Fame MMA gala youtuberów

Ja pierdole, co on ma z nogami? 10 miechów nie pił, wychodzi w miare normalnie i wystarczy kilka dni, by znów mu je odcinało jakby miał porażenie jakieś.
Problem z błędnikiem, brak mięśni, on dostanie impuls od ciała bezwarunkowy że kolano mu pójdzie trochę do przodu, noga się zegnie w tym kolanie i już nie jest w stanie utrzymać równowagi.

Jak człowiek najebany, nawet normalny, nie menel, jak pije dość dużo to czasem się nogi uginają, tyle że taki człowiek się nie wywróci i "usztywni nogi" a Mario nie da rady i się wywraca jak kukła.

Pamiętaj, że oglądając to pośrednio nakręcasz dalsze dojeżdżanie tego gościa przez alkohol.
I tak i nie, niestety sterują tym ludzie którym sprawia satysfakcje posiadanie swojego SIMSA, nawet gdyby w 5 osób mieli to robić i nikt by nie oglądał, to o tak by to robili, zresztą na tym że ja to oglądam to nikt nie zarabia.

@Dawid _Ozdoba-Legenda wkleiłem ci link do tego co pisałem u góry bo zapomniałem wcześniej, edytowałem. Zobacz sobie od 2:00 do 2:05 i patrz na jego prawe kolano ciągle.

I tak i nie, niestety sterują tym ludzie którym sprawia satysfakcje posiadanie swojego SIMSA, nawet gdyby w 5 osób mieli to robić i nikt by nie oglądał, to o tak by to robili, zresztą na tym że ja to oglądam to nikt nie zarabia.

@Dawid _Ozdoba-Legenda wkleiłem ci link do tego co pisałem u góry bo zapomniałem wcześniej, edytowałem. Zobacz sobie od 2:00 do 2:05 i patrz na jego prawe kolano ciągle.
Nie kumasz, wrzucając to chociażby tutaj na forum sprawiasz, że jakiś nierozgarnięty łeb może to zobaczyć i chcieć dołączyć do jak ich nazwałeś tych "sterujących" przez co będzie tylko kolejnym gwoździem do trumny tego człowieka, a każda kolejna taka osoba spotęguje tylko proces jego cierpienia.

Nie kumasz, wrzucając to chociażby tutaj na forum sprawiasz, że jakiś nierozgarnięty łeb może to zobaczyć i chcieć dołączyć do jak ich nazwałeś tych "sterujących" przez co będzie tylko kolejnym gwoździem do trumny tego człowieka, a każda kolejna taka osoba spotęguje tylko proces jego cierpienia.
Ty też nie kumasz, ja oczywiście rozumiem o co ci chodzi, ale tam nikt nowy do sterujących nie dołączy, jedyne co może ktoś zrobić przez to że to tutaj wstawiam, to wysłać mu opłaconą dostawę z czymkolwiek, sterować nikt z zewnątrz tym nie będzie bo oni siedzą obsrani na anonimie i nie wpuszczą do swego grona, bo logiczne jest kto zostanie pociągnięty do odpowiedzialności jak jemu coś się stanie poważnego. To jest jazda na krawędzi dla nich.

A co do Mariusza i jego cierpienia, Mariusz był już na kilkunastu odwykach, jak Dawid napisał, prócz tego ma dwa mieszkania, były z nim jakieś dziwne historie związane z dziećmi... Podobno zaczął chlac jak rodzice odeszli, tyle że to nie prawda, pił wcześniej, co potwierdziła sąsiadka która go karmiła i dawała jakieś drobne tygodniowo, ona powiedziała że Mariusz "zabił" swoich rodziców ( domyślnie swoim chlaniem) i teraz ją chce zabić
( wykończyć nerwowo) Jego życie to jest jego sprawa mordo, to najbogatszy menel w Polsce, tylko że głupi jak but, a do tego on sam po powrocie z 15 odwyku chciał znów zacząć strimowac, to czy my będziemy tutaj o tym gadać czy nie to nie ma absolutnie żadnego znaczenia, to też nie jest tak że oni zarabiają na tych transmisjach z donejtów czy z wyświetleń, robią to by sterować drugim człowiekiem jak w grze, przykre to jest ale co mogę poradzić? Nic, jeśli chcesz możesz podjechać do Torunia, adres jest powszechnie znany, pozrywac kable z internetem, rozpierdolic sprzęt i ukrócić jego cierpienie, tylko weź kominiare i szybko się po akcji zawijaj bo widzowie będą dzwonić na psy i cię stalkować.

@Karwantes Mario już na izbie.

To działa tak że go upijają później dzwonią na policję żeby go zabrali.

Tak samo jak Mariusz nie ma co palić, to mu specjalnie wysyłają glovo z zapalniczkami, bez fajek, i tak się to kreci w koło, to jest ogólnie znecanie się nad człowiekiem ale jak już wspominałem, nic na to nie poradzę.

@Karwantes Mario już na izbie.

To działa tak że go upijają później dzwonią na policję żeby go zabrali.

Tak samo jak Mariusz nie ma co palić, to mu specjalnie wysyłają glovo z zapalniczkami, bez fajek, i tak się to kreci w koło, to jest ogólnie znecanie się nad człowiekiem ale jak już wspominałem, nic na to nie poradzę.
Jednak szpital. Lekko 5 szwów i 2,6 promila, ale wrócił!

7a0142ab31369bc04777100ea1e0d46752ec8fa3f5680b76a852a1c8a17c75d1.png

Kurwa ja myślałem że to ogląda kilka tysięcy osób, że może jakiś wybitny szot obejrzy 100k ludzi i zapomni, a tu widzę jakiś artykuł że Mariusza 3 miliony na tiktoku ogląda....
Tego nie da się zatrzymać, jedynie odwyk albo więzienie to ukróci

200k nieosiągalne dla sportu? Pewnie chodziło mu o PL sport bo na świecie to słaby wynik jest.
Pamiętacie te czasy jak walczył pacman z floydem? Kurwa Oni to chyba rekord historyczny wtedy zrobili. Ciekawe jaka cena za nie była.
Wtedy tak, ale teraz chyba te gale z Arabii nie sprzedawały się kosmicznie, bo ceny były horrendalne.

ja pitolę takie gówno
Czasy, gdy FAME MMA sprzedawało blisko 500 tys. subskrypcji PPV, wydaje się, że bezpowrotnie minęły. Aktualnie federacja sprzedaje o kilkadziesiąt procent mniej dostępów, ale nadal są to bardzo duże liczby. Dziennikarz WP, Artur Mazur przekazał, jaki wynik sprzedażowy zanotowała gala FAME 25, która odbyła się w minioną sobotę. Dodatkowo wszedł w ciekawą dyskusję z adminem mediów społecznościowych federacji.

"Nie jest to moja bajka, ale myślę, że tym wpisem mogę zaspokoić ciekawość wielu z Was. Moje źródła twierdzą, że niewiele ponad 200 tysięcy ludzi postanowiło w weekend zakupić produkt MMApodobny" — napisał na portalu X Artur Mazur, który jest zdecydowanie bliżej zawodowego MMA, ale ma też informacje z freak fightów. To on informował o negocjacjach Mariusza Pudzianowskiego z federacją FAME MMA.

Tyle PPV sprzedało FAME MMA 25​

Jeżeli policzymy, że gala FAME 25 sprzedała 200 tys. PPV, a minimalny koszt subskrypcji wyniósł 50 zł, to można policzyć, że minimalny przychód federacji wyniósł 10 mln zł. Jest on jednak prawdopodobnie większy, ponieważ liczba PPV byłą minimalnie większa, a część osób mogła też zakupić wersję premium, która kosztowała 55 zł.

Na wpis Artura Mazura postanowił zareagować admin mediów społecznościowych federacji.

"Artur. Nazwa naszej federacji to FAME. W naszych klatkach można zobaczyć walki w boksie, K1, MMA lub w innych bardziej freakowych formatach. Wielu sportowców — pomimo ciągłej nagonki zgłasza gotowość do pracy z nami, a jak podpisuje kontrakt często jest w szoku jak organizacja wygląda od środku i chce zostać na dłużej. Zamiast szczypać, nazywać nas produktem »MMApodobnym« spróbuj być obiektywny. Tyle i aż tyle" — odpisał.

ja pitolę takie gówno
Czasy, gdy FAME MMA sprzedawało blisko 500 tys. subskrypcji PPV, wydaje się, że bezpowrotnie minęły. Aktualnie federacja sprzedaje o kilkadziesiąt procent mniej dostępów, ale nadal są to bardzo duże liczby. Dziennikarz WP, Artur Mazur przekazał, jaki wynik sprzedażowy zanotowała gala FAME 25, która odbyła się w minioną sobotę. Dodatkowo wszedł w ciekawą dyskusję z adminem mediów społecznościowych federacji.

"Nie jest to moja bajka, ale myślę, że tym wpisem mogę zaspokoić ciekawość wielu z Was. Moje źródła twierdzą, że niewiele ponad 200 tysięcy ludzi postanowiło w weekend zakupić produkt MMApodobny" — napisał na portalu X Artur Mazur, który jest zdecydowanie bliżej zawodowego MMA, ale ma też informacje z freak fightów. To on informował o negocjacjach Mariusza Pudzianowskiego z federacją FAME MMA.

Tyle PPV sprzedało FAME MMA 25​

Jeżeli policzymy, że gala FAME 25 sprzedała 200 tys. PPV, a minimalny koszt subskrypcji wyniósł 50 zł, to można policzyć, że minimalny przychód federacji wyniósł 10 mln zł. Jest on jednak prawdopodobnie większy, ponieważ liczba PPV byłą minimalnie większa, a część osób mogła też zakupić wersję premium, która kosztowała 55 zł.

Na wpis Artura Mazura postanowił zareagować admin mediów społecznościowych federacji.

"Artur. Nazwa naszej federacji to FAME. W naszych klatkach można zobaczyć walki w boksie, K1, MMA lub w innych bardziej freakowych formatach. Wielu sportowców — pomimo ciągłej nagonki zgłasza gotowość do pracy z nami, a jak podpisuje kontrakt często jest w szoku jak organizacja wygląda od środku i chce zostać na dłużej. Zamiast szczypać, nazywać nas produktem »MMApodobnym« spróbuj być obiektywny. Tyle i aż tyle" — odpisał.
Uwielbiam ten żal o obiektywność...
...przecież nie ma innych opinii niż subiektywne.

Stypiarze plastuś i tuszol mają problem do Kaniowskiego.

Ten Pasternak to ma wszystkie najgorsze cechy typowego zawodnika Mma: żal do świata za wszystko

Uwielbiam ten żal o obiektywność...
...przecież nie ma innych opinii niż subiektywne.

Ten Pasternak to ma wszystkie najgorsze cechy typowego zawodnika Mma: żal do świata za wszystko
To wypowiedź jakiegoś pajaca, nie moja. Ja się od tego odcinam.
:lol:

A ja go poznałem mniej-więcej z czasów walk w PLMMA na TV Puls i wydawał mi się zajebiście sensownym gościem i nawet mi się serduszko cieszy, że zarabia hajs w tych freakach, bo się jebaniutki całe życie za opony nawalczył, a i więzadła mu chyba poszły w Azji, więc też potężny ubytek zdrowia na stałe.

Może się zmienił, nie wiem. Ale IQ wysokie, książki czytał, na bandytę nie pozował, bardzo duży szacunek miał do naszej ulubionej dyscypliny, uważał BJJ jako drogę poradzenia sobie z dorastaniem w ciężkich warunkach. Taki bym powiedział nawet wzór do naśladowania w tym przesiąkniętym prymitywnymi zachowaniami środowisku.

Back