Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak chodziłem do gimnazjum to dziewczyny miały deski, teraz dziewczyny w tym samym wieku mają cyce, wiem że to przez kurczaki, no ale jednak ;) ona nie jest brzydka, jest ładna, ale gość z takim statusem to mógłby startować do Dody a nie do małolatki z Ukrainy, o to chodzi.Bardziej mi chodziło, że: "wygląda jak co 3 w liceum, tylko że ryj ma bardziej niewyjściowy niż one". Na to oświadczenie stwierdziłem, że chodziłeś do fajniejszej szkoły niż moja buda ;-) Ale teraz tak na nią spojrzałem i stwierdzam, że może masz rację? A poza tym jak człowiek na żywo nie zobaczy to wielkie g może powiedzieć, bo na tych social mediach, filtrach i innych bajerach to te kobiety zupełnie inne niż na żywo.
A w weekend to życzę powodzenia :-)

Dla czego?Podlasie?
![]()

Kogo kurwa?Antek po Mai ma koszmary
Szyje może zróbcie, będzie bardziej hardkorowo![]()

A ją bym dociążył jak zły, ale się spierdoliła tymi dziarami strasznie.

Ta z tatuażamiKogo kurwa?
![]()

Jak laska bierze towar to jedyne co może się stać to powiększona łechtaczka.Ta z tatuażami
Ja tam nawet z dziarami bym robił, tylko te na szyi jakoś tak trochę odpuchają.dupsko ma Perfect, ciekawe czy kuzka od sterydów nie wyrosła i tam zamiast wielbłąda nie wystaje smerf![]()

Nie lubię takich wystających, wolę takie hamburgeryJak laska bierze towar to jedyne co może się stać to powiększona łechtaczka.
Przynajmniej znajdziesz!
![]()
Piszę to z bólem, ale już chyba lepsza Ukra niż tamta podstarzała lampucera. Wielka artystka dosłownie wszystkich swoich eks ciąga po sądach, nasyła na nich typów – chyba za to ma nawet wyrok – i ich obsmarowuje, gdzie się da. Zdrowo pierdolnięta.Jak chodziłem do gimnazjum to dziewczyny miały deski, teraz dziewczyny w tym samym wieku mają cyce, wiem że to przez kurczaki, no ale jednak ;) ona nie jest brzydka, jest ładna, ale gość z takim statusem to mógłby startować do Dody a nie do małolatki z Ukrainy, o to chodzi.
A dzięki dzięki![]()
Ale ja nie wiem o kim piszesz. Jedyna Kim która znam, to lil kim. Taka raperka.Piszę to z bólem, ale już chyba lepsza Ukra niż tamta podstarzała lampucera. Wielka artystka dosłownie wszystkich swoich eks ciąga po sądach, nasyła na nich typów – chyba za to ma nawet wyrok – i ich obsmarowuje, gdzie się da. Zdrowo pierdolnięta.
Ale ja nie wiem o kim piszesz. Jedyna Kim która znam, to lil kim. Taka raperka.
Choć starsze kawałki były znacznie lepsze
Dupeczka sportowa pryma sort, a ona ma 4 już z przodu? ;)No o dodzie, a o kim? ;-)
Ja dla ciebie prawdy nie powiem, toż jedynie że z wschodu Polski.Podlasie?

Nudziło mi się na przerwie w robocie i wszedłem zerknąć jak zobaczyłem newsa na necie co tu się dzieje i się nie zawiodłem.Powrót na forum po zatrzymaniu połowy Fame MMA?
Gadka ala Owca 2.0, następny samozwańczy król. Jak jesteś taki ważny jak byś chciał to nie trzeba tego podkreślać. Może jeszcze biseksem nie jesteś?Dla czego?
Kurwa jak fajnie się czuje jako król tego działu, jestem u siebie na podwórku, mogę spamować, mogę robić wszystko, a do tego żadna owca mnie wkurwiać nie będzie, jestem potężnym lekkim, nikt mi nie podskoczy!
Mam swój temat z Boginią Wiktorią, no ale nigdy nie marzyłem o tym żeby zostać królem całego działu, a zostałem![]()
![]()
Ciężko się nie zgodzić przeraża mnie to że w dzisiejszych czasach z ludzi uczciwie pracujących robi się frajerów a wszelkiej maści kombinatorzy, oszuści, patusy i życiowe miernoty uważane są za "przedsiębiorczych" i godnych naśladowaniaJestem bardzo ciekaw czy uda się zutylizować ten śmietnik.
Natomiast przeraża mnie że takie ludzkie odpady są idolami dużej części społeczeństwa. Wylew e prawilniaków w komentarzach pod wiadomością w dowolnej formie na temat aresztowań przeraża.
Taki pan influ B nadciągający swoich fanów często biedaków na żałosną loterie jest nadal ich bożkiem. "Bo wiesz, to dobry chłopak. Tyle ludziom dobrego zrobił. Samochody rozdał i komórki". Kurła co za idioci. Cwaniaka budującego sobie swoistą piramidę finansową uwazają za altruistę. Prosty plan na biznes: zrobić kontent dla idiotów tak żeby jak najwięcej się ich przykleiło, zrobić z nich sektę i zmonetyzować. Trzeba golić baranów, wełna sama odrośnie.
Jeszcze na marginesie. Ostatnio klient mi przyjechał z olejem wyjętym z dupy "PMO". Od razu wyczułem sytuację. Pytam czemu to gówno? "Kolega mi powiedział że on jest bardzo dobry"
Oczywiście to że idol gawiedzi sensacyjny pseudo mechanik, gruby, łysy z YouTube występuje na tle regału z chemią tej wątpliwej marki nie ma nic do rzeczy. Ułomni ludzie bijący bezczelnie kasę na tych jeszcze bardziej ułomnych od siebie.

Pederator jest teraz w komfortowej sytuacji. Nic nikomu nie obiecywał i może sobie spokojni wrócić do KRS.![]()
Tomasz Adamek już nie zawalczy w FAME! Koniec freak fightowej przygody Górala
Tomasz Adamek nie zawalczy więcej w organizacji FAME! To koniec jego freak fightowej przygody.mma.pl
![]()
Tomasz Adamek już nie zawalczy w FAME! Koniec freak fightowej przygody Górala
Tomasz Adamek nie zawalczy więcej w organizacji FAME! To koniec jego freak fightowej przygody.mma.pl

Sie śmiejesz a już było zapowiedziane że Tomek stoczy pożegnalną walkęTeraz Prime, KRS i Polsat Boxing Night, bo jeszcze w tym roku pożegnalnej walki nie było![]()
Chociaż Fame nie planuje kolejnych starć z udziałem Adamka, istnieje szansa na jego powrót na ring w oficjalnej walce bokserskiej. Borek zdradził, że pod uwagę brane są dwie opcje - "albo duży event jesienią w Polsce, albo coś pewnie mniejszego, sentymentalnego w Prudential Center".Teraz Prime, KRS i Polsat Boxing Night, bo jeszcze w tym roku pożegnalnej walki nie było![]()
Chociaż Fame nie planuje kolejnych starć z udziałem Adamka, istnieje szansa na jego powrót na ring w oficjalnej walce bokserskiej. Borek zdradził, że pod uwagę brane są dwie opcje - "albo duży event jesienią w Polsce, albo coś pewnie mniejszego, sentymentalnego w Prudential Center".
Może na Krupówkach z misiem? Dudki by się zgadzałyChociaż Fame nie planuje kolejnych starć z udziałem Adamka, istnieje szansa na jego powrót na ring w oficjalnej walce bokserskiej. Borek zdradził, że pod uwagę brane są dwie opcje - "albo duży event jesienią w Polsce, albo coś pewnie mniejszego, sentymentalnego w Prudential Center".

Prime nie dałoby Góralowi całej wypłaty tak jak Pępkowi.Teraz Prime, KRS i Polsat Boxing Night, bo jeszcze w tym roku pożegnalnej walki nie było![]()