Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Julka podobno dostała gigantyczną ofertę i odrzuciła ją.
![]()
Szeremeta kuszona przez freak-fighty. Szalona oferta
Organizacje freak-fightowe nie przestają składać propozycji Julii Szeremecie. Przy okazji ostatniej oferty w grze były gigantyczne pieniądze. Tomasz Adamek, Błażej Augustyn, Tomasz Hajto, Jakub Kosecki, Jakub Rzeźniczak... Grono dawnych sportowców, którzy po zakończeniu kariery zawitali do...www.meczyki.pl
JULKA NIE SPRZEDAJ SIE DO TEGO KURESTWA !!!! Dostaniesz milion wygrasz z jakas cukinia wejdzie do klatki jej ojciec jak bedziesz miec wywiad rzuci Toba i masz po karierze !!!Julka podobno dostała gigantyczną ofertę i odrzuciła ją.
![]()
Szeremeta kuszona przez freak-fighty. Szalona oferta
Organizacje freak-fightowe nie przestają składać propozycji Julii Szeremecie. Przy okazji ostatniej oferty w grze były gigantyczne pieniądze. Tomasz Adamek, Błażej Augustyn, Tomasz Hajto, Jakub Kosecki, Jakub Rzeźniczak... Grono dawnych sportowców, którzy po zakończeniu kariery zawitali do...www.meczyki.pl
Żarty się skończyły.. Paweł Tyburski odpalił się mocno na Wrzoska.
Trener kłamie albo włodarzom odbiło.Trener mówi, że gaża około 1 mln złotych.
Friki to lubią przepłacać.
Na przykład może zawalczyć z byłą mistrzynią świata Brodnicką.Tak szczerze boks damski w zarobki i medialność to jest jakaś 28 liga. Ja tam się dziwię tej Julce, że ona unika FF. Tym bardziej, że FF dziś nie oznacza walk sportowych. Ona spokojnie może mieć tu każdego zawodowca.
Trener kłamie albo włodarzom odbiło.
Na przykład może zawalczyć z byłą mistrzynią świata Brodnicką.
Słyszałem, że kiedyś mocno przepłacali, a teraz starają się tego nie robić. Najlepiej wydoił ich Fabijański (za to szacunek dla niego na zawsze).Akurat w FF jest przepłacanie mnóstwo osób. Jestem w stanie uwierzyć np w takie 700 tys dla niej z Fame, choć szczerze mimo jakieś tam medialności wątpię, że tylko dla niej dziś nawet 15 tysięcy osób kupi ppv.
To tak samo jak z Miroslawiec, która pewnie dziś gdyby wbiła na ściankę górska w ppv to kupi to maks 5 tysięcy osób.
Taki jest poziom kobiecego boksu.Brodnicka nie potrafiła porządnie naruszyć choćby jednej siostry Porzucek. Kompromitacja.
Taki jest poziom kobiecego boksu.
Szeremete to trzeba była brać świeżo po olimpiadzie teraz to #nikogo
Wydaję mi się że już coraz mniej osób ogląda sporty walki a friki nadal mają swoich odbiorców.Szczerze mówiąc to nie myślałem że tak długo ludzie będą chcieli oglądać fame itp.Niesamowite
Wydaję mi się że już coraz mniej osób ogląda sporty walki a friki nadal mają swoich odbiorców.Szczerze mówiąc to nie myślałem że tak długo ludzie będą chcieli oglądać fame itp.
Wydaję mi się że już coraz mniej osób ogląda sporty walki a friki nadal mają swoich odbiorców.Szczerze mówiąc to nie myślałem że tak długo ludzie będą chcieli oglądać fame itp.
Ja sam jestem 30+ i teraz często nie chce mi się oglądać nawet powtórek tak na początku to co gala zbierało się ze znajomymi i wlatywała wódeczka i pizzaJa szczerze zawsze obstawiałem, że to będzie na dekady, ale po ruchach frików w Polsce od dłuższego czasu sądziłem, że pójdzie krach nawet w przeciągu 2-3 lat. Jednak jeśli prawda jest, że Fame 24 sprzedał 250 tysięcy PPV, a martwy kanał sportowy robi po Fame 24 program i robi on ponad 150 tysięcy to jest to naprawdę mocny biznes mimo slabutkiego prowadzenia go wg mnie.
A z tymi rurkowcami się nie zgodzę zapraszam na Facebooka choćby mma.pl i tam posty o frikach potrafią robić nawet 100- 1000 postów i widać twarze i w cholerę tam ludzi 30 plus na miniaturkach. Po prostu friki stały się nowym KSW i nawet jak widać 20 tych samych mord nie zabija nadal tego biznesu
No ale wtedy było kilka gal w roku a nie 12
Ten cały Ferrari jest bardziej irytujący niż połączenie najbardziej wkurwiających cech wszystkich zawodników MMA. To niesamowite, że kiedyś Akop Szostak wkurwiał ludzi związanych z MMA. Ferrari to prawdziwy rak
Wkurzający, ale co najważniejsze on nie potrafi się bić i przez to nudzi.