co dziś jest rzadkością.
Ciągnij kiche frajerze
Już cię rozjebalem jak starą kurwę.Nie wygrasz nigdy tej wojny. Jesteś za słaby na te klocki w internecie.
Nie ryba. To tylko wirtualny świat.Już cię rozjebalem jak starą kurwę.

Dzieciaku, ile zarabiasz na internecie? Boisz się przyznać że 0 złotych, a mój kutas jest wart więcej niż całe twoje konto?Nie ryba. To tylko wirtualny świat.
Pokaż twarz. Ja na X pokazałem.
hahahaha ale ty kurwa jestes dzbanem, zdycham ze smiechu. Jestes tu 2 miesiace i statystyka mowi, ze najebales 33 posty dziennie, ale ty nie potrzebujesz forum. Myslales o eutanazji?Pokaż twarz. Ja na X pokazałem.