Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zabulisz 50zl?Najgorsze w tym wszystkim jest to że strumyk frajer się sprzedał![]()

Nie ma chuja. Płaciłem tylko za gromde jak była w rozsądnej cenie.Zabulisz 50zl?![]()

Bo nie było nigdzie ostatnio.Nie ma chuja. Płaciłem tylko za gromde jak była w rozsądnej cenie.
@Dawid _Ozdoba-Legenda zaczął im płacić bo ostatnio strimów nam nie szuka![]()
zawsze mozecie sie dogadac na discordzie@Dawid _Ozdoba-Legenda zaczął im płacić bo ostatnio strimów nam nie szuka

Nie odpali, a ja nawet nie wiem jak to tam działa ten cały discorda, miałem chwilę i skasowałem, ale to byłaby dobra opcja gdybyśmy się w kilka osób zainteresowanych dogadali gdzieś na priv, tylko trzeba jednego odważnego i kogoś kto powie takim jak ja, jak to włączyć.zawsze mozecie sie dogadac na discordzie![]()
Jeszcze nic nie chcemy, kminie na cwaniaka jak na razie. No chyba lepiej dać po 5-10 zł, niż się wkurwiać albo płacić 50 ;) tylko problem w tym że ja nie mam pojęcia jak to działa no i jako organizator z miejsca odpadam bo nie mam kompa i normalnego internetu, tylko mobilny.Chcecie splagiatować grupę Robastka?![]()
Jeszcze lepiej jak Król Cyganów nie dać ani zlotóweczkiNo chyba lepiej dać po 5-10 zł, niż się wkurwiać albo płacić 50 ;)

wiem tylko ze mozna tam udostepnic gale i to by bylo na tylePS: jest jakiś limit ile osób by mogło dołączyć? @Joker

Czy ja wiem, ja sie totalnie z nimi zgadzam.Zaskakujące kursy.
1.45 Labrygas, a 2.40 Sarara.
Labrygas 120 pod korek, Sarara chce zejść pod 100. To może być kluczowe przy przebiegu walki jak i przy okazji wystawiania tych kursów.Zaskakujące kursy.
1.45 Labrygas, a 2.40 Sarara.
Bo on jest na serio słaby psychicznie, tak samo jak Szeliga, a Pasu to już w ogóle.Załęcki znowu psycha rozjebana i znowu prawie płakał xD
Lower lows, higher highs i vice versa. ŻyciePasut chyba ma najlepszy balet zycia, a jak to po balecie bedzie mial najgorszy kac zycia.

Mam nadzieję, że Don Diego wypunktuje żandarma.
W Fagate zainwestowałw co?