Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Bierze ktoś autko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bierze ktoś autko?
Cpasut go odsprzedał szybko federacji.to ten Pasuta?
Turniej wagi ciężkiej.

nie chcę wsadzać kija w mrowisko i wchodzić w tematy typu: kto w co wierzy, ALE...Szatan w strachu łaaaa
Ja! Nie wierzęnie chcę wsadzać kija w mrowisko i wchodzić w tematy typu: kto w co wierzy, ALE...
jakim cudem choćby jedna osoba autentycznie wierzy w te szarlatańskie pierdolenie Dorożały? w sensie, naprawdę ktoś myśli, że drogę do zbawienia wyśpiewa sobie tekstami 'szatan ma małego, kopię go w dupę'?XD

Pasuta to trzeba na streamie podpuścić aby powiedział,,jebać króla Tajlandii " na streamie w Tajlandii -szybko z pierdla by nie wyszedłCpasut go odsprzedał szybko federacji.
Są ludzie wydajcy kilkanaście tys $ myśląc, że po jednym wydarzeniu z kołczem będą milionerami.nie chcę wsadzać kija w mrowisko i wchodzić w tematy typu: kto w co wierzy, ALE...
jakim cudem choćby jedna osoba autentycznie wierzy w te szarlatańskie pierdolenie Dorożały? w sensie, naprawdę ktoś myśli, że drogę do zbawienia wyśpiewa sobie tekstami 'szatan ma małego, kopię go w dupę'?XD
Wiem, sam byłem taki rozrzutny.Są ludzie wydajcy kilkanaście tys $ myśląc, że po jednym wydarzeniu z kołczem będą milionerami.
Są ludzie wydający kilkaset złotych u wróżki wszędzie szukając potwierdzenia tego co powiedziała, mimo że one gadają najczęściej ogólnikami aby jakoś pasowało to wielu sytuacji.
Ten koleś nie jest dużym kozakiem w tej ,,branży".
Życie: głównie kobiety, ale mężczyźni też się potrafią w to wciągać

Ja nawet nie wiem o kim piszesz.nie chcę wsadzać kija w mrowisko i wchodzić w tematy typu: kto w co wierzy, ALE...
jakim cudem choćby jedna osoba autentycznie wierzy w te szarlatańskie pierdolenie Dorożały? w sensie, naprawdę ktoś myśli, że drogę do zbawienia wyśpiewa sobie tekstami 'szatan ma małego, kopię
Najbardziej postępowy prawilniak![]()

słodki jezu, to jak mój pies rzyga na podłogę, to jest mniej obrzydliwe niż to
Dyszy jak parostatek.
romantykDawno nic tu nie pisałem
Jebać kurwy
Jest kolejny po kałboju w turnieju. Spekulacje są, że pozostała 6 to: Sianos, Labryga, Omielanczuk, Gleba, Pasternak i stary Zalecki. Turniej w K-1 małe rękawice.
W sumie teraz doczytałem, że będzie 10 osób i widzowie wybiorą 8. Rozstawienie walk pewnie będzie takie, że Denis dostanie Labrygasa i skończy po 1 walce.Jak stary załęcki startuje w turnieju razem z synem to idę o zakład że dla Deniska turniej się zakończy po pierwszej walce nie ważne jaki będzie werdykt.
Najśmieszniejsze jest to że Daniel, Gleba albo Sianos znajdą się w walce rezerwowej i na 90% będzie to Daniel który nie ma fanbejsu we frikach.W sumie teraz doczytałem, że będzie 10 osób i widzowie wybiorą 8. Rozstawienie walk pewnie będzie takie, że Denis dostanie Labrygasa i skończy po 1 walce.