Magical i Rafatus?c)Polecieć w ślinę z własną matką i jebnąć dziewczynie z otwartej
d)Zesrać się na strimie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Magical i Rafatus?c)Polecieć w ślinę z własną matką i jebnąć dziewczynie z otwartej
d)Zesrać się na strimie
To jacys dawni mistrzowie UFC?Magical i Rafatus?
Mistrzowie PDW.To jacys dawni mistrzowie UFC?
A to jakas nowa federacja?Mistrzowie PDW.

Tak: Piwnica Dogłębnie Wyjaśnia.A to jakas nowa federacja?![]()

Niechaj to nareszcie runie w pizdu.![]()
Cios w Fame MMA. Nagła zmiana planów
Plany federacji Fame MMA zostały zmienione. Gala z numerem 26 nie odbędzie się w planowanym terminie. Wydarzenie zostało przeniesione na wrzesień.sportowefakty.wp.pl
![]()
![]()
![]()
Od kilkunastu gal jadą na tych samych nazwiskach, których oczekiwania finansowe są w wielu przypadkach są niewspółmierne do ich zaangażowania w promocję gali czy pokazania jakiegoś widowiska w klatce.![]()
Cios w Fame MMA. Nagła zmiana planów
Plany federacji Fame MMA zostały zmienione. Gala z numerem 26 nie odbędzie się w planowanym terminie. Wydarzenie zostało przeniesione na wrzesień.sportowefakty.wp.pl
![]()
![]()
![]()
To trafna uwaga, temat ogólnej degradacji malowideł ściennych, zwłaszcza renesansowych czy barokowych, regularnie pojawia się w mediach i literaturze jako przestroga, ale jednak - freski trwają. Choć są narażone na wilgoć, zanieczyszczenia i upływ czasu, to konserwatorzy zabytków nie ustają w staraniach, aby je zabezpieczać.O upadku fresków już czytałem kilka lat temu i jakoś nie upadły.

Co za kasztan
![]()
Alfons Zalecki ładnie wszystkich wkręcił.
Co za kasztan
![]()

Alfons Zalecki ładnie wszystkich wkręcił.

No logował się nie będę ;) co tam było.Już wiadoimo czemu nasz pocieszny misio katapultował sie z Polski
To już chyba kilka tygodni temu wzięli go do psychiatryka.@Dawid _Ozdoba-Legenda co z Mario? Wypadłem z obiegu jakiś czas temu i nie wiem jak się zakończył ostatni sezon, znów odwyk?
a niby nie odgrażał się że wyjdzie "na żądanie"? czy znowu sąd przyklepał xDTo już chyba kilka tygodni temu wzięli go do psychiatryka.
Ja nie wiem.a niby nie odgrażał się że wyjdzie "na żądanie"? czy znowu sąd przyklepał xD
A, czyli wtedy co zniknął, to w psychiatryku, no to teraz będzie miał ciężej o wyjście z takiego szpitala, niż z ośrodka odwykowego.To już chyba kilka tygodni temu wzięli go do psychiatryka.
kto go wpierdoli do DPS? tam jest ciężko się dostać nawet jak się chce a ten debil był już chyba na 13 odwykach i dalej wychodzi na "wolność" w optymalnej dla niego wersji to renta i by sobie żył jak wcześniej czyli jak robakA, czyli wtedy co zniknął, to w psychiatryku, no to teraz będzie miał ciężej o wyjście z takiego szpitala, niż z ośrodka odwykowego.
Nawet jeśli wyjdzie za rok, w co wątpię bo on normalny nie jest, a i strimy też zryły mu mocno banie, to go wpierdolą w jakiś DPS.
Myślę że to ostateczny koniec raszei, zresztą bez drugiego aktora to nie miało kompletnie sensu, bo jedyne co tam się działo, to jak korkarz się wypierdalał na glebę.
Opieka społeczna. Będzie siedział w psychiatryku aż zrobi się miejsce, na wolność już go nie wypuszczą, tak mi się wydaje.kto go wpierdoli do DPS? tam jest ciężko się dostać nawet jak się chce a ten debil był już chyba na 13 odwykach i dalej wychodzi na "wolność" w optymalnej dla niego wersji to renta i by sobie żył jak wcześniej czyli jak robak
oby wypuścili bo i tak za dużo pieniędzy podatnika poszło na jego "leczenie" no i kolejny sezon serialu by się przydałOpieka społeczna. Będzie siedział w psychiatryku aż zrobi się miejsce, na wolność już go nie wypuszczą, tak mi się wydaje.
@Karwantesoby wypuścili bo i tak za dużo pieniędzy podatnika poszło na jego "leczenie" no i kolejny sezon serialu by się przydał