Fame MMA gala youtuberów

Częstochowa, to Marcinek zawalczy na pewno. Obstawiam rywala pokroju rewanż z Daro zlewem, bo Biniu nie wyjdzie w innej formule niż boxing.

Przecież Binkowski zakończył karierę. Jeśli to będzie Najman vs Lew 2 to nawet tego nie ruszam. K...a ja się nie mogę nadziwić że ludziom nie nudzą się te same mordy tyle lat. Fenomen.

Mi się Ci ludzie nudzą tak średnio po 3-5 walkach, taryfę ulgową mam dla tych co umieją się bić. Dlatego tak mnie wymęcza psychicznie ta trójka Ferrari, Kwieciński, Tańcula.

To jest fenomen, że on z tego żyje tyle lat. Właściciele federacji frikowych lubią przepalać pieniądze. I te jego wieczne obalenia w walkach stójkowych.

Jak to co zrobią. Nic nie zrobią. Tam co drugi łamie zasady. Paweł Tyburski po sytuacji z Kasjo zarzekał się, że już nigdy nie zawalczy w Famemma.

Paweł Tyburski udzielił jedynego wywiadu tej Kasi co się kręci przy FF.

W skrócie Famemma zachowało się żenująco, Rozpara zachował się żenująco, Wrzosek zachował się żenująco, ale nadal będę chciał walczyć dla Fame , bo kasa.

:DC:

Macie takie wrażenie, że Wrzosek dramatyzuje tą sytuację tylko po to by mieć dobry etat w Famemma? Nawet wczoraj na streamie mówił Boxdelowi aby po końcu transmisji pomógł mu w sprawach biznesowych oraz wręcz go błagał by ratował Fame, bo bez niego padnie. Tym bardziej, że sam strasznie płakał, że stawki na tym Fame były słabiutkie.
Moim zdaniem tu zaczęła się ostra gra o posadę na przyszłość i sprytne wypominanie ,,ej Fame zniszczyliście mi karierę, pamiętajcie"

Dajcie etat na 10-15 k na zawsze w Fame.

Do tego udaje teraz wielce biednego a niedawno się chwalił, że kupił kilka mieszkań na wynajem dzięki FF.
A to nie będzie pokłosie pierwszej sprawy sądowej z byłą partnerką? Ta miała miejsce niedługo przed galą.
Jak mam dobrobyt wolnego czasu na przejebanie go na kilka relacji na instagramie, to zdarza mi się odpalić takowe ex Wrzoska.
A według niej, pierwsza rozprawa po jej myśli, ale jeszcze sporo spotkań w sądzie.

Nie wymienię, bo ich nie znam. Ja tymi osobami poza światem FF nie żyje. A zawsze gdy czytam takie pytania to odpowiadam , że Tancule,Murańskie, Załęckie przed era FF na chodniku razem znało maksymalnie 10 osób. Bije do tego, że w FF z nikogo może w tydzień zrobić gwiazdę na 500 tysięcy obserwujących. To nie jest żaden problem, żaden.

Przykładowo mówi się od dawna, że Denis Zalecki to dziś największą gwiazdą FF obok Natana Marconia? Kto znał tego gościa przed erą HL? 10 osób.
Sam sobie odpowiedziałeś. Nie wymienisz, bo nie znasz i takich nie ma i nie było. Tańcule i Murańskie czy inny Strachu to jest dno tego celebryckiego świata, które ma sumienie, a raczej jego brak by się babrać w mordobiciach pod uciechę gawiedzi.

Sam sobie odpowiedziałeś. Nie wymienisz, bo nie znasz i takich nie ma i nie było. Tańcule i Murańskie czy inny Strachu to jest dno tego celebryckiego świata, które ma sumienie, a raczej jego brak by się babrać w mordobiciach pod uciechę gawiedzi.

Undetaker , ale widzisz ja nie potrzebuje żadnych cw...lebrytów z internetu czy tv do świata FF. Dla mnie to może być 10 gości z ulicy, którzy umieją się bić i mają fajny, żywy charakter na programach. Wiesz czemu, bo ja kompletnie nie śledzę w moim życiu , życia obcych ludzi. Wyjątek to tylko FF pod kątem walk. Dlatego dla mnie to bez różnicy czy walczy Mirek z pod zabki czy jakiś Gimper. Ja ludzi z FF przed erą wejścia w ten świat to nie wiem czy znałem choćby 10 procent. Chyba tylko trochę znałem Boxdela Meduze, Magicala i Rafonixa, bo gdy kiedyś były popularne live na YT to oni zawsze byli w topce i wyskakiwali mimowolnie w zakładkach live. Telewizji to nie oglądam dobre z 10-15 lat , więc jak wyskoczyły te ,,gwiazdy" z Warsaw shore czy jakiś Lombardów to ja w ogóle nie wiedziałem kto to jest.

FF ma dać mi dobre walki i programy. Nie obchodzi mnie kompletnie czy to gość z 3 obserwującym i czy 500 tysiącami, bo i tak mam ich w 4 literach poza FF.

Last edited:
@Undertaker

Dlatego zawsze mnie łapie biała gorączka jak czytam,, ale gdzie dziś znajdziesz 10 nowych influenserow skoro narzekasz na wciąż tą samą kadrę" A ..uj z nimi. FF ma tak chore zasięgi, że ich kompletnie nie potrzebuje. Wiele dzisiejszych ,,gwiazd" FF było nikim przed wejściem w ten świat medialnie. To tylko niestety Polska zrobiła z tego YouTube 2.0 , a ja się wciąż będę upierał, że gdyby z tego zrobić Gromde z Sebixami byliby 150 razy lepiej programowo, bitkowo i zasięgowo. Niestety friki w Polsce są strasznie słabiutko prowadzone moim zdaniem i mamy z tego bardziej nudę niz dobry fun. Gdzie taki Ferrari robiący za gwiazdę Fame/Buahaha/ to w mojej wizji nawet by się nie załapał na prelimsy.

A to nie będzie pokłosie pierwszej sprawy sądowej z byłą partnerką? Ta miała miejsce niedługo przed galą.
Jak mam dobrobyt wolnego czasu na przejebanie go na kilka relacji na instagramie, to zdarza mi się odpalić takowe ex Wrzoska.
A według niej, pierwsza rozprawa po jej myśli, ale jeszcze sporo spotkań w sądzie.

Co sugerujesz, bo za bardzo nie rozumiem?

Wrzosek gra ofiarę przez sprawę z była partnerka, do tego bijesz?

Youtuber Mistrz gry podał wg niego największe hity jakie można zrobić w 25

- Alan vs Ferrari
- Denis Zalecki vs Kasjo
- Zalecki vs Taazy
-Najman vs Binkowski
- Albert Sosnowski vs Szachta
- Good boys vs Labryga
-Zalecki vs Wielki Bu 2
- Denis vs Denis
-Polak vs Wierzejski
-bracia Tyburscy zmieniający się co rundę vs Muradov

Czy tylko mnie z tych jego hitów ruszają maks 2 walki bije tu do Kasjo vs Denis i Denis vs Taazy, bo reszta to same missmatche. Plus bonusowo dobre programy Binio vs Najman. Ta jego lista tylko mnie utwierdziła, że kadra FF w Polsce jest mega kiepska jeśli to wielkie hity.

Co sugerujesz, bo za bardzo nie rozumiem?

Wrzosek gra ofiarę przez sprawę z była partnerka, do tego bijesz?
O tym, że szuka zabezpieczenia finansowego, bo za jakiś czas może mu się szykować odszkodowanie, większe alimenty czy cokolwiek związanego z potencjalnie przegranym procesem

Undetaker , ...
No patrz, ja nikogo praktycznie nie znałem tylko Wardęgę jako konferansjera xD
1739275152751.png

I cały czas te same nazwiska się mielą. Zadziwjająca jest durnota ludzi chcących za to płacić.

Hallman zapowiedział koniec kariery w FF. Zobaczył, że Denis i Gracek ostro go obili i to nie ma sensu, a nie oszukujmy to nie są jakieś wielkie tuzy w FF.

View attachment 120995
I cały czas te same nazwiska się mielą. Zadziwjająca jest durnota ludzi chcących za to płacić.

Te same jak te same, ale gościu wymienił ostre misschmatche na parę sekund lub minutę, ale tak jak pisałem kadra w FF jest mega kiepska. Na dziś jakiekolwiek hity w tym uniwersum to tylko:

-Labryga vs Bu
--Alberto vs Denis/Taazy
-Kasjo vs Denis
-Taazy vs Denis
-Pawel Tyburski vs Taazy

Na chuj wy dyskutujecie z tym idiotom nadal?

On chce 10 gości z ulicy, a później pierdolenie że ff upada bo PPV 20k wykupili :mamed:

@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_
Sprawa jest, możecie razem ze mną cancelowac tego oszołoma i na nic mu nie odpowiadać, nie wdając się z nim w żadną polemikę? ;)

Zero odpowiedzi, zero cytatów, zero wszystkiego? Da radę?
A po co Wy sie kłócicie? Zablokujcie się i chyba będziecie widzieć swoich wiadomości.

Czy tylko mnie rozwala jak Paweł Tyburski od 3 dni płacze, że Rozpara wezwał policję na Piotra Tyburskiego, a ten nadal chce walczyć w Famemma.

No za krzty honoru. Mi byłoby głupio w lustro spojrzeć.

Back