Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby oni nie byli tacy głupi to nie byłoby takie proste.wydupcyles stad tego patusa? jak?
Kiedyś była młoda i głupia. Teraz jest tylko głupia.Ale ta dziewczyna ma bardzo dziwną mowę ciała, taką aż wręcz przerysowaną.
Coś tam nie gra pod kopulą, nie wiem czy chodzi o IQ, czy raczej jakiś rodzaj zależności od swojego Pana, te infantylne głaskanie, przytakiwanie. Dałem radę tylko 3 minuty.
czyli na coś się przydało moje e-konfidencenie i zgłaszanie choćby głupich doublepostów XDGdyby oni nie byli tacy głupi to nie byłoby takie proste.
On poleciał by znacznie wcześniej ale do wczoraj nikt się nie interesował rozdawaniem banów, do wczoraj.
Dzieje się.

Dużo szumu a konsekwencje będą zapewne znikome jedyne co to się stresu najedzą podludki. Dobre i to.Piękny dzień. Nie dość że słoneczko wyszło to jeszcze nastąpiło z dawna oczekiwane sprzątanie śmieci. Aż chyba polecę letnie koła przełożyć po obiedzie.![]()
gangsterka zabiła kibolstwo
Piękne info. Acz bardziej bym się uśmiał jakby typów z Prime na czele z wielkim nadprezesem tureckie zęby zatrzymali.
Nigdy nie rozumiałem jej fenomenu, z twarzy mocno przeciętna. Ale już chyba wiem, dupka całkiem fajna, pewnie dobrze się rusza też
View attachment 122793
Znaczy się lepsza czeka na ciebie wieczorem w sypialni? ;-)Ogólnie wg ze swoim statusem mógłby mieć znacznie lepszą, ta sofi to wygląda jak co 3 w liceum, tylko że ryj ma bardziej niewyjściowy niż one xD
A czy ja jestem WG?Znaczy się lepsza czeka na ciebie wieczorem w sypialni? ;-)

No właśnie, jego sława i hajs, to może mieć jakieś topowe zrobione Warszawko dzierlatkiOgólnie wg ze swoim statusem mógłby mieć znacznie lepszą
Może właśnie w tym tkwi jej walor u niego.ta sofi to wygląda jak co 3 w liceum, tylko że ryj ma bardziej niewyjściowy niż one xD

To jest właśnie śmiech, że on się wpisuje w te standardy wyglądu jakie preferują rozmaite laski do tego ma kasę i rozpoznawalność jednak spotykał się z takim szoniskiem co wygląda z mordy jak transit. No, ale może czym innym nadrabia?Ogólnie wg ze swoim statusem mógłby mieć znacznie lepszą, ta sofi to wygląda jak co 3 w liceum, tylko że ryj ma bardziej niewyjściowy niż one xD
Będzie czekać czy będzie czekała? Krecik coming outA czy ja jestem WG?
W weekend na mieście będzie czekać![]()

Temu wardedze mimo wszystko to chyba naprawdę szkoda golasa, ogólnie za całokształt:D
Laska będzie czekać, kudemą?Będzie czekać czy będzie czekała? Krecik coming out![]()
@Warszawski Antek a mogliśmy ją zrobić. Teraz już nie będzie taka sama.Jedziemy dalej!
![]()
TYLKO NA PUDELKU: Lexy C. zatrzymana! Chodzi o organizowanie nielegalnych loterii
Jak nieoficjalnie dowiedział się Pudelek, wśród dziesięciu zatrzymanych osób, które miały nielegalnie organizować loterie, znalazła się także Lexy C. Influencerka zostanie dziś przewieziona do Szczecina, gdzie...www.pudelek.pl

Nigdy nie rozumiałem jej fenomenu, z twarzy mocno przeciętna. Ale już chyba wiem, dupka całkiem fajna, pewnie dobrze się rusza też
View attachment 122793
Jeszcze się okaże że szony biseksa i penisa załęckiego miały okazję ze sobą współpracowac

Antek po Mai ma koszmary

Bardziej mi chodziło, że: "wygląda jak co 3 w liceum, tylko że ryj ma bardziej niewyjściowy niż one". Na to oświadczenie stwierdziłem, że chodziłeś do fajniejszej szkoły niż moja buda ;-) Ale teraz tak na nią spojrzałem i stwierdzam, że może masz rację? A poza tym jak człowiek na żywo nie zobaczy to wielkie g może powiedzieć, bo na tych social mediach, filtrach i innych bajerach to te kobiety zupełnie inne niż na żywo.A czy ja jestem WG?
W weekend na mieście będzie czekać![]()