Fame MMA gala youtuberów

Czerwonoskóry
Zrzut ekranu (443).png

Może ktoś od Pudzianowskich?

Ps- w tych frikach takie konflikty, że Natan już na wczasach z Ciosem nocuje:jjsmile:

Fanowska karta. Biniu vs Najman bez szans. Z reszty oprócz Polak vs Wierzejski dosłownie nic nie ruszam z programów.

1739545886532.jpeg

Dziś jak przeczytałem wypowiedź Martina, że bez Mameda i Pudziana nie ma szans na zapełnienie Narodowego zdałem sobie sprawę jaki potencjał marnują friki. Często tu pisze o sebkach w kontekście dymów, ale zobaczcie gdyby kadra FF była dużo lepsza sportowo w takie nakoksowane Denisy to uważam, że część ludzi od sportowego MMA i Ci lubiący dobre bitki w FF by tylko zyskali. Nawet uważam, że Narodowy mógłby nie być problemem. Zobaczcie kto dziś z FF jako jedyny lata na zasięgach ponad 100 tysięcy. Są to 3 osoby- Denis Labryga, Michał Pasternak i Denis Załęcki. Przypadek? Nie, są to nieliczni ciekawi sportowo zawodnicy w FF. Wyobraźcie sobie jeszcze 12 takich Denisów Labryg w FF, gdzie będą się tylko promować te byczki na programach. Dlatego cały czas uważam, że w Polsce cały czas marnuje się potencjał FF jaki Polska potrafi wygenerować. Na samych 2 Denisach z czego jeden jest jest cienki więcej nie ugrasz, ale dać tu takich 15 co będą robić ponad 100 tysięcy na wywiadach i masz naprawdę fajne, zajebiste uniwersum, ale lepiej oglądać 28 raz antytalenty Ferrari vs Tańcula. Co nie.

Skoro taki flegmatyk jak Pasta robi tak viewsy to aż nie chce myśleć co robiłyby żywe byczki podobne do Labrygi potrafiące się bić.

Last edited:
Co ekspert to ekspert.

Bilety na hale się nie sprzedają ale co tam, weźmy jeszcze 10 takich denisow labrygów i atakujemy narodowy!

Gdzie po pierwszym skończyli na minusie, wybierają co raz mniejsze hale, a wszystko zmierza do stałego zamknięcia w studiu.

Jednak warto przeczytać przemyślenia takiego eksperta od ff. Te sokole oko zauważa wszystko to, co innym umyka.

Wyrocznia:antonio:

Chciałbym żeby dali ci pokierować dwie galę, po dwóch by zwijali biznes :juanlaugh:

Co nie @Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_ ?

Kiedyś myślałem że to młody szczyl, dlatego piszę takie głupoty, jednak minęło kilka lat odkąd był żelaznym, więc teoretycznie powinien być już dorosły i mądrzejszy, teraz stwierdzam że on nie był wtedy młody, on jest lekko upośledzony.
Nawet nazwiska nie umie kretyn prawidłowo odmieniać.
Denisow labryg :juanlaugh:

Twoim tokiem rozumowania, półgłówku pierdolony, the War od Denisa, z samymi BYCZKAMI i z dziwnymi walkami 3vs3 powinni właśnie szykować się na stadion narodowy.

A projekt się zawinął.

No idiota, nie przepraszam.
Ekspert.

No widzisz, łbie, jakie zasięgi robi taki Byczek potrafiący się bić, jak Labryga czyli Hunter, Miklasz czy inny podłoga.
Milionowe zasięgi.

Dawać ich na stadion narodowy we wakacje.

Czekaj czekaj, to ty doradziles Najmanowi organizacje narodowej gali boksu na stadionie narodowym dla, 4 tysięcy kibiców?
Wszystko jasne.

Ps:
Owca tak ma mnie w ignorach że jak tylko coś napiszę pod jego postem to zaraz wchodzi i czyta co napisałem.
Tak jak zelazny.

Te ignory to fikołki przed niewygodnymi dyskusjami.
Robią za peleryne niewidkę.

Stety lub niestety te forum przeglądam czasami bez logowania, ale z chęcią odpisze na post Siedem, bo wiele ludzi mogło by napisać zarzut o THE WAR.
To lecimy.

Dlaczego THE WAR nie sprzeda narodowego i nie poleci na miliony i ogłosiło upadłość. Spoiler- to bardzo proste.

Famemma to niesamowicie wielka platforma, która choćby z Pasternaka uczyniła ziomka z zasiegami 400 wyświetleń na 100 tysięcy.

The War o czym ty piszesz. Gale w ppv , bez programów, wiele ludzi w kominiarkach oraz walki 4 vs 4 nie będą kręcić ludzi na dłuższą metę. To samo Gromda ma swoją fanbase, ale NIGDY nie urośnie na zasięgi Famemma bez programów. Programy to jest cały clue sprawy. Gwarantuje Wam, że bez tego nawet Famemma może dziś miałby 80 tysięcy subów maks gdyby dawał same walki. Dlatego jak ktoś mi pisze, że czemu THE WAR czy Gromda nie są dziś milionerami mogę się tylko litościwe zaśmiać jak ktoś nie rozumie dziś dzisiejszej branży SW. KSW bije, też tu do Was, choćby nie zrobienie w tych czasach F2F Kraft vs Czyżewska, które odbiło się szerokim echem na X.

Podsumowując to programy dziś czynią jedną organizacje milionerską, a drugą, że się zawija. Nie wiem jak można być w szoku, że THE WAR padło.:lol:

Jaki kłamca Jebany, cały czas odkąd napisałem swój post pod jego zerkałem na jego konto bo wiedziałem że przeczyta, stety niestety był zalogowany.

:juanlaugh:

Kraft? Ten skoczek?
Jeszcze nie rozpocząłem czytania a już babol :juanlaugh:

Polecieć to możesz do wora, i w sumie niedługo się tam znajdziesz.

Sam się debilu mieszasz w tym co piszesz i odwracasz kota ogonem odpowiednio pod narrację która pasuje do twojej kulawej tezy.

Gwarantuje ci oszołomie że gdyby w konferencjach brali udział ludzie o których piszesz, to by do gali nie doszło bo po jednym cwelu przeciwnik byłby łamany.

Te mityczne byczki o których wspominasz często są z jakichś ekip, ty myślisz kretynie że nikola z kirą by zatrzymał poważnych chłopaków gdyby chcieli ruszyć na scenę wyjaśniać oponenta swojego ziomeczka?

Ty nie masz wyobraźni imbecylu jebany. Zresztą miałeś konferencje z hunterem na mma attack. Jakie zasięgi to zrobiło, co tam się działo?

Ty zrozum że nikt z tych "byczków" nie pozwoli siebie obrzucić cwelem czy innym frajerem bez konsekwencji tak jak to robią te twoje ukochane friki.

A pasternaka stworzył kanal ebe ebe, nie friki.

Koniec dyskusji ekspercie, nie gram w szachy z gołębiem.

Last edited:
Mityczne zasięgi byczków 16 tysięcy po 3 tygodniach.

A gdyby nie Wach czy Pawłowski to byłoby 5 tysięcy, tam nawet Hunter o kimś się niepochlebnie wypowiedział na tej konferencji pod zasięgi, no kurwa coś nie wyszło. :kis:

Co zaraz napiszesz że nie wyszło bo nie latały kurwy i cwele? Wróć do postu który napisałem wyżej, dlaczego nie latają i nie będą latać a twoje wizję i rozkminki są jak marzenia prawiczka o seksie z Beyonce.

Ty kurwa przygłupie.

Turbo turbo przyglup, przygłup przygłup turbo!

Wiecie czemu Gromda ma tutaj 528 postów, a Friki 62 tysiące postów właśnie przez programy. Ludzie dzięki telenoweli żyją tym bardziej a jak taki Japa czy Kubiszyn pokażą się tylko na plakacie i w walce to #nikogo.

Programy to dziś złoty gral SW.

Wiecie czemu Gromda ma tutaj 528 postów, a Friki 62 tysiące postów właśnie przez programy. Ludzie dzięki telenoweli żyją tym bardziej a jak taki Japa czy Kubiszyn pokażą się tylko na plakacie i w walce to #nikogo.

Programy to dziś złoty gral SW.
Nie wiemy.

Ale wiemy autystyku że jesteś jak ten nielubiany w szkole który wpierdalał się niepytany w rozmowę grupki ludzi ze swoimi mądrościami zaczynając wypowiedź od, "EJ CHLOPAKI WIECIE CO!?!?"

Upoś jesteś i tyle, nawet nie musisz się maskować.

Wow martwa organizacja MMA attack z stypiarską konferencją, na której oprócz tego, że Hunter powiedział, że nie szanuje Labrygi zrobiła 16 tysięcy w 3 tygodnie/ i tak jestem w szoku, że tyle bo myślałem, że maks 3 tysiące/

Owca dlaczego to nie zrobiło milionów? Ty musisz być trollem :DC:

Kto je miał zrobić Łaszczyk lub Wach, którzy mają aparacyje ciała jakby umierali za 5 minut.

Last edited:
Panowie, dziś są walentynki. Pogódźcie się i ratujcie umierające friki :gabi_much_love: :jjsmile:

Jak czytam posty Siedem to by je tylko dobił. Facet kompletnie nie rozumie tego biznesu. Za to ja naprawdę mógłby to uratować. Gola dzwoń i od razu przyjeżdżam z ciezarowką pelną dymnych byczków karty walk oraz programy robią + 300 procent więcej.

A po Fame 24 zrozumiałem, że friki jeszcze długa nie umrą przez brak alternatywy choćby Ferrari i reszta tych samych mord miała 58 walk pod rząd to i tak będą ludzie to śledzący.

Last edited:
Facet kompletnie nie rozumie tego biznesu. Za to ja naprawdę mógłby to uratować.
Jak ktoś rozumie biznes to zesra sie i zeszcza na te friki jeśli to będzie konieczne. Biznes ma generować $$ a nie ratować friki.

Twoim tokiem rozumowania, półgłówku pierdolony, the War od Denisa, z samymi BYCZKAMI i z dziwnymi walkami 3vs3 powinni właśnie szykować się na stadion narodowy.

A projekt się zawinął.

No idiota, nie przepraszam.
Ekspert.

No widzisz, łbie, jakie zasięgi robi taki Byczek potrafiący się bić, jak Labryga czyli Hunter, Miklasz czy inny podłoga.
Milionowe zasięgi.

Dawać ich na stadion narodowy we wakacje.

Czekaj czekaj, to ty doradziles Najmanowi organizacje narodowej gali boksu na stadionie narodowym dla, 4 tysięcy kibiców?
Wszystko jasne.
Ty jesteś niegłupi chłopak, no może nerwus, ale niegłupi :redford:

Po co z nim dyskutujesz i dajesz atencje pytam sie?Ma swoich koleżkowców Filipy, Ozdoby i tym podobnych i niech sie z nimi wafluje.Nikt normalny nie powinien mu odpisywać a ten robak w końcu sam pójdzie w pizdziec.

PS- Siedem jaki ty delikatny. Ochroniarze będą musieli biegać za sebixami byczkami i bedą się wyzywać od cweli.

Zaraz się popłaczę nad tą ciężką historą. Chłopie to przerzuć się na balet jak ty masz takie problemy :DC:

Jak czytam posty Siedem to by je tylko dobił. Facet kompletnie nie rozumie tego biznesu. Za to ja naprawdę mógłby to uratować. Gola dzwoń i od razu przyjeżdżam z ciezarowką pelną dymnych byczków karty walk oraz programy robią + 300 procent więcej.
@Dawid _Ozdoba-Legenda teraz to już musisz napisać.

Kto twoim zdaniem by szybciej zabił friki, ja czy on ze swoimi zajebistymi pomysłami.
Nie ma nic po środku, odpowiedzi są dwie, odpowiedź szczerze, przecież się nie będę gniewał.

PS- Siedem jaki ty delikatny. Ochroniarze będą musieli biegać za sebixami byczkami i bedą się wyzywać od cweli.

Zaraz się popłaczę nad tą ciężką historą. Chłopie to przerzuć się na balet jak ty masz takie problemy :DC:
Ten idiota nawet nie potrafi czytac ze zrozumieniem, on myśli że po tym jak by ich ochrona rozdzieliła to wszyscy by się do domu grzecznie rozjechali haha.

Buraku, ty życia nic a nic nie znasz prócz tego sprzed ekranu komputera.

Jak ktoś rozumie biznes to zesra sie i zeszcza na te friki jeśli to będzie konieczne. Biznes ma generować $$ a nie ratować friki.

Na tą chwilę zawijasz się jako właściciel Fame czy zostajesz w biznesie?

Ty jesteś niegłupi chłopak, no może nerwus, ale niegłupi :redford:

Po co z nim dyskutujesz i dajesz atencje pytam sie?Ma swoich koleżkowców Filipy, Ozdoby i tym podobnych i niech sie z nimi wafluje.Nikt normalny nie powinien mu odpisywać a ten robak w końcu sam pójdzie w pizdziec.
Problem jest taki że tak jak na początku, zawsze ktoś mu odpisze.
Jego trzeba gnoic, cisnąć i napierać na moderację, tak jak za pierwszym razem, zresztą przecież widzisz że jemu nawet rozmowa z samym sobą nie będzie przeszkadzać.
On czuje potrzebę wyrażania swojej bzdurnej opinii nawet w pustym pokoju bez klamek z materacami na ścianach.

Back