Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jesli tak zwracam honor.Filip to inna osoba. Widzialem ze ma konto na YT z lwem na profilowym jak tutaj na starym koncie i ma/miał konto na wykopie.
Temat o zlocie powinien wyjaśnićDlaczego @Siedem już nie masz pod nickiem: "Kapitan ulicy"? : (
Wyjaśnił to post na koncie dzihadosa który na moją prośbę po spełnieniu tego co chciałem został usunięty.Temat o zlocie powinien wyjaśnić
To nie zadziała, on ma wyjebane, będzie pisał sam po 20 postów na stronę, tak jak kiedyś, jego trzeba zbanować i tyle.Jesli tak zwracam honor.
Aczkolwiek każdy wchodzący w jakiekolwiek interakcje z żelaznym zjebem powinien siedzieć na karnym jeżyku.

cohones.mmarocks.pl
A Ty Krecik pewno w bluzie MantoTrafiłem kiedyś 2 nieletnich, z 17 lat mieli, wyrośnięci, przez pół ulicy szli ze mną równo perfidnie się na mnie gapiąc, no to odpowiedziałem wreszcie pod blokiem na chuj się gapi, ci zaczęli pyskować i cwaniakowac, dostali po ryju i później na Cohones mi pisali że dzieci bije, oni też byli od fejmow jeden to pamiętam że w tej klasycznej bluzie pitbulla pomykał![]()
A Ty Krecik pewno w bluzie Manto
Ale by było śmiesznie jakbyś sprawił im manto w bluzie Manto auuuuuuNie, zwykła z bazaru, bez marki.
MistrzGry mówił, że służby kręcą się przy galach Fame'u.
Nie chodzę w takich ciuchach, nie będę płacił 250 zł za chujowa jakość, tak było kiedyś jak jest teraz nie mam zamiaru sprawdzać, ściągają bluzy z chin dają nadruk i gonią 5 razy drożej, te wszystkie rpk i jp na takiej zasadzie działały.Ale by było śmiesznie jakbyś sprawił im manto w bluzie Manto auuuuuu
Może niech ci kurwa odszkodowanie zapłacą za zabranie sensu życia?Szukają wymówki jak zamknąć ten biznes aby nie powiedzieć wprost, że sami go doszczętnie zniszczyli?
Qrwa Krecik nie musisz się tak rozpisywać. To był tylko sucharNie chodzę w takich ciuchach, nie będę płacił 250 zł za chujowa jakość, tak było kiedyś jak jest teraz nie mam zamiaru sprawdzać, ściągają bluzy z chin dają nadruk i gonią 5 razy drożej, te wszystkie rpk i jp na takiej zasadzie działały.
Kupujesz bluzę za 40+10 za transport i gonisz za 240, tfu.
Ostatnio kupiłem se kurtałke elesse i to chyba najdroższy item w mojej garderobie.

Zawsze ten samQrwa Krecik nie musisz się tak rozpisywać. To był tylko suchar
![]()

Myślę, że gdyby ktoś zginął w klatce, to wzięliby się za zamknięcie.Szukają wymówki jak zamknąć ten biznes aby nie powiedzieć wprost, że sami go doszczętnie zniszczyli?
Ktoś zginął na slapie, dlaczego za to się nie wzięli?Myślę, że gdyby ktoś zginął w klatce, to wzięliby się za zamknięcie.
Po tym wydarzeniu Slap zniknął z Polski.Ktoś zginął na slapie, dlaczego za to się nie wzięli?
A ktoś jakieś konsekwencje za śmierć na swoim evencie poniósł? Nie to że z Polski zniknęli tylko zostali, no nie mam słowa. Dostali kurwa bana po tej akcji ;) bo wiesz, myśleli że będą liscie, a co cwanszy to nakurwił z nasady dłoni, co może podchodzić pod strzala.Po tym wydarzeniu Slap zniknął z Polski.
Dziwi mnie, że prokuratura nic nie zrobiła ze Slapem, skoro na miejscu nie było karetki. Za freaki myślę, że by się wzięli, bo jednak są głośniejsze i politycy nie raz już o nich mówili.A ktoś jakieś konsekwencje za śmierć na swoim evencie poniósł? Nie to że z Polski zniknęli tylko zostali, no nie mam słowa. Dostali kurwa bana po tej akcji ;) bo wiesz, myśleli że będą liscie, a co cwanszy to nakurwił z nasady dłoni, co może podchodzić pod strzala.
Gdzie jest ptysiu który to promował? ,Astanie się, tylko nie równaj tego ze slapem od łysego, tam są tak kontraktami zabezpieczeni w razie śmierci że jeszcze umarlak im zapłaci jak się przekręci ;)
Tylko że tam nie musiało być karetki. To nie był żaden event, wydarzenie sportowe, miały być liście, chłopaki miały się rozejść, wyszło inaczej, kapujesz?Dziwi mnie, że prokuratura nic nie zrobiła ze Slapem, skoro na miejscu nie było karetki. Za freaki myślę, że by się wzięli, bo jednak są głośniejsze i politycy nie raz już o nich mówili.
Myślę, że gdyby ktoś zginął w klatce, to wzięliby się za zamknięcie.
Myślisz ze balastek złożył donos i reszta koalicji ukro wrocławskiej to przyklepneła?Wyjaśnił to post na koncie dzihadosa który na moją prośbę po spełnieniu tego co chciałem został usunięty.
Konfrontacja z sanockim leszczem nie miała nic do tej zmiany, jedyne co to pozwoliła mi zwrócić uwagę na to o czym pisze.
A poza tym to jebać tomka czika, a to od niego była ta ranga.
Teraz jestem waletugo i mam wyjebane i nikt się nie pulta bez potrzeby.
A gdzie my się kiedyś kłóciliśmy?@Filip_ ty ogólnie też upośledzony nie jesteś, moglbys się tu odnaleźć, no ale to już zależy od ciebie w którą stronę pójdziesz.
Friki frikami, my się tu mordobiciem zajmujemy, niektórzy, w tym ja, zaglądają do tego tematu poprostu dla rozrywki.
Sam szefa forum zapraszałem na seansy z ruskimi frikami, gdzie ja niby najgorszym wrogiem tego byłem.
Musisz zrozumieć że żelazny jest poprostu pierdolnięty, jak od niego odbijesz to też znajdziesz tutaj miejsce, a jak nie to będziecie stali w jednym szeregu. A jaki to szereg? Odpowiedz sobie sam.
Z Dawidem też kiedyś jechałem, teraz normalnie jest z nami w Cohonesowej rodzinie, nie idź za tymi którzy są gonieni, bo nie są gonieni bez przyczyny.
już Zadorą zaskoczył, ale wątpie żeby Koniobijca dał się poddać gilotyną w taki sposób.jakieś predykcje co do najbliższej gali fame? myślicie, że Kwieciński ma szanse wygrać z Grackiem, jeśli podejdzie do tego rozważnie i nie będzie wchodził w wymiany?
jakieś predykcje co do najbliższej gali fame? myślicie, że Kwieciński ma szanse wygrać z Grackiem, jeśli podejdzie do tego rozważnie i nie będzie wchodził w wymiany?
chodzi jeszcze za mną poniżej 2.5min 2.80 w zalecki vs hallman. Gruby pewnie pójdzie ogniem i albo ubije albo sam się po drodze rozleci. Hallman strasznie apatyczny się wydaje. Zupełnie jak kiedyś Sosnowski vs młody, groźny gromdziarz i wiadomo jak to się skończyło. Wiem, że nic nie wiem