Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ta 2 co odpada w głosowaniu to nie odpada tylko walczy o pierwszego rezerwowego, w razie gdyby ktoś doznał kontuzjiDosypią głosy na 100 procent bo turniej oparty na załęckim nie może się odbyć bez zaleckiego.
A już jest Out razem z Glebą![]()
To bylo w boksie. To nie bylo zadora vs wampir?Był jeden taki przykład, Zadora vs Kasjo.
W boksie na prime, Zadora przed czasem, to co byłoby w K1To bylo w boksie. To nie bylo zadora vs wampir?
nie zrozumiales mnie, pytam ktora to byla ta walka w tajskim? bo na pewno nie zadora vs kasjo.To bylo w boksie. To nie bylo zadora vs wampir?
Racja, nie zrozumiałem cię.nie zrozumiales mnie, pytam ktora to byla ta walka w tajskim? bo na pewno nie zadora vs kasjo.
Tendencja jest spadkowa od dłuższego czasu, galę w studiach przeważnie, ale nadal są sponsorzy i dodatni bilans, skoro organizują.Jak to jest z tymi frikami obecnie? Z ich popularnością? Peak już chyba jakiś czas minął czy mi się tylko wydaje? Bo coś nie słyszę, żeby wykręcali dalej jakieś kosmiczne liczby.
Kiedyś powstawały te frikowe paraorganizacje jak grzyby po deszczu. A teraz coś chyba posucha?
Ale gaże chyba ostro też poszły w dół? I nie kreują jakichś bardzo popularnych nowych frików, którymi by się dzieciarnia turbo podniecała?Tendencja jest spadkowa od dłuższego czasu, galę w studiach przeważnie, ale nadal są sponsorzy i dodatni bilans, skoro organizują.
A skąd wiesz jakie tam były gaże, od samego początku ferarie natany i inne barany w mediach podawały że dostają po milion za walkę bo taki był odgórny przykaz, sprawa się jebła na tej dmuchanej sztabce złota która dostał parke i zaniósł do lombardu.Ale gaże chyba ostro też poszły w dół? I nie kreują jakichś bardzo popularnych nowych frików, którymi by się dzieciarnia turbo podniecała?
Ja nie wiem, ja dopytuję. Wiesz, znak zapytania na końcu zdania ;-)A skąd wiesz jakie tam były gaże, od samego początku ferarie natany i inne barany w mediach podawały że dostają po milion za walkę bo taki był odgórny przykaz, sprawa się jebła na tej dmuchanej sztabce złota która dostał parke i zaniósł do lombardu.
To z wierzchu miało tylko wyglądać zajebiście.
Tazi przecież za turniej na raty hajs dostawał.
Owszem, pewnie jakiś Wardęga czy Fabiański dostali grube siano. Ale napewno nie pierwszy lepszy pet pokroju ciosa, co go zna 30 osób i medialnie nie istnieje, a tacy też przecież pierdolili że za walkę dostaną równowartość mieszkania.
To jest technika manipulacji małolatami jaka stosują jutuberzy i mądry boxdel przeniósł to do friko, że dzieci łykały to okej, ale żeby dorosły chłop? ;)
Powiedz na początek ile ważysz.Ja nie wiem, ja dopytuję. Wiesz, znak zapytania na końcu zdania ;-)
Wnioskowałem po tym, że kiedyś gażami się szczycili, a teraz coś nie bardzo. Oraz ludzie znani z różnych dziedzin tam walili drzwiami i oknami, jakby to było Eldorado.
Od jakiegoś czasu to mocno ucichło. Jeszcze do niedawna w mediach głównego nurtu też było więcej o frikowym światku. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Poza tym, krecik, ja tu grzecznie dopytuję, to nie mój świat, więc po co te złośliwości ;-)

Ja nie wiem, ja dopytuję. Wiesz, znak zapytania na końcu zdania ;-)
Wnioskowałem po tym, że kiedyś gażami się szczycili, a teraz coś nie bardzo. Oraz ludzie znani z różnych dziedzin tam walili drzwiami i oknami, jakby to było Eldorado.
Od jakiegoś czasu to mocno ucichło. Jeszcze do niedawna w mediach głównego nurtu też było więcej o frikowym światku. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Poza tym, krecik, ja tu grzecznie dopytuję, to nie mój świat, więc po co te złośliwości ;-)
O hecy z tą sztabką to nawet nie słyszałem. A to faktycznie sporo mówi o mentalności i praktykach ludzi, którzy kręcą tym biznesem.Za to co Fabiański odjebal za ponad bańkę, to nie ma co się dziwić że każdy tam chciał zarobić poważny hajs w kilka sekund bez uszczerbku na zdrowiu *celebryci*
WIesz co innego jest zapłacić poważne siano celebrycie z górnej półki, a co innego nołnejmom.
Problem w tym że najwięcej o tych kosmicznych zarobkach mówiły te nołnejmy, co od początku do końca nie było wiarygodne.
A z tą dmuchaną sztabą to poprostu przecholowali i sami sobie tę bańkę mitycznych zarobków rozbili.
Ciekawe czy tym razem złoto też jest próby 585
Najwidoczniej ludzie z hajsem zorientowali się że freak fighty to nie jest łatwy kawałek chlebaKiedyś powstawały te frikowe paraorganizacje jak grzyby po deszczu. A teraz coś chyba posucha?
Za dużą mu posypali.

Sztabka złota to dla większości złoto 100 proc. Mało kto wie , że może być 50 proc a reszta dodatki.O hecy z tą sztabką to nawet nie słyszałem. A to faktycznie sporo mówi o mentalności i praktykach ludzi, którzy kręcą tym biznesem.
Sztabka złota powinna mieć próbę co najmniej 995. Jeżeli jest to 585 to jest to próba robienia z kogoś idioty. Sztabka złota to nie biżuteria.Sztabka złota to dla większości złoto 100 proc. Mało kto wie , że może być 50 proc a reszta dodatki.
Za to marketingowo wygląda to bardzo dobrze.
Czyste złoto za miękkie na biżuterię?Sztabka złota powinna mieć próbę co najmniej 995. Jeżeli jest to 585 to jest to próba robienia z kogoś idioty. Sztabka złota to nie biżuteria.
24 karatowe (próba 999 ) zbyt miękkie na biżuterię, bo łatwo się rysuje. No i cena byłaby wystrzelona w kosmos.Czyste złoto za miękkie na biżuterię?
Kryształ i koks sypią się tam kilogramami
wystarczy popatrzeć na "wojowników" z największym stażem którzy biją się najczęściej i jeżdżą od konfy go konfy jak im mózg wyżarło
Kwieciński to już dwóch zdań spleść nie potrafi