Fame MMA gala youtuberów

Kolejny po Denisie, który marzy o telefonie od Fame i Prime, bo bez tego #nikogo :lol:

Ale wcześniej jak Denis 15 storek, że rzuca freaki :lol:

A Fame nie mając dziś topowych influ i tak sobie na konfie robi 1 mln, bo ja zawsze pisałem, że to nie chodzi o podludzkich nflu tylko o samą markę freak fightów. I nawet jak tam będą siedzieć tylko pijaczki z ulicy to konfa i tak zrobi te 400-500 k, bo to nigdy nie chodziło stricte o ludzi tylko same pojedynki.

Teraz takie Denisy i Kasjo to rozumieją gdy na tik tokach mają 90 osób na żywo.

Niech spierdala, trenować się nie chciało, walki w balonach na pełnym dystansie...

Niech spierdala, trenować się nie chciało, walki w balonach na pełnym dystansie...

Do tej pory jestem w szoku jak obsrany był przed Adamkiem. I zadał tam z 10 ciosów.

Nawet Bandura miał większe jaja.

Kasjo tą walką mi udowodnił, że on boi się wymian.

K..a ale ludzie dziś są bezjazjeczni. Kiedys takich influ to się ostro kończyło na ulicy w latach 80-90.

Książulo jeszcze był oburzony, że zbyt duże oświetlenie kamery przeszkadza innym i ma z tym skończyć.
Ah te IRL zaczynają być mocno irytujące. BTW w Dubaju za takie zachowanie Medusa mógłby dostać zakaz wjazdu, chociaż gdyby (oczywiście tylko głośno myślę do niczego nie zachęcam) spróbował robić streama nagrywając budynki rządowe, wojskowe albo rafinerie: no świat oglądałby przez kratki.

Książulo jeszcze był oburzony, że zbyt duże oświetlenie kamery przeszkadza innym i ma z tym skończyć.
Ah te IRL zaczynają być mocno irytujące. BTW w Dubaju za takie zachowanie Medusa mógłby dostać zakaz wjazdu, chociaż gdyby (oczywiście tylko głośno myślę do niczego nie zachęcam) spróbował robić streama nagrywając budynki rządowe, wojskowe albo rafinerie: no świat oglądałby przez kratki.
irl to jest od zawsze najwieksze gowno za przeszkadzanie losowym ludziom powinien byc sznur

irl to jest od zawsze najwieksze gowno za przeszkadzanie losowym ludziom powinien byc sznur
Jak streamowali na YouTube czy Twitchu to wystarczyło zacząć gadać coś rasistowskiego i używać zakazanych słów to uciekliby bojąc się, że zdejmą im transmisję, a na kicku to nie wiem.
A Pasuta można podpuścić aby powiedział coś negatywnego o królu Tajlandii. Oj chłop miałby wtedy rozrywki.
W ogóle ten kick i jego legalność tej wylęgarni patoli...

Przez ten wywiad myślałem, że ten Cygan ma nawet w miarę sylwetkę coś tam potrafi się bić, a gościa zrobił Ufoludek z Lombardu :lol: Przez miniaturkę nawet myślałem, że on może jest na poziomie skilla Szachty:lol:

Jak streamowali na YouTube czy Twitchu to wystarczyło zacząć gadać coś rasistowskiego i używać zakazanych słów to uciekliby bojąc się, że zdejmą im transmisję, a na kicku to nie wiem.
A Pasuta można podpuścić aby powiedział coś negatywnego o królu Tajlandii. Oj chłop miałby wtedy rozrywki.
W ogóle ten kick i jego legalność tej wylęgarni patoli...
Pasut to chyba na Filipinach jest a kick już niby też nie pozwala na bezczelną patola bo chcą się "uprofesjonalizować" a legalność to podobno jest jakiś ruski także ten xD

Pasut to chyba na Filipinach jest a kick już niby też nie pozwala na bezczelną patola bo chcą się "uprofesjonalizować" a legalność to podobno jest jakiś ruski także ten xD

Jeśli Pasut to dziś najgorszy patostreamer w Polsce to ten przemysł strasznie podupadł. :lol:

Akurat to są ciche chłopaki.

Ale mają jakieś tam skille w K-1 czego dziś sportowy Fame potrzebuje, choć z drugiej strony jak widzę co wyczynia podobno wielka persona,ikona Zadora polskiego K-1 w FF to może byle sebek potrafi to co oni :jjsmile:

Fame od dawna zrobił znowu na konfie ponad 1 mln. Praktycznie turniejem K-1 i Cameraboyem, więc nie smialbym się z tych sebków.

Jakby ludzie chcieli ich oglądać, to Sarararararara by to transmitował. A chodziły plotki, że walkę Róziego z Wachem kupiło zawrotne 4 tysięcy ludzi w PPV.

Sport to nie wszystko dziś.

Platforma, zasięg,rozgłos, programy.

Ci sami ludzie tylko na kanale Fame , a nie strike king zrobią 600 tysięcy.
U Sarary 3 k.

Szmyda 2 miesiące temu znało 10 osób na całą Polskę.

Back