Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

O co cho? To jakiś sen@Dawid _Ozdoba-Legenda korkinowi już gejów zamawiają i to takich ostro pojebanych co się od wejścia na waleta rozbierają, widziałem tego nocnego i tego w dzień, jak drzwi będą otwarte i wyczują dobry moment to jakiś gej przecweli murzyna który każdego wpuszcza, jak zapomni kiedyś zamknąć drzwi i przyjdzie gej to rano będzie go dupa piekła i nawet nie będzie wiedział od czego, japierrdole przy okazji jeszcze jakiś gej pójdzie gibać za gwałt na murzyńskim![]()

@Dawid _Ozdoba-Legenda korkinowi już gejów zamawiają i to takich ostro pojebanych co się od wejścia na waleta rozbierają, widziałem tego nocnego i tego w dzień, jak drzwi będą otwarte i wyczują dobry moment to jakiś gej przecweli murzyna który każdego wpuszcza, jak zapomni kiedyś zamknąć drzwi i przyjdzie gej to rano będzie go dupa piekła i nawet nie będzie wiedział od czego, japierrdole przy okazji jeszcze jakiś gej pójdzie gibać za gwałt na murzyńskim![]()
Ładnie się bawicieO co cho? To jakiś sen![]()
![]()
Ja mam link do dziennegoŁadnie się bawicie
![]()
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io

Dawid wrzucił nocnego, a teraz widziałem na YT 10 minutowego szota jak na koniec mu fajki zajebał, a korkin to jest as, on myślał chyba że przysłali mu nowego sługę w miejsce czarusia
no pewnie tak pomyślał zresztą nawet gdyby tak nie pomyślał to nie miałby jak się bronić bo wczoraj pocztę w trybie pająka odbierałDawid wrzucił nocnego, a teraz widziałem na YT 10 minutowego szota jak na koniec mu fajki zajebał, a korkin to jest as, on myślał chyba że przysłali mu nowego sługę w miejsce czarusia
A dzisiaj robił coś ciekawego? Teraz odpaliłem i widzę że przed kompem zasypia. Btw nareszcie gnoje zmieniły player i można sobie ustawić jakość, a nie że menela w 1080p oglądać kurwa jak śpi i Internet marnować, to mi się podoba, zawsze powinien być player z możliwością ustawiania jakości, a co na odysee bana dostali?no pewnie tak pomyślał zresztą nawet gdyby tak nie pomyślał to nie miałby jak się bronić bo wczoraj pocztę w trybie pająka odbierał
Nawet fotki nie dali na stronie Policji...Złapany.
![]()
"Wielki Bu" zatrzymany
Policjanci z CBŚP wytropili i zatrzymali Patryka M. o pseudonimie Wielki Bu - dowiedział się reporter tvn24.pl Robert Zieliński. Do zatrzymania podejrzanego o udział w zorganizowanej przestępczości mężczyzny doszło w Hamburgu, niedługo po wprowadzeniu do systemu Europejskiego Nakazu Aresztowania.tvn24.pl
dzisiaj raczej nic ciekawego oprócz tego że spermił do jakiejś laski na czacie i pytał się jej co chwilę czy go kocha a z tym odysee to nie wiemA dzisiaj robił coś ciekawego? Teraz odpaliłem i widzę że przed kompem zasypia. Btw nareszcie gnoje zmieniły player i można sobie ustawić jakość, a nie że menela w 1080p oglądać kurwa jak śpi i Internet marnować, to mi się podoba, zawsze powinien być player z możliwością ustawiania jakości, a co na odysee bana dostali?
Spermil do laski? Ooo, a pamiętasz akcje pod tytułem "lejdiboj"?dzisiaj raczej nic ciekawego oprócz tego że spermił do jakiejś laski na czacie i pytał się jej co chwilę czy go kocha a z tym odysee to nie wiem
no kurwa raczej shoty chyba do tej pory wiszą na yt xDSpermil do laski? Ooo, a pamiętasz akcje pod tytułem "lejdiboj"?
Hehe jak Yongman chciał uciec i dał się laps jedenZłapany.
![]()
"Wielki Bu" zatrzymany
Policjanci z CBŚP wytropili i zatrzymali Patryka M. o pseudonimie Wielki Bu - dowiedział się reporter tvn24.pl Robert Zieliński. Do zatrzymania podejrzanego o udział w zorganizowanej przestępczości mężczyzny doszło w Hamburgu, niedługo po wprowadzeniu do systemu Europejskiego Nakazu Aresztowania.tvn24.pl
To śledzisz od początku uniwersum? A jaki miałeś wcześniej Nick na cohones?no kurwa raczej shoty chyba do tej pory wiszą na yt xD
śledzę od epoki magicala z ~2019 a nicku (który zajebałem randomowi z neta) innego nie miałem bo to moje pierwsze konto tuTo śledzisz od początku uniwersum? A jaki miałeś wcześniej Nick na cohones?
A skąd się dowiedziałeś o tym forum dla gentlemanów?śledzę od epoki magicala z ~2019 a nicku (który zajebałem randomowi z neta) innego nie miałem bo to moje pierwsze konto tu
szczerze to nie pamiętam ale obstawiam jakiś sponsorowany post mma rocks na facebookuA skąd się dowiedziałeś o tym forum dla gentlemanów?
A ile masz lat?szczerze to nie pamiętam ale obstawiam jakiś sponsorowany post mma rocks na facebooku
już któryś raz ktoś wyjeżdża z tym Żelaznym ale nikt nie napisze kto to jest D:Kurwa krecik, serio??? Żelazny cię w huja robi!
Złapany.
![]()
"Wielki Bu" zatrzymany
Nieważne.już któryś raz ktoś wyjeżdża z tym Żelaznym ale nikt nie napisze kto to jest D:
nie znam nawet tego uniwersumNieważne.
Szukam osoby która chciałby razem ze mną redagować temat o strimach z bezdomnymi, piszesz się? Co jakiś czas tylko wrzutki robić i czasami coś odpowiadać żeby temat nie umarł.
no pewnie tak pomyślał zresztą nawet gdyby tak nie pomyślał to nie miałby jak się bronić bo wczoraj pocztę w trybie pająka odbierał
dzisiaj raczej nic ciekawego oprócz tego że spermił do jakiejś laski na czacie i pytał się jej co chwilę czy go kocha a z tym odysee to nie wiem
no kurwa raczej shoty chyba do tej pory wiszą na yt xD
To tylko z tej strony tematu.śledzę od epoki magicala z ~2019 a nicku (który zajebałem randomowi z neta) innego nie miałem bo to moje pierwsze konto tu
bardzo dobre.To tylko z tej strony tematu.
Chyba trochę jednak wiesz… to pomożesz w nowym temacie? Ja na forum za rzadko zaglądam żeby samemu prowadzić temat.
Pomożesz?