Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Częstochowa, to Marcinek zawalczy na pewno. Obstawiam rywala pokroju rewanż z Daro zlewem, bo Biniu nie wyjdzie w innej formule niż boxing.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tancule znało w chuj ludzi z mordy za rolę w lombardzie, śmiem twierdzić że był jednym z najbardziej popularnych dla społeczeństwa zawodników z tego frik gówna, a i tak do tej pory zna go więcej kobiet z telewizji niż Denisa dzieciaków z ff.Ja tam Denisa kojarzyłem z Wotore, Gromdy czy EFM. Co do Tanculi i Murana, to masz rację.
Częstochowa, to Marcinek zawalczy na pewno. Obstawiam rywala pokroju rewanż z Daro zlewem, bo Biniu nie wyjdzie w innej formule niż boxing.
A to nie będzie pokłosie pierwszej sprawy sądowej z byłą partnerką? Ta miała miejsce niedługo przed galą.Macie takie wrażenie, że Wrzosek dramatyzuje tą sytuację tylko po to by mieć dobry etat w Famemma? Nawet wczoraj na streamie mówił Boxdelowi aby po końcu transmisji pomógł mu w sprawach biznesowych oraz wręcz go błagał by ratował Fame, bo bez niego padnie. Tym bardziej, że sam strasznie płakał, że stawki na tym Fame były słabiutkie.
Moim zdaniem tu zaczęła się ostra gra o posadę na przyszłość i sprytne wypominanie ,,ej Fame zniszczyliście mi karierę, pamiętajcie"
Dajcie etat na 10-15 k na zawsze w Fame.
Do tego udaje teraz wielce biednego a niedawno się chwalił, że kupił kilka mieszkań na wynajem dzięki FF.
Sam sobie odpowiedziałeś. Nie wymienisz, bo nie znasz i takich nie ma i nie było. Tańcule i Murańskie czy inny Strachu to jest dno tego celebryckiego świata, które ma sumienie, a raczej jego brak by się babrać w mordobiciach pod uciechę gawiedzi.Nie wymienię, bo ich nie znam. Ja tymi osobami poza światem FF nie żyje. A zawsze gdy czytam takie pytania to odpowiadam , że Tancule,Murańskie, Załęckie przed era FF na chodniku razem znało maksymalnie 10 osób. Bije do tego, że w FF z nikogo może w tydzień zrobić gwiazdę na 500 tysięcy obserwujących. To nie jest żaden problem, żaden.
Przykładowo mówi się od dawna, że Denis Zalecki to dziś największą gwiazdą FF obok Natana Marconia? Kto znał tego gościa przed erą HL? 10 osób.
Sam sobie odpowiedziałeś. Nie wymienisz, bo nie znasz i takich nie ma i nie było. Tańcule i Murańskie czy inny Strachu to jest dno tego celebryckiego świata, które ma sumienie, a raczej jego brak by się babrać w mordobiciach pod uciechę gawiedzi.

A to nie będzie pokłosie pierwszej sprawy sądowej z byłą partnerką? Ta miała miejsce niedługo przed galą.
Jak mam dobrobyt wolnego czasu na przejebanie go na kilka relacji na instagramie, to zdarza mi się odpalić takowe ex Wrzoska.
A według niej, pierwsza rozprawa po jej myśli, ale jeszcze sporo spotkań w sądzie.
O tym, że szuka zabezpieczenia finansowego, bo za jakiś czas może mu się szykować odszkodowanie, większe alimenty czy cokolwiek związanego z potencjalnie przegranym procesemCo sugerujesz, bo za bardzo nie rozumiem?
Wrzosek gra ofiarę przez sprawę z była partnerka, do tego bijesz?
No patrz, ja nikogo praktycznie nie znałem tylko Wardęgę jako konferansjera xDUndetaker , ...
View attachment 120995
I cały czas te same nazwiska się mielą. Zadziwjająca jest durnota ludzi chcących za to płacić.
A po co Wy sie kłócicie? Zablokujcie się i chyba będziecie widzieć swoich wiadomości.Na chuj wy dyskutujecie z tym idiotom nadal?
On chce 10 gości z ulicy, a później pierdolenie że ff upada bo PPV 20k wykupili
@Dawid _Ozdoba-Legenda @Filip_
Sprawa jest, możecie razem ze mną cancelowac tego oszołoma i na nic mu nie odpowiadać, nie wdając się z nim w żadną polemikę? ;)
Zero odpowiedzi, zero cytatów, zero wszystkiego? Da radę?
Przecież ja z nim nawet nie gadam, no i sobie zablokuj, będziesz miał cały temat rozjebany bo tutaj na 25 postów 15 należy do niego.A po co Wy sie kłócicie? Zablokujcie się i chyba będziecie widzieć swoich wiadomości.
Odpisujesz jełopowi, co nie rozumie dlaczego Labryga został zdyskwalifikowany, nie wymagaj za wiele.A po co Wy sie kłócicie? Zablokujcie się i chyba będziecie widzieć swoich wiadomości.

Odpisujesz jełopowi, co nie rozumie dlaczego Labryga został zdyskwalifikowany, nie wymagaj za wiele.![]()

Nie zrobią.Mam nadzieję, że zrobią walkę Good Boysów z Labrygasem.
Labrygas ma teraz walki z Załęckim, Alberto i rewanże z Plastusiem/Mindą do zrobieniaMam nadzieję, że zrobią walkę Good Boysów z Labrygasem.
Walka z Denisem i Alberto to potężne missmatche. Mogą wejść jeden po drugim.Labrygas ma teraz walki z Załęckim, Alberto i rewanże z Plastusiem/Mindą do zrobienia