Fame MMA gala youtuberów

Obejrzałem dziś ten freak show Turskiego i Pasternak na pytanie kto kolejnym rywalem wymienił braci Tyburskich. Przydałaby się na cohones ikonka ziewającego człowieka. Często używałbym jej tutaj.

Julka podobno dostała gigantyczną ofertę i odrzuciła ją.

Trener mówi, że gaża około 1 mln złotych.

Friki to lubią przepłacać.

JULKA NIE SPRZEDAJ SIE DO TEGO KURESTWA !!!! Dostaniesz milion wygrasz z jakas cukinia wejdzie do klatki jej ojciec jak bedziesz miec wywiad rzuci Toba i masz po karierze !!!

Tak szczerze boks damski w zarobki i medialność to jest jakaś 28 liga. Ja tam się dziwię tej Julce, że ona unika FF. Tym bardziej, że FF dziś nie oznacza walk sportowych. Ona spokojnie może mieć tu każdego zawodowca.

Tak szczerze boks damski w zarobki i medialność to jest jakaś 28 liga. Ja tam się dziwię tej Julce, że ona unika FF. Tym bardziej, że FF dziś nie oznacza walk sportowych. Ona spokojnie może mieć tu każdego zawodowca.
Na przykład może zawalczyć z byłą mistrzynią świata Brodnicką.

Trener kłamie albo włodarzom odbiło.

Akurat w FF jest przepłacanie mnóstwo osób. Jestem w stanie uwierzyć np w takie 700 tys dla niej z Fame, choć szczerze mimo jakieś tam medialności wątpię, że tylko dla niej dziś nawet 15 tysięcy osób kupi ppv.

To tak samo jak z Miroslawiec, która pewnie dziś gdyby wbiła na ściankę górska w ppv to kupi to maks 5 tysięcy osób.

Akurat w FF jest przepłacanie mnóstwo osób. Jestem w stanie uwierzyć np w takie 700 tys dla niej z Fame, choć szczerze mimo jakieś tam medialności wątpię, że tylko dla niej dziś nawet 15 tysięcy osób kupi ppv.

To tak samo jak z Miroslawiec, która pewnie dziś gdyby wbiła na ściankę górska w ppv to kupi to maks 5 tysięcy osób.
Słyszałem, że kiedyś mocno przepłacali, a teraz starają się tego nie robić. Najlepiej wydoił ich Fabijański (za to szacunek dla niego na zawsze).

Taki jest poziom kobiecego boksu.

Jeszcze co do Szeremty to ona ma jednak duży plus warty trochę kasy. Ma tylko 21 lat, rozpoznawalność i jakieś tam chwalone skille. Mieć ją w stajni kilka lat robiłoby wrażenie tym bardziej, że dziennikarz TVP Jagiełło to jej straszny fanatyk. Jestem ciekawy co by zrobił w tej sytuacji :lol:

Moim zdaniem ona nie chce się splamić na konferencjach i dlatego boi się FF, choć oprócz Malinowskiej wątpię, że ktoś by ją wyzwał od jakiś k...w z obecnej kadry.

Szeremete to trzeba była brać świeżo po olimpiadzie teraz to #nikogo

Chcieli tylko ona nie chciała. Ja tak samo uważam, że ona bez frików będzie #nikogo , bo kogo interesuje damski boks. Będzie tylko latać przez lata po walkach z krótkimi klipami na X i tyle ją widzieli.

Ogólnie to nie wiem jak można dziś w Polsce planować sportową karierę w
a-boksie
b- damskim boksie

U Nas to jest jedna wielka, ogromna trumna.

Last edited:
Wydaję mi się że już coraz mniej osób ogląda sporty walki a friki nadal mają swoich odbiorców.Szczerze mówiąc to nie myślałem że tak długo ludzie będą chcieli oglądać fame itp.

Jacyś rurkowcy czy nowe pokolenie na pewno

:siara:

Wydaję mi się że już coraz mniej osób ogląda sporty walki a friki nadal mają swoich odbiorców.Szczerze mówiąc to nie myślałem że tak długo ludzie będą chcieli oglądać fame itp.

Ja szczerze zawsze obstawiałem, że to będzie na dekady, ale po ruchach frików w Polsce od dłuższego czasu sądziłem, że pójdzie krach nawet w przeciągu 2-3 lat. Jednak jeśli prawda jest, że Fame 24 sprzedał 250 tysięcy PPV, a martwy kanał sportowy robi po Fame 24 program i robi on ponad 150 tysięcy to jest to naprawdę mocny biznes mimo slabutkiego prowadzenia go wg mnie.

A z tymi rurkowcami się nie zgodzę zapraszam na Facebooka choćby mma.pl i tam posty o frikach potrafią robić nawet 100- 1000 postów i widać twarze i w cholerę tam ludzi 30 plus na miniaturkach. Po prostu friki stały się nowym KSW i nawet jak widać 20 tych samych mord nie zabija nadal tego biznesu

1739408549686.jpeg

Ja szczerze zawsze obstawiałem, że to będzie na dekady, ale po ruchach frików w Polsce od dłuższego czasu sądziłem, że pójdzie krach nawet w przeciągu 2-3 lat. Jednak jeśli prawda jest, że Fame 24 sprzedał 250 tysięcy PPV, a martwy kanał sportowy robi po Fame 24 program i robi on ponad 150 tysięcy to jest to naprawdę mocny biznes mimo slabutkiego prowadzenia go wg mnie.

A z tymi rurkowcami się nie zgodzę zapraszam na Facebooka choćby mma.pl i tam posty o frikach potrafią robić nawet 100- 1000 postów i widać twarze i w cholerę tam ludzi 30 plus na miniaturkach. Po prostu friki stały się nowym KSW i nawet jak widać 20 tych samych mord nie zabija nadal tego biznesu
Ja sam jestem 30+ i teraz często nie chce mi się oglądać nawet powtórek tak na początku to co gala zbierało się ze znajomymi i wlatywała wódeczka i pizza

Ten cały Ferrari jest bardziej irytujący niż połączenie najbardziej wkurwiających cech wszystkich zawodników MMA. To niesamowite, że kiedyś Akop Szostak wkurwiał ludzi związanych z MMA. Ferrari to prawdziwy rak

Ten cały Ferrari jest bardziej irytujący niż połączenie najbardziej wkurwiających cech wszystkich zawodników MMA. To niesamowite, że kiedyś Akop Szostak wkurwiał ludzi związanych z MMA. Ferrari to prawdziwy rak

Wkurzający, ale co najważniejsze on nie potrafi się bić i przez to nudzi.

Wkurzający, ale co najważniejsze on nie potrafi się bić i przez to nudzi.

Wkurzający to jest Mariusz Olkiewicz, Ferrari to wkurwiający przygłup. Gówno potrafi a rzuca takimi tekstami, że głowa mała. Razem z ojcem idealny duet przyjebów...

Back