Mmayhem
UFC Heavyweight
Kto by przewidział lata temu jak kręcili abstrachuje, że Pasut tak skończy.
Kurwa, lubiłem ich wtedy oglądać.
Teraz koleś stacza się po równi pochyłej.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kto by przewidział lata temu jak kręcili abstrachuje, że Pasut tak skończy.
Znany temat w Olsztynie. Wyszedł kiedyś taki gangus starej daty niczym Dario ze ślepnac od świateł, to wylewał w lokalach lokalnym "biznesmenom" aby pozbyć się tego smrodu, potrzeba tygodnii i ściany do tynków zbijali. Na samochodu mieli patent że w strzykawkę, grubą igłe i przez gumę w uszczelkach do środka, parę ml i tapicerka jest do wymiany. Parę lat temu był na ten odstraszaczacz szałPotwierdzam.
Spsikanie tym komuś chłodnicy czy okolic sprawia, że auto staje się puszką agonii
W bloku czy kamienicy bym tego nie użył bo smród byłby dotkliwy dla mieszkańców![]()

Krótko odpowiem "TATA". Tak to poznał trochę ludzi z ekip kibicowskich, przy czym teraz większość osób od niego po prostu odbiła.obejrzałem skrót jakiegoś face to face Denisa co dziś był, ja się zastanawiam czy on ma jakieś plecy w służbach czy co , że w tym Toruniu nikt takiego kiepa nie może zgasić, w moim kręgu jakby się pojawił taki ogórek bujający się jak śledź w słoiku odrazu jest sprowadzany na ziemię, za sam rudy łeb od startu miałby pocisk , drażni mnie ten typ wyzywający innych od kurew itp
U mnie takie coś śmierdzące kiedyś wylali na środku galerii handlowej i jebalo pół roku, do gimnazjum wtedy chodziłem, nie wiem co to było ale jebalo takim kurwa jakimś jakby zgniłym jajem tylko podkręcone x15Znany temat w Olsztynie. Wyszedł kiedyś taki gangus starej daty niczym Dario ze ślepnac od świateł, to wylewał w lokalach lokalnym "biznesmenom" aby pozbyć się tego smrodu, potrzeba tygodnii i ściany do tynków zbijali. Na samochodu mieli patent że w strzykawkę, grubą igłe i przez gumę w uszczelkach do środka, parę ml i tapicerka jest do wymiany. Parę lat temu był na ten odstraszaczacz szał![]()
Zapytaj @baalastek czy on się w tym czasie tam nie kręcił?U mnie takie coś śmierdzące kiedyś wylali na środku galerii handlowej i jebalo pół roku, do gimnazjum wtedy chodziłem, nie wiem co to było ale jebalo takim kurwa jakimś jakby zgniłym jajem tylko podkręcone x15
Gdybyś miał zostać czarnuchem to byś wolał być Jayem Silvą czy Kevinem Hollandem?
Pewnie nim.Gdybyś miał zostać czarnuchem to byś wolał być Jayem Silvą czy Kevinem Hollandem?
Są też tańsze sposoby. Kiedyś mocniej śledziłem te publikacje prepersów itp. No mają ludzie niezłe pomysły tylko dobrze, że dużo osób nie ma tej wiedzyZnany temat w Olsztynie. Wyszedł kiedyś taki gangus starej daty niczym Dario ze ślepnac od świateł, to wylewał w lokalach lokalnym "biznesmenom" aby pozbyć się tego smrodu, potrzeba tygodnii i ściany do tynków zbijali. Na samochodu mieli patent że w strzykawkę, grubą igłe i przez gumę w uszczelkach do środka, parę ml i tapicerka jest do wymiany. Parę lat temu był na ten odstraszaczacz szał![]()
Żozef waży 80 kg, nie będzie nigdy walki z ZałęckimWyjątkowo dobre zestawienie, jak na Fame. Zobaczylbym jeszcze Dawida Załęckiego z którymś z braci Simao.
Gadające, łyse jajo z tiktoka vs plastuś, nowa waleczka się szykuje.
@Roshi @Dawid _Ozdoba-Legenda
Ledwo wrócił i już wasicki cwel rozkminia jak tu zacząć na nim zarabiać tak, jak zarabiali włodarze na początku, ale nawet jak odpali lajwa, bez drugiego aktora to będzie chuj dupa, będzie siedział i oglądał pociągi na przemian z puszczaniem muzyki.
Bez dżejsa to się nie uda.
@Roshi @Dawid _Ozdoba-Legenda
Ledwo wrócił i już wasicki cwel rozkminia jak tu zacząć na nim zarabiać tak, jak zarabiali włodarze na początku, ale nawet jak odpali lajwa, bez drugiego aktora to będzie chuj dupa, będzie siedział i oglądał pociągi na przemian z puszczaniem muzyki.
Bez dżejsa to się nie uda.

A co, dziś wieczor znów wpadasz na czyszczenie komina?Wazelinę już kupiłeś?![]()

Lysen wpadnie...chcesz?A co, dziś wieczor znów wpadasz na czyszczenie komina?![]()
![]()

Gadające, łyse jajo z tiktoka vs plastuś, nowa waleczka się szykuje.
Ty ped*le! HeheAle wiązanka
Bydlaku niewychowany
![]()