Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Fani frikow pewnie skreśla Minde pinde i Daniela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gadające łyse jajo coś tam może poddymic do Labrygasa, czy Kubiszyna. Daniel nie ma żadnej dużej społeczności, ani nie będzie robił gnoju. Obyś miał rację jednak.Nie wiem czego Alberto tam szuka, fajnie będzie jak trafi na Daniela.
Myślę podobnie jak ty, albo że Minde i Glebe.
Tylko że jego chyba nie lubią i mogą po złości głosować zeby go wywalić ;) a z Danielem jest taka opcja, że będą liczyć na to że znów spuści wpierdol Denisowi.Gadające łyse jajo coś tam może poddymic do Labrygasa, czy Kubiszyna. Daniel nie ma żadnej dużej społeczności, ani nie będzie robił gnoju. Obyś miał rację jednak.
Najpierw to muszą ich ogłosić w poniedziałek wieczorem program. Głosowanie pewnie będzie 24 godziny.Tylko że jego chyba nie lubią i mogą po złości głosować zeby go wywalić ;) a z Danielem jest taka opcja, że będą liczyć na to że znów spuści wpierdol Denisowi.
A to będzie tak, że 2 co odpadnie zmierzą się między sobą? No i kiedy będą wyniki tego głosowania?

Miras węszy spisek.

Nie lubisz Mirka?Miras gryzie rękę która go karmi? Nowe, nie znałem.
Przecież on prócz frików nie ma nikogo.
A ciekawe jak mu Pasternak podziękuję, gdy Fame przestanie dawać walki chłopakom od Mirka, wtedy Minda z Pasternakiem będą się bić na Fenie za 10k a lizak skończy karierę albo wróci na almme, pieniądze będą wtedy płynąć strumieniami do guru polskiego MMA.![]()
Ma niby jeszcze Koleckiego, ale nie wiem czy już go spłacił za walki z PLMMA. Bo jeszcze kilka lat temu mówił, że trenuje go za friko spłacając zaległości.Miras gryzie rękę która go karmi? Nowe, nie znałem.
Przecież on prócz frików nie ma nikogo.
A ciekawe jak mu Pasternak podziękuję, gdy Fame przestanie dawać walki chłopakom od Mirka, wtedy Minda z Pasternakiem będą się bić na Fenie za 10k a lizak skończy karierę albo wróci na almme, pieniądze będą wtedy płynąć strumieniami do guru polskiego MMA.![]()
Nie znam go. Jego postaci medialnej nie.Nie lubisz Mirka?
Pasternak ma 41 lat i myslisz, ze ile jeszcze moze walczyc? Lizak dobrze zainwestowal hajs i on juz chyba zakonczyl karierę.wtedy Minda z Pasternakiem będą się bić na Fenie za 10k a lizak skończy karierę
w co?Lizak dobrze zainwestowal hajs
No to właśnie o to mi chodzi, jakby teraz postanowili nie dawać Pasternakowi walk ze względu na Mirka, to już by sobie za dużo nie zarobił na emeryturę, bo gdzie?Pasternak ma 41 lat i myslisz, ze ile jeszcze moze walczyc? Lizak dobrze zainwestowal hajs i on juz chyba zakonczyl karierę.
w co?
Collegium Cuckoldumw co?
Będą jaja.
Będą jaja.

Dorożała to zajebisty angaż. Ostatnio wszystkie angaże to jakieś szony albo pseudo-prawilniacy. A tu mamy powiew świeżości w świecie frików
Będą jaja.
Ktoś w to wątpił? ,,A nie mówiłem", Boxdela nie da się zniszczyć. Jedyne co by mu przeszkodziło w karierze to więzienie, ale i tak pewnie coś ciekawego zrobiłby po powrocie i byłby jeszcze popularniejszy...PDF comeback oficjalnie
Możecie już głosować.

Wyrzucamy, ale Minda pinda próbuje walczyć i pruł się do zaleckiej.No to co, wyrzucamy Minde i Glebe?
A bo dziś ta konferencja! Oglądasz? Warto włączyć?
Lubią Daniela z tego co widać we wstępnych wynikach, od końca gleba minda i załęcki haha, fejm się skończył denisowi, nawet nie chcą już zobaczyć jak dostaje wpierdol xD Sianos ma więcej głosów.Wyrzucamy, ale Minda pinda próbuje walczyć i pruł się do zaleckiej.

Sportowo Minda mógłby być, ale niech jeszcze zamiekki wyłapie od Labrygasa i pogonić.Lubią Daniela z tego co widać we wstępnych wynikach, od końca gleba minda i załęcki haha, fejm się skończył denisowi, nawet nie chcą już zobaczyć jak dostaje wpierdol xD Sianos ma więcej głosów.
Ja to czekam aż wreszcie ustawią walkę zawodowca z frikiem którzy są z tej samej wagi 3x5 nawet w samej stójce, tylko stójce pod muay thai, z łokciami i kolanami, oczywiście małe rękawice.Sportowo Minda mógłby być, ale niech jeszcze zamiekki wyłapie od Labrygasa i pogonić.