Fame MMA gala youtuberów

Nie wiem czego Alberto tam szuka, fajnie będzie jak trafi na Daniela.

Myślę podobnie jak ty, albo że Minde i Glebe.
Gadające łyse jajo coś tam może poddymic do Labrygasa, czy Kubiszyna. Daniel nie ma żadnej dużej społeczności, ani nie będzie robił gnoju. Obyś miał rację jednak.

Gadające łyse jajo coś tam może poddymic do Labrygasa, czy Kubiszyna. Daniel nie ma żadnej dużej społeczności, ani nie będzie robił gnoju. Obyś miał rację jednak.
Tylko że jego chyba nie lubią i mogą po złości głosować zeby go wywalić ;) a z Danielem jest taka opcja, że będą liczyć na to że znów spuści wpierdol Denisowi.

A to będzie tak, że 2 co odpadnie zmierzą się między sobą? No i kiedy będą wyniki tego głosowania?

Tylko że jego chyba nie lubią i mogą po złości głosować zeby go wywalić ;) a z Danielem jest taka opcja, że będą liczyć na to że znów spuści wpierdol Denisowi.

A to będzie tak, że 2 co odpadnie zmierzą się między sobą? No i kiedy będą wyniki tego głosowania?
Najpierw to muszą ich ogłosić w poniedziałek wieczorem program. Głosowanie pewnie będzie 24 godziny.

Miras węszy spisek.

Miras gryzie rękę która go karmi? Nowe, nie znałem.
Przecież on prócz frików nie ma nikogo.

A ciekawe jak mu Pasternak podziękuję, gdy Fame przestanie dawać walki chłopakom od Mirka, wtedy Minda z Pasternakiem będą się bić na Fenie za 10k a lizak skończy karierę albo wróci na almme, pieniądze będą wtedy płynąć strumieniami do guru polskiego MMA. :cryme:

A ciekawe jak mu Pasternak podziękuję, gdy Fame przestanie dawać walki chłopakom od Mirka, wtedy Minda z Pasternakiem będą się bić na Fenie za 10k a lizak skończy karierę albo wróci na almme, pieniądze będą wtedy płynąć strumieniami do guru polskiego MMA. :cryme:
Nie lubisz Mirka?

Ma niby jeszcze Koleckiego, ale nie wiem czy już go spłacił za walki z PLMMA. Bo jeszcze kilka lat temu mówił, że trenuje go za friko spłacając zaległości.

Pasternak ma 41 lat i myslisz, ze ile jeszcze moze walczyc? Lizak dobrze zainwestowal hajs i on juz chyba zakonczyl karierę.
No to właśnie o to mi chodzi, jakby teraz postanowili nie dawać Pasternakowi walk ze względu na Mirka, to już by sobie za dużo nie zarobił na emeryturę, bo gdzie?

Wyrzucamy, ale Minda pinda próbuje walczyć i pruł się do zaleckiej.
Lubią Daniela z tego co widać we wstępnych wynikach, od końca gleba minda i załęcki haha, fejm się skończył denisowi, nawet nie chcą już zobaczyć jak dostaje wpierdol xD Sianos ma więcej głosów.

A za chwilę jeszcze nawet Minda go wciągnie bo zerkam na te wyniki, do kiedy głosowanie?

Ciekawe czy Denisek wyjdzie do przyjaciela swojego Patryka Gleby jak we 2 odpadną :juanlaugh:

Sportowo Minda mógłby być, ale niech jeszcze zamiekki wyłapie od Labrygasa i pogonić.
Ja to czekam aż wreszcie ustawią walkę zawodowca z frikiem którzy są z tej samej wagi 3x5 nawet w samej stójce, tylko stójce pod muay thai, z łokciami i kolanami, oczywiście małe rękawice.

Był jeden taki przykład, Zadora vs Kasjo.

Czekam na Ferrari vs Norman/Wrzosek
Taazy vs Chociażby Oniszczuk
No i któregoś ciężkiego z Danielem, mimo że ten już nie w takiej formie co kiedyś.

Albo poprostu, Sianos vs Alberto:beczka:

1a50ccfa20448e69930c465c6268babb04ce3d338b26769c0be01e4bf0713ab7.png

Back