Fame MMA gala youtuberów

@Dawid _Ozdoba-Legenda

Gwarantuje Ci, że Gromda gdyby kłócili się dobrze na konfach robi spokojnie 500-700 tysięcy na YT.
Gdyby się kłócili dobrze na konfacj imbecylu zajebany to by nie doszło do gali i nikt by nie zarobił, ty kurwa tego nie rozumiesz że ludzie z marginesu by się nie zachowywali tak jak marcon z ciosem i nie wpierdalali po programie razem hotdoga na stacji?

Ty do goli przyjeżdżasz z ciężarówką byczków? Jak ty nawet do takiego jednego nie masz numeru telefonu żeby go załatwić na galę, a przy jakiejkolwiek rozmowie z taką osobą balbys się pozbierać wzrok z butów i wytłumaczyć o co ci wogole chodzi że go zagadujesz i zawracasz mu gitarę.

Ja wysiadam bo mi się powoli zaczynają styki przepalac od tych bredni.

Ten łeb chyba nigdy z domu nie wychodził, inaczej tej fantazji tłumaczyć się nie da.
Tak to się kończy jak się życie poznaje w grach online i na innych instagramach.

Na tą chwilę zawijasz się jako właściciel Fame czy zostajesz w biznesie?
Trzeba się zawinąć jako właściciel? A może wystarczy opchnąć tonący okręt jakiemus frajerowi i dopiero się zawinąć. To jest sedno znajomości biznesu.

Trzeba się zawinąć jako właściciel? A może wystarczy opchnąć tonący okręt jakiemus frajerowi i dopiero się zawinąć. To jest sedno znajomości biznesu.
Ewentualnie można jak najbardziej ograniczyć koszty i pojechać jeszcze kilka gal na samej marce( tak jak KSW samą marką kiedyś bilety sprzedawało )z nołnejmami za drobne na karcie, i ewentualnie gdyby Excel pokazywał że jest równia pochyła, to wtedy sprzedać.

On by w dwie galę rozjebał cały ten biznes.

• Bones
Reactions: AKK
Tak po prawdzie to sam wiem, że Józia z tego będzie. I podjarka 2 Denisami będzie trwać z 8 lat, bo to family friendly content te friki w Polsce i tu za zadymiarza ma maks robić Alan,Ferrari czy Tańcula.
Powoli się godzę, że Fame u mnie idzie kompletnie programowo w odstawkę. Zobaczę jeszcze czy warto śledzić Primemma, a tak zarzucę taki sam proces na friki jak na zadowstwo czyli same gale.
Szkoda, że człowiek nie ma własnych funduszy i wtedy zrobiłby fajne FF w Polsce.

Przecież ja z takimi Sebixami to mialbym ochotę na FF jakby Famemma 1 ruszało i czekał z 5 popcornami w ręku.

Last edited:
Dziś jak przeczytałem wypowiedź Martina, że bez Mameda i Pudziana nie ma szans na zapełnienie Narodowego zdałem sobie sprawę jaki potencjał marnują friki. Często tu pisze o sebkach w kontekście dymów, ale zobaczcie gdyby kadra FF była dużo lepsza sportowo w takie nakoksowane Denisy to uważam, że część ludzi od sportowego MMA i Ci lubiący dobre bitki w FF by tylko zyskali. Nawet uważam, że Narodowy mógłby nie być problemem. Zobaczcie kto dziś z FF jako jedyny lata na zasięgach ponad 100 tysięcy. Są to 3 osoby- Denis Labryga, Michał Pasternak i Denis Załęcki. Przypadek? Nie, są to nieliczni ciekawi sportowo zawodnicy w FF. Wyobraźcie sobie jeszcze 12 takich Denisów Labryg w FF, gdzie będą się tylko promować te byczki na programach. Dlatego cały czas uważam, że w Polsce cały czas marnuje się potencjał FF jaki Polska potrafi wygenerować. Na samych 2 Denisach z czego jeden jest jest cienki więcej nie ugrasz, ale dać tu takich 15 co będą robić ponad 100 tysięcy na wywiadach i masz naprawdę fajne, zajebiste uniwersum, ale lepiej oglądać 28 raz antytalenty Ferrari vs Tańcula. Co nie.

Skoro taki flegmatyk jak Pasta robi tak viewsy to aż nie chce myśleć co robiłyby żywe byczki podobne do Labrygi potrafiące się bić.

Poleciałeś chłopie xD

Będą friki?

1739569295603.jpeg

Co ekspert to ekspert.

Bilety na hale się nie sprzedają ale co tam, weźmy jeszcze 10 takich denisow labrygów i atakujemy narodowy!

Gdzie po pierwszym skończyli na minusie, wybierają co raz mniejsze hale, a wszystko zmierza do stałego zamknięcia w studiu.

Jednak warto przeczytać przemyślenia takiego eksperta od ff. Te sokole oko zauważa wszystko to, co innym umyka.

Wyrocznia:antonio:

Chciałbym żeby dali ci pokierować dwie galę, po dwóch by zwijali biznes :juanlaugh:

Co nie @Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_ ?

Kiedyś myślałem że to młody szczyl, dlatego piszę takie głupoty, jednak minęło kilka lat odkąd był żelaznym, więc teoretycznie powinien być już dorosły i mądrzejszy, teraz stwierdzam że on nie był wtedy młody, on jest lekko upośledzony.
Nawet nazwiska nie umie kretyn prawidłowo odmieniać.
Denisow labryg :juanlaugh:
Gdyby były same prawilniaki, to by się szybko przejadło.

@Filip_

Dlaczego piszesz teraz o przejedzeniu, a zachęcałeś mnie bym odpalił trzeci panel Fame 24 i zobaczył 38 konfrontacje Labrygi z Denisem :jjsmile:

Do tej pory nie odpaliłem tak swoją drogą.

Adamek w najnowszym wywiadzie mówi, że w tym roku chce zakończyć karierę i nie wyklucza następnej walki na gali....Borka.

Kto wie może go już w Fame nie zobaczymy.

:jjsmile:

Najmam obsrany w boksie, bo on nie umial i nie umie boksowac mordo. Wspolczuje tym, ktorzy to wykupią... ła ła daro polozy sie jak tarot
Zapomniałem dodać: Najman przegrał przez KO z Peterem Simko w debiucie, a później był rewanż.
Jest on chyba jeszcze na kanale yt Ajtuj Szminka.
Boże sam Kulej powiedział przed werdyktem: no nie wyszła Marcinowi ta walka - a niektórzy nadal myślą, że walka z hardcorowym koksem była ustawiona xd
No Najman powinien iść na gimnastykę korekcyjną, a nie do klatki.

@Filip_

Dlaczego piszesz teraz o przejedzeniu, a zachęcałeś mnie bym odpalił trzeci panel Fame 24 i zobaczył 38 konfrontacje Labrygi z Denisem :jjsmile:

Do tej pory nie odpaliłem tak swoją drogą.
Chodzi o to, że cała konferencja złożona z gitów wypaliłaby ten temat, bo ludzie mieliby dość widzenia tylko prawilniaków, a jak jest 1 panel na konferencję z nimi, to jest w porządku.

Chodzi o to, że cała konferencja złożona z gitów wypaliłaby ten temat, bo ludzie mieliby dość widzenia tylko prawilniaków, a jak jest 1 panel na konferencję z nimi, to jest w porządku.

Jak alternatywę mam w postaci Tanculi,Alana,Ferrariego,Najmana, jakiś ziutków z tik toka 457 raz to ja mogę i 8 paneli z prawilniakami obejrzeć podczas Fame 25 :jjsmile:

Cholernie jestem ciekaw tej karty i czy będzie tu z 5 rewanży. :DC:

Last edited:
Jeszcze tak wracając do Martina i jego wypowiedzi, że dziś bez Pudziana i Mameda nie ma szans zapełnić Narodowy czy tylko dla mnie jest to niesamowite, że 38 mln kraj nie ma dziś żadnych ikon? I tylko może z sportowych freaków ,,wow" zrobiły Robert. Lewandowski? I Wy mi chcecie powiedzieć, że przy mega promocji Famemma byczki by nie uratowały sceny walk w Polsce w zainteresowaniu jakby miały tak potężną platforme do promocji? A tak zabierasz tego Pudziana i Mameda i masz wyprowanego tylko na dłuższą metę Arka Wrzoska? To jest tragedia jak dziś stoi SW w Polsce. Dlatego takie byczki w Famemma zrobiłyby dużo pożytku dla samego SW nie tylko trików.

Wielu z nich poszłoby na zasięgi ponad 100 k na insta i wreszcie ta scena nie byłaby tak cholernie nudna, bije tu do całego SW.

Amator Szachta dziś wrzuca twitta i ma 200 tysięcy wyświetleń.

Last edited:
Przeglądam sobie te cohonesowe działy freak fightowe, czytam spam @Owca i nawet mi te posty pasują (pomijając jego jakieś długie wynurzenia, tego nie czytam), bo jestem na bieżąco. Bez większego zagłębiania się po innych źródłach i stratę mojego cennego czasu.

Ale na litość, @Siedem. Co Ty się tak do niego dojebales? Jakieś osobiste wycieczki i napięcia spoko - Panowie nie musicie się lubić, inba się kręci, społeczność chce krwi. Jednak tutaj już dochodzi do jawnego ostracyzmu, oznaczasz innych użytkowników i namawiasz ich, żeby cancelowali typa i z nim nie gadali. Jakbyś za cel honoru postawił sobie wymazanie go z pięknego cohonesiakowego środowiska. A tym generujesz wiekszy spam niż sama owieczka. I spirala spierdolenia się kręci.

Panowie peace love, dajcie se po ignorze czy po mordzie w realu, bo tak szeroko zakrojone wojenki internetowe śmierdzą takimi obrazkami:
Ian-Cannon-in-ring.jpg

Zapomniałem dodać: Najman przegrał przez KO z Peterem Simko w debiucie, a później był rewanż.
Jest on chyba jeszcze na kanale yt Ajtuj Szminka.
Boże sam Kulej powiedział przed werdyktem: no nie wyszła Marcinowi ta walka - a niektórzy nadal myślą, że walka z hardcorowym koksem była ustawiona xd
No Najman powinien iść na gimnastykę korekcyjną, a nie do klatki.
Najman byl i jest bumiskiem

Naprawdę śledząc losy SW w Polsce mocno się dziwię, że Famemma nie wpadło na ten temat. Te chude youtuberki i tik tikowcy oraz antytalenty jak Ferrari się przejadły. Ja na ich miejscu niczym agent piłkarski szukałbym najlepszych chłopakow w bitce i dał im zasięg. Przez co rozrosło by się fajne uniwersum. Skoro inwestują w Wrzoska, ojca Denisa czy Szadzinkiego to nie mogą dać rozgłosu 23 letnim Darkom co umieją walczyć i wielu z nich będzie ikonami SW w Polsce, bo KSW dziś nawet nie jest blisko ich zasięgów. Dorzucić tam jednego Najmana i jeszcze jedno klauna i naprawdę takie coś by się 100 razy oglądało niż obecne Fejmy, bo ta kadra jest tak cienka sportowo, że tu obecnie oprócz trójkąta Denis-Alberto-Taazy nic nie grzeje/ ja pier... w FF nie potrafic zrobić elektryzujących pojedynków i ja wymieniam 3 ludzi, facepalm/

Przyjrzałem się z grubsza ostatnim walkom Ferrari

- niby kop w jaja od Krychy choć ten agent specjalnie udawal, bo wiedział że go nie pokona
- 2 walki z Łaszczykiem gdzie 98 procent to to tylko schodzenie po nogi
- obalenie Bratana
- walka z Tańculą gdzie dosłownie nie padło 5 czystych ciosów w tej walce
-gdyby nie ojciec przegrałby z Alanem po 30 sekundach

To fenomen, że ten gościu lata na ME i CO-ME gal Fejmu.:mjsmile:

Przyjrzałem się z grubsza ostatnim walkom Ferrari

- niby kop w jaja od Krychy choć ten agent specjalnie udawal, bo wiedział że go nie pokona
- 2 walki z Łaszczykiem gdzie 98 procent to to tylko schodzenie po nogi
- obalenie Bratana
- walka z Tańculą gdzie dosłownie nie padło 5 czystych ciosów w tej walce
-gdyby nie ojciec przegrałby z Alanem po 30 sekundach

To fenomen, że ten gościu lata na ME i CO-ME gal Fejmu.:mjsmile:

Jedzie na swoim farmazonie

Back