Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gici celebryci chujem podszyciKurwa telenowela rodziny zamkiękkich. Proponuję ich zamknąć pod kamerami: esutener, onlyfansiara, stara patuska, stary zamiękki. Zrobić z tego show i nazwać "Gitowcy"![]()
Zamiast Gucci koszulki GicciGici celebryci chujem podszyci
Teraz by się przydała ta ruda z telewizora z programem "wybacz mi" pamiętacie to ?
Nie podpowiadajcie im! :dddddddd hahaha ale piękna jest ta kompromitacja tych panoptików pseudo ludzkichGici celebryci chujem podszyci
Teraz by się przydała ta ruda z telewizora z programem "wybacz mi" pamiętacie to ?

I nie jest.Swoją drogą w tym Toruniu to sami filmowcy. Penis ze swoim szonem, Kuźma na wolności też robił kiedyś zbiórkę na film o sobie samym. Gleba wystąpił w filmie o nokaucie roku jak walczył z Główką. Szachta też był bohaterem filmu jak Soroko mu kopa zajebał i poszedł spać. Teraz czas na starego Załęckiego, który wydaje mi się, że ma trochę przehajpowaną opinię a wcale taki charakterniak z niego do końca może nie być![]()

Oktagon chyba otwiera swoją sekcję frikowa, by rzucić wyzwanie Clash. Podobny manewr zrobiło kiedyś KSW, ale projekt FFF padł po dwóch galach.
Ta a później dostanie liścia i się położy, taki on rozpierdol robi.Zatrudnią Marconia to beda mieli na wstępie zasięgi, on im tam rozpierdol zrobi w kraju :D
Jak ten pajac i jego połowa działalności na forum to chodzenie za mną po wszelkich tematach i cytowanie moich postów ze sprutą, to co się dziwisz że odpowiadam parówie tym samym, tylko że ja za nim nie chodzę jak zakochany, a on tylko to na forum robi bo to jest czyjeś multikongo.Chyba spodobały sie wam te famowe przekomarzanki, jak tu to uskuteczniacie :D
Toć tam oni siebie warci, stary Alfons to i młody poszedł tymi śladami. Tylko że młody sprzedaje swoja kobietę.
Aż tak to nie stary, ja nie pomogę, mi te wszystkie dramy i fikołki wlatują jednym uchem i wylatują, nie przywiązuje do tego żadnej większej uwagi żeby jakieś konkretne szczegóły pamiętać.koledzy, prośba - będę pomagał komuś zrealizować film o uniwersum załęckich + najnowszych kontrowersjach wokoł tych postaci, jeśli możecie - wylistujcie mi największe wg was fikoły jakie odjebali, ciekawostki itp; wiadomo, chodzi o Denisa, Sandrę, resztę rodziny i przyjaciół XD
koledzy, prośba - będę pomagał komuś zrealizować film o uniwersum załęckich + najnowszych kontrowersjach wokoł tych postaci, jeśli możecie - wylistujcie mi największe wg was fikoły jakie odjebali, ciekawostki itp; wiadomo, chodzi o Denisa, Sandrę, resztę rodziny i przyjaciół XD
Denisek ma dziarę śmierć konfidentom, a sam poszedl na wywiad do konfidenta szalonego reportera robic sobie zasięgi.koledzy, prośba - będę pomagał komuś zrealizować film o uniwersum załęckich + najnowszych kontrowersjach wokoł tych postaci, jeśli możecie - wylistujcie mi największe wg was fikoły jakie odjebali, ciekawostki itp; wiadomo, chodzi o Denisa, Sandrę, resztę rodziny i przyjaciół XD

nie no, ja nie oczekuję że znajdzie się ktoś, kto zna wszystko na pamięć - chodzi mi raczej o rzeczy, które szczególnie utkwiły w pamięci jeśli w ogóle były takoweO kurwa, panie, nie wiem czy znajdziesz takiego, który to wszystko oglądał, bez śladu na psychice
nie wiem czy ktoś 'w środowisku' postrzega stręczycielstwo jako wykorzystywanie - zapewne w oczach GIT LUDZI (XD) alfonsi to spoko obrotne chłopakiA ja mam taką rozkminke, jak ktoś jest alfonsem i zjedzie na puche, a jak wiadomo alfonsy wykorzystują kobiety, bo często one są do tego zmuszane, to taki Alfons ma prawo grypsowac czy nie?![]()
Jeszcze dziewczynom pomogą zarobićnie wiem czy ktoś 'w środowisku' postrzega stręczycielstwo jako wykorzystywanie - zapewne w oczach GIT LUDZI (XD) alfonsi to spoko obrotne chłopaki

No jakaś część pewnie jest zmuszana, ale też druga część robi to z własnej woli więc im pasują takie układyA ja mam taką rozkminke, jak ktoś jest alfonsem i zjedzie na puche, a jak wiadomo alfonsy wykorzystują kobiety, bo często one są do tego zmuszane, to taki Alfons ma prawo grypsowac czy nie?![]()
Jeśli Dawid Załecki rzeczywiście szponcił w biznesie sutenerskim, to pięknie to do niego wraca teraz. Jego syn jest karykaturą wszystkich tych postaw uważanych za prawilne w jego środowisku. Ale tak to właśnie wraca czkawką, taki przykład, wybory życiowe rodzica, więc faktycznie, lepiej żeby nie zabierał głosu, bo sam to gówno przyrządził. Z tej perspektywy ciężko mi go widzieć jako fajnego ziomka, to, że się nauczył trzymać fason na pokaz, po 40 latach, nic tu nie zmienia. Tymbardziej chujowo, bo młodego wychował w określonych warunkach, zamiast wziąć na klatę i powiedzieć że odpierdalal za młodu i się synkowi popierdoliło od ciśnienia, to teraz się odcina i stroi w szatki mędrca zen.
no, i taka dupodaja cichodajka może za swoje hobby kupić dziecku bułkę na śniadanie, a tak to by się kurwiła za darmo albo za drinka!Jeszcze dziewczynom pomogą zarobić![]()
koledzy, prośba - będę pomagał komuś zrealizować film o uniwersum załęckich + najnowszych kontrowersjach wokoł tych postaci, jeśli możecie - wylistujcie mi największe wg was fikoły jakie odjebali, ciekawostki itp; wiadomo, chodzi o Denisa, Sandrę, resztę rodziny i przyjaciół XD
Denisek kończy karierę. Przecież jego sami widzowie wyjebali z turnieju, co najlepiej świadczy o tym, czy chcą go oglądać. W życiu nie widziałem tak skompromitowanej osoby jak on. Wszedł do świata frików jako wielki prawilniak z zasadami, który mundurowemu ręki nie poda, rodziny nie będzie tykał, nigdy nie odmawia solówki, na ulicy walczy zawsze do końca, ma tam rekord 40-0, nigdy na nikogo nie doniósł. Jak się to wszystko potoczyło?
Zamiękki:
- walczy do końca chyba, że przeciwnik za duży albo za mocny, wtedy albo się kładzie jak pizda po każdej próbie ciosu, albo fauluje, albo spierdala z klatki
- na konfach od początku bił z zaskoczenia przy F2F, bardzo prawilnie z partyzanta nakurwiać,
- nigdy nikogo nie sprzedał, ani nie zadawał się z mundurowymi, ale liściki do prokuratora wysyłał,
- płakał na konfie, że Marcoń wyciągnął przeszłość jego szona, twierdząc, że rodziny nie wolno tykać; dziś nie ma problemu z nazywaniem czyichś rodziców kurwami, pedofilami, itp.
- jak się okazało, że jego dziewczyna na prawdę jest eskortką to ją wciągnął do świata frików, gdzie razem wyzywali od kurew innego szona z OF, ale jak już kurwisko Deniska samo założyło niebieską platformę z dużo ostrzejszym kontentem, to już jest wszystko git,
- cuckold, który nie wstydzi się tego, że jego dziewczyna dławi się kutasami obcych typów, liże ich tam gdzie sobie tylko zażyczą i udostępnia im wszystkie otwory,
- cały czas podkreśla jak to zgłaszanie spraw służbom jest dojebane, ale już wizyta w szkole u dyrektorki i skarżenie na jakiegoś małolata, który go hejtował jest git
- do przeciwników skacze jak ma kilku ochroniarzy przy sobie, ale gnojka z widowni to już zaatakuje bez żadnych zahamowań.
Już dawno padł mit groźnego ulicznego bijoka, któremu lepiej schodzić z drogi. Teraz cisną po nim nawet dzieciaki na konfie, co też już się zaczyna nudzić, no bo co on jeszcze zrobi kontrowersyjnego? Sam da się wyruchać na OF? Przez to oglądalność będzie tylko spadać, a w końcu organizacje frikowe podliczą słupki oglądalności i skończy się wciskanie go do rozpisek, tylko odejdzie w niebyt. Hajs zarobiony przepierdoli, jego kurwisko znajdzie sobie nowego alfonsa i tak się skończy historia Denisa Prawilnego.
Dlatego taki początek postu mojego Kumplu. Bo też nie wiem. Wypytywać się nie będę bo to nie jest w dobrym tonie. Natomiast Dawid ewidentnie ma ten Vibe ogarniętego chłopaka z osiedla lat 90. A ogarnięte chłopaki z osiedla zarabiali na mieście. Wszystko to też należy wziąć w cudzysłów, bo ja tych słów używam, tak jak się używało pod blokiem, dla mnie bycie ogarniętym znaczy co innego, natomiast wyrosłem wśród takich chłopaków, i charkternych zawsze było niewielu po prostu. Z czasem każdy się uspokaja bo od tego zależy przetrwanie, spada testo, więcej kalkulacji. Jeśli to nie Dawid zasiał to ziarno prawilnosci w Denisie, to faktycznie można współczuć, aczkolwiek życie uczy, że to co nam się przydarza, ma związek z naszymi działaniami.Żadnych informacji co do ojca nie znalazłem i jego przeszłości