Fame MMA gala youtuberów

Ciekawe czy jak Alberto pokona Sianosa lub Muradova, plus występy Brodnickiej i Zadory w Prime. To zacznie się dyskusja jak to jest w tym zawodostwie sportów walki :beczka:
nie wiem o czym znowu pierdolisz, ale warto przypomnieć twoje multikonto:
1000017621-jpg.137531

Brodnicka nie potrafiąca nawet porządnie naruszyć choćby jednej siostry Porzucek :DC:

Zadora męczący się z Rytą i bokserem Ciesielką w K-1 :DC:

Najpierw Siedem pisze, że dziś gwiazda FF to Sarara, a tu, ktoś że może wygrać turniej.

Skąd ta mitycznosc Sarary:beczka:

Rafał Hejka i Michał Baranowski to 2 inne osoby. Sprawa jasna.

PS- strasznie żałuję, że nie zobaczymy starcia Sarara vs Alberto :jon:
Ja tam bym wolał twoją dogrywkę z miskatonikiem bo dawno nikt tak dobrze chuja nie wyjaśnił.

Ten alkoneser to jakiś żelek, już się rakiem wycofuje ze swojej opinii i brakuje tylko żeby zaczął przepraszać.

Potrzeba tam twardego moderatora, tak jak ja tutaj jestem.

Idź tam normalnie ich wyjaśniaj chociaż coś się będzie działo bo ten smieszny alkonsser tobie temat przejmuje

Nie mam ciśnienia, a z tamtym też nie będę się kłócił, bo jakieś chore fantazje wypisuje, wiec go..a nie tykam. Nie chcę off topu.

Nie mam ciśnienia, a z tamtym też nie będę się kłócił, bo jakieś chore fantazje wypisuje, wiec go..a nie tykam. Nie chcę off topu.
A z nim byś mógł pogadać jak byś się nudził bo widzisz jak zawzięcie odpisuje, weź go czymś skubnij, zobaczymy czy zacznie się produkować xD

Ja pier.... Teraz oni będą promować Magicali? Dobrze, że ja już Famemma widzę tylko na samej gali. Prime, też mnie w wnerwia z tym uniwersum. Dobrze, że dzięki suwaczkowi omijam cały ten syf.
Ryba jeśli Cię to uspokoi to dam jeszcze tu z 3 posty po gali Prime, a potem będę siedział tylko MOIM temacie Civil War USA, bo przy Fame i tak nie ma co pisać.
Rybko spierdalaj do swojego tematu :jarolaugh:

@Dawid _Ozdoba-Legenda kto jest trenerem labrygassa a kto Alberto? Bo wychwycilem coś ciekawego, Alberto powiedział że trener labrygasa się spruł do niego że pokazał środkowe palce po walce labrygasowi a jak się później okazało że to labrygas pokazał faki Albertowi to się sprawa rozmyła po kosciach xD

Który to taki toksyk w tym wca, arbi czy anzor? Możesz sprawdzić który był w narożniku u Denisa na walce z Alberto w turnieju?

Kurwa toksyczni Czeczeni przejmują warszawskie i polskie MMA :awesome:

Back