Fame MMA gala youtuberów

:waldeklaugh: :waldeklaugh: :waldeklaugh:
Od kilkunastu gal jadą na tych samych nazwiskach, których oczekiwania finansowe są w wielu przypadkach są niewspółmierne do ich zaangażowania w promocję gali czy pokazania jakiegoś widowiska w klatce.
Pewnie dają sobie czas na przemyślenie w jakim kierunku powinni teraz zmierzać, komu podziękować za współpracę, a kogo nowego ściągnąć.
O upadku fresków już czytałem kilka lat temu i jakoś nie upadły. Nadal jest spore zainteresowanie. Jeśli trochę ucywilizują to co dzieje się na konferencjach i znajdą kilka nowych ciekawych postaci to jak najbardziej może wyjść im to na dobre.

O upadku fresków już czytałem kilka lat temu i jakoś nie upadły.
To trafna uwaga, temat ogólnej degradacji malowideł ściennych, zwłaszcza renesansowych czy barokowych, regularnie pojawia się w mediach i literaturze jako przestroga, ale jednak - freski trwają. Choć są narażone na wilgoć, zanieczyszczenia i upływ czasu, to konserwatorzy zabytków nie ustają w staraniach, aby je zabezpieczać.

Można odnieść wrażenie, że doniesienia o ich upadku mogą być rozsiewane przez samych konserwatorów i mają przyciągnąć uwagę oraz środki na renowacje od darczyńców.

a niby nie odgrażał się że wyjdzie "na żądanie"? czy znowu sąd przyklepał xD
Ja nie wiem.

0990444b5d51d5a3601d41ca141f6dd58d7a28d0f06d2e2f1e7d0cd955a18da2.gif

To już chyba kilka tygodni temu wzięli go do psychiatryka.
A, czyli wtedy co zniknął, to w psychiatryku, no to teraz będzie miał ciężej o wyjście z takiego szpitala, niż z ośrodka odwykowego.
Nawet jeśli wyjdzie za rok, w co wątpię bo on normalny nie jest, a i strimy też zryły mu mocno banie, to go wpierdolą w jakiś DPS.

Myślę że to ostateczny koniec raszei, zresztą bez drugiego aktora to nie miało kompletnie sensu, bo jedyne co tam się działo, to jak korkarz się wypierdalał na glebę.

A, czyli wtedy co zniknął, to w psychiatryku, no to teraz będzie miał ciężej o wyjście z takiego szpitala, niż z ośrodka odwykowego.
Nawet jeśli wyjdzie za rok, w co wątpię bo on normalny nie jest, a i strimy też zryły mu mocno banie, to go wpierdolą w jakiś DPS.

Myślę że to ostateczny koniec raszei, zresztą bez drugiego aktora to nie miało kompletnie sensu, bo jedyne co tam się działo, to jak korkarz się wypierdalał na glebę.
kto go wpierdoli do DPS? tam jest ciężko się dostać nawet jak się chce a ten debil był już chyba na 13 odwykach i dalej wychodzi na "wolność" w optymalnej dla niego wersji to renta i by sobie żył jak wcześniej czyli jak robak

kto go wpierdoli do DPS? tam jest ciężko się dostać nawet jak się chce a ten debil był już chyba na 13 odwykach i dalej wychodzi na "wolność" w optymalnej dla niego wersji to renta i by sobie żył jak wcześniej czyli jak robak
Opieka społeczna. Będzie siedział w psychiatryku aż zrobi się miejsce, na wolność już go nie wypuszczą, tak mi się wydaje.

Opieka społeczna. Będzie siedział w psychiatryku aż zrobi się miejsce, na wolność już go nie wypuszczą, tak mi się wydaje.
oby wypuścili bo i tak za dużo pieniędzy podatnika poszło na jego "leczenie" no i kolejny sezon serialu by się przydał

Back