Fame MMA gala youtuberów

Ani ta gala sportowa ani dymogenna. Tu nie trzeba Krzycha Jackowskiego by przewidzieć że ten chujowaty iwent słabo sie sprzeda. Takiej rzeźby na siłe to dawno nie było :siara:

Aczkolwiek na konfie Turski z Hubercikiem i tak dostaną wymuszonego wzwodu.

Last edited:
Uszferatu
d9ce459b29dd1909a3155a59cb1968aa85a778e4f3eb3f549bbf9f90ab907033.jpg

Binkowski pokazuje że jego słowo gowno znaczy, teraz to już luz zawalczyć z konfidentem, parówą Najmanem

obejrzałem skrót jakiegoś face to face Denisa co dziś był, ja się zastanawiam czy on ma jakieś plecy w służbach czy co , że w tym Toruniu nikt takiego kiepa nie może zgasić, w moim kręgu jakby się pojawił taki ogórek bujający się jak śledź w słoiku odrazu jest sprowadzany na ziemię, za sam rudy łeb od startu miałby pocisk , drażni mnie ten typ wyzywający innych od kurew itp

obejrzałem skrót jakiegoś face to face Denisa co dziś był, ja się zastanawiam czy on ma jakieś plecy w służbach czy co , że w tym Toruniu nikt takiego kiepa nie może zgasić, w moim kręgu jakby się pojawił taki ogórek bujający się jak śledź w słoiku odrazu jest sprowadzany na ziemię, za sam rudy łeb od startu miałby pocisk , drażni mnie ten typ wyzywający innych od kurew itp
No ja już go nie oglądam w ogóle, bo chłop jest odpychający. Podobno stary ma plecy i przez to. W końcu trafi kosa na kamień jak w przypadku Szczeliny.
W ogóle mi się wydaję, że większość ludzi taplających się w tym syfie za to zapłaci. Narkotyki, depresję, brak poważnych sponsorów, publiczne poniżenia. Nawet milion złotych można przejebać jak się jest kretynem.

Podobno stary ma plecy i przez to. W końcu trafi kosa na kamień jak w przypadku Szczeliny.
Tak, ojciec jest poukładany i przy tym rozumny, do pogadania facet. Wiadomo, że syna od tak skrzywdzić by nie dał, ale już w ogień za nim nie wskoczy.

W Toruniu znaczenie jeszcze miało, czy się było „z miasta” czy „zza mostu”. Niegdyś ekipa po drugiej stronie wisły króciutko trzymała terytorium, swój swojego bronił, a przyjezdni zawsze mieli pod górkę na dzień dobry.
Jako, że Denis ma poklask tylko u dzieciaków i ameb, tak lokalnie też jakiegoś parasola ochronnego nie ma

No ja już go nie oglądam w ogóle, bo chłop jest odpychający. Podobno stary ma plecy i przez to. W końcu trafi kosa na kamień jak w przypadku Szczeliny.
W ogóle mi się wydaję, że większość ludzi taplających się w tym syfie za to zapłaci. Narkotyki, depresję, brak poważnych sponsorów, publiczne poniżenia. Nawet milion złotych można przejebać jak się jest kretynem.

Oby w tych przypadkach karma była wyjątkowo bezlitosna

Back