Fame MMA gala youtuberów

Potwierdzam.
Spsikanie tym komuś chłodnicy czy okolic sprawia, że auto staje się puszką agonii

W bloku czy kamienicy bym tego nie użył bo smród byłby dotkliwy dla mieszkańców :siara:
Znany temat w Olsztynie. Wyszedł kiedyś taki gangus starej daty niczym Dario ze ślepnac od świateł, to wylewał w lokalach lokalnym "biznesmenom" aby pozbyć się tego smrodu, potrzeba tygodnii i ściany do tynków zbijali. Na samochodu mieli patent że w strzykawkę, grubą igłe i przez gumę w uszczelkach do środka, parę ml i tapicerka jest do wymiany. Parę lat temu był na ten odstraszaczacz szał :beczka:

obejrzałem skrót jakiegoś face to face Denisa co dziś był, ja się zastanawiam czy on ma jakieś plecy w służbach czy co , że w tym Toruniu nikt takiego kiepa nie może zgasić, w moim kręgu jakby się pojawił taki ogórek bujający się jak śledź w słoiku odrazu jest sprowadzany na ziemię, za sam rudy łeb od startu miałby pocisk , drażni mnie ten typ wyzywający innych od kurew itp
Krótko odpowiem "TATA". Tak to poznał trochę ludzi z ekip kibicowskich, przy czym teraz większość osób od niego po prostu odbiła.

Znany temat w Olsztynie. Wyszedł kiedyś taki gangus starej daty niczym Dario ze ślepnac od świateł, to wylewał w lokalach lokalnym "biznesmenom" aby pozbyć się tego smrodu, potrzeba tygodnii i ściany do tynków zbijali. Na samochodu mieli patent że w strzykawkę, grubą igłe i przez gumę w uszczelkach do środka, parę ml i tapicerka jest do wymiany. Parę lat temu był na ten odstraszaczacz szał :beczka:
U mnie takie coś śmierdzące kiedyś wylali na środku galerii handlowej i jebalo pół roku, do gimnazjum wtedy chodziłem, nie wiem co to było ale jebalo takim kurwa jakimś jakby zgniłym jajem tylko podkręcone x15

Co się dzieje teraz u @DONTOLIVER :pudzianfap:

jay-silva.jpg

Są też tańsze sposoby. Kiedyś mocniej śledziłem te publikacje prepersów itp. No mają ludzie niezłe pomysły tylko dobrze, że dużo osób nie ma tej wiedzy

@Roshi @Dawid _Ozdoba-Legenda

Ledwo wrócił i już wasicki cwel rozkminia jak tu zacząć na nim zarabiać tak, jak zarabiali włodarze na początku, ale nawet jak odpali lajwa, bez drugiego aktora to będzie chuj dupa, będzie siedział i oglądał pociągi na przemian z puszczaniem muzyki.
Bez dżejsa to się nie uda.

Chłop się prawie wykończył chlejąc na live'ach, jest trzeźwy od dobrych kilku miesięcy i jakiś fiut mu zaraz poda wódę po nos, by zarobić pare złotych. Smutne to w chuj mimo wszystko.

Back