Fame MMA gala youtuberów

Sarare stary zalecki posadził na dupe i zremisował. Jak Tomeczek nie wziął się z powrotem za trening i wychodzi tylko po siano to może wylapac od transoluba.

zawsze mozecie sie dogadac na discordzie :beczka:
Nie odpali, a ja nawet nie wiem jak to tam działa ten cały discorda, miałem chwilę i skasowałem, ale to byłaby dobra opcja gdybyśmy się w kilka osób zainteresowanych dogadali gdzieś na priv, tylko trzeba jednego odważnego i kogoś kto powie takim jak ja, jak to włączyć.

Ty ale naprawdę to nie jest głupi pomysł tylko trzeba kogoś ogarniętego kto to ogarnie i nas pokieruje jak to włączyć, no i oczywiście dla nicków ze stażem na forum, a nie jakichś anonimów co się pojawią w dzień gali na forum.

Jest tu jakiś cwaniak? @Baasteek ?

PS: jest jakiś limit ile osób by mogło dołączyć? @Joker

Chcecie splagiatować grupę Robastka?:beczka:
Jeszcze nic nie chcemy, kminie na cwaniaka jak na razie. No chyba lepiej dać po 5-10 zł, niż się wkurwiać albo płacić 50 ;) tylko problem w tym że ja nie mam pojęcia jak to działa no i jako organizator z miejsca odpadam bo nie mam kompa i normalnego internetu, tylko mobilny.

Potrzeba nam jednego odważnego i jednego mądrego który tym pokieruje.

Co do Labryga vs Sarara - to sercem za Tomkiem. Jednak to k1 w małych rękawicach, nakoksowany do granic możliwości Labryga (wielkie chłopisko, pupil Pudziana) będzie niebezpieczny w pierwszej rundzie i tu jest jego jedyną szansa że coś wejdzie przez te małe rękawice i rozbije nam Tomka. Jednak z każdą kolejną minutą obstawiam Sarare, jak przetrwa pierwszą nawałnicę to wygra, ewentualnie a nóż ustrzeli z kontry na listwę, także dla mnie to zestawienie jest ciekawe.

Załęcki znowu psycha rozjebana i znowu prawie płakał xD
Bo on jest na serio słaby psychicznie, tak samo jak Szeliga, a Pasu to już w ogóle.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby sobie coś zrobili.
Kompletnie chłop nie potrafi ukrywać emocji. Niby to tylko show, ale nie odbiera tego dymy w wrestlingu...

Back