Kar0l
WSOF Heavyweight
Bonksało trzeba trenować bo nie wiadomo kiedy się przydaJak Mistrz Kajmanowi bonksała pierdolnie to Dyzmę na OIOMIE będą budzić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bonksało trzeba trenować bo nie wiadomo kiedy się przydaJak Mistrz Kajmanowi bonksała pierdolnie to Dyzmę na OIOMIE będą budzić.
No i jest myczek na wkurwiających klientów.Potwierdzam.
Spsikanie tym komuś chłodnicy czy okolic sprawia, że auto staje się puszką agonii
W bloku czy kamienicy bym tego nie użył bo smród byłby dotkliwy dla mieszkańców![]()
Budżetowo widzęNo i jest myczek na wkurwiających klientów.
Może być?
https://allegro.pl/oferta/ffuuk-ods...2LeqynYU14FC5xNlXWS5-vcArf2bgd6QaAupyEALw_wcB

Eddie Hall ich nastukał, a czy nasz Marcinek da radę?
Bonksało trzeba trenować bo nie wiadomo kiedy się przyda
Eddie Hall ich nastukał, a czy nasz Marcinek da radę?
Pragne zaznaczyc, ze materialy Mistrza pojawialy sie u nas na forum juz duzo wczesniej za nim friki o nim uslyszeliKung Fu wygląda jak fuzja Chica z Pazurą.
fansportu.pl
A z drugiej strony łatwe dudki… bozia wybaczy![]()
Adamek odpowiada Binkowskiemu! „Jeśli jesteś wrakiem człowieka, to…”
Tomasz Adamek odpowiedział Arturowi Binkowskiemu. Zdradził, co myśli na temat potencjalnego pojedynku.fansportu.pl

Jak Bog daA z drugiej strony łatwe dudki… bozia wybaczy![]()
Ale musi być szybkośćJak Bog da
Moze Bog daAle musi być szybkość
Ale musi być szybkość

Jak by to Tomek powiedział "speed is everything"A jak jest szybkość to Tomek może wygrać z każdym
![]()
No ja już go nie oglądam w ogóle, bo chłop jest odpychający. Podobno stary ma plecy i przez to. W końcu trafi kosa na kamień jak w przypadku Szczeliny.obejrzałem skrót jakiegoś face to face Denisa co dziś był, ja się zastanawiam czy on ma jakieś plecy w służbach czy co , że w tym Toruniu nikt takiego kiepa nie może zgasić, w moim kręgu jakby się pojawił taki ogórek bujający się jak śledź w słoiku odrazu jest sprowadzany na ziemię, za sam rudy łeb od startu miałby pocisk , drażni mnie ten typ wyzywający innych od kurew itp
Tak, ojciec jest poukładany i przy tym rozumny, do pogadania facet. Wiadomo, że syna od tak skrzywdzić by nie dał, ale już w ogień za nim nie wskoczy.Podobno stary ma plecy i przez to. W końcu trafi kosa na kamień jak w przypadku Szczeliny.
No ja już go nie oglądam w ogóle, bo chłop jest odpychający. Podobno stary ma plecy i przez to. W końcu trafi kosa na kamień jak w przypadku Szczeliny.
W ogóle mi się wydaję, że większość ludzi taplających się w tym syfie za to zapłaci. Narkotyki, depresję, brak poważnych sponsorów, publiczne poniżenia. Nawet milion złotych można przejebać jak się jest kretynem.
Kiedy dwa balasy spotykają się z ujemnym IQ

Kto by przewidział lata temu jak kręcili abstrachuje, że Pasut tak skończy.