Fame MMA gala youtuberów

Temat o zlocie powinien wyjaśnić
Wyjaśnił to post na koncie dzihadosa który na moją prośbę po spełnieniu tego co chciałem został usunięty.
Konfrontacja z sanockim leszczem nie miała nic do tej zmiany, jedyne co to pozwoliła mi zwrócić uwagę na to o czym pisze.

A poza tym to jebać tomka czika, a to od niego była ta ranga.
Teraz jestem waletugo i mam wyjebane i nikt się nie pulta bez potrzeby.

Jesli tak zwracam honor.

Aczkolwiek każdy wchodzący w jakiekolwiek interakcje z żelaznym zjebem powinien siedzieć na karnym jeżyku.
To nie zadziała, on ma wyjebane, będzie pisał sam po 20 postów na stronę, tak jak kiedyś, jego trzeba zbanować i tyle.
To gość co czuje potrzebę wyrażenia swojego zdania mimo tego że jest gówno warte.
To że nikt z nim nie będzie pisał niczego nie zmieni, ale Dawid to mnie tutaj zawodzi, że jasno strony nie wybiera, też powinien z nim cisnąć jak go do cohonesowej rodziny przyjęliśmy, a ten jest neutralny...

@Owca będziesz bronił zaciekle swojego zaszczytnego tytułu? Redakcjo może warto docenić powrót forumowego kolegi z emigracji i nadać specjalną rangę? :korwinlaugh:

Daliście się łatwo zmanipulować siedem. Ja tam wolę rozmawiać o frik fajtach i z żelaznym nic mnie nie łączy.

Trafiłem kiedyś 2 nieletnich, z 17 lat mieli, wyrośnięci, przez pół ulicy szli ze mną równo perfidnie się na mnie gapiąc, no to odpowiedziałem wreszcie pod blokiem na chuj się gapi, ci zaczęli pyskować i cwaniakowac, dostali po ryju i później na Cohones mi pisali że dzieci bije, oni też byli od fejmow jeden to pamiętam że w tej klasycznej bluzie pitbulla pomykał:fjedzia:
A Ty Krecik pewno w bluzie Manto

Ale by było śmiesznie jakbyś sprawił im manto w bluzie Manto auuuuuu
Nie chodzę w takich ciuchach, nie będę płacił 250 zł za chujowa jakość, tak było kiedyś jak jest teraz nie mam zamiaru sprawdzać, ściągają bluzy z chin dają nadruk i gonią 5 razy drożej, te wszystkie rpk i jp na takiej zasadzie działały.
Kupujesz bluzę za 40+10 za transport i gonisz za 240, tfu.

Ostatnio kupiłem se kurtałke elesse i to chyba najdroższy item w mojej garderobie.

Szukają wymówki jak zamknąć ten biznes aby nie powiedzieć wprost, że sami go doszczętnie zniszczyli?
Może niech ci kurwa odszkodowanie zapłacą za zabranie sensu życia?
Nie smutaj Hans, są jeszcze przecież bezdomni których próbowałeś promować na tym forum robiąc przy tym loda reżyserowi.
Będzie dobrze dzieciak.

Nie chodzę w takich ciuchach, nie będę płacił 250 zł za chujowa jakość, tak było kiedyś jak jest teraz nie mam zamiaru sprawdzać, ściągają bluzy z chin dają nadruk i gonią 5 razy drożej, te wszystkie rpk i jp na takiej zasadzie działały.
Kupujesz bluzę za 40+10 za transport i gonisz za 240, tfu.

Ostatnio kupiłem se kurtałke elesse i to chyba najdroższy item w mojej garderobie.
Qrwa Krecik nie musisz się tak rozpisywać. To był tylko suchar

:lesnarhappy:

A ja sobie spodnie dresiki Elesse :redford:

Myślę, że gdyby ktoś zginął w klatce, to wzięliby się za zamknięcie.
Ktoś zginął na slapie, dlaczego za to się nie wzięli?
Ciekawi mnie twoje przemyślenie w tym temacie, w przerwie meczu Szczęsnego z Valencią.

Po tym wydarzeniu Slap zniknął z Polski.
A ktoś jakieś konsekwencje za śmierć na swoim evencie poniósł? Nie to że z Polski zniknęli tylko zostali, no nie mam słowa. Dostali kurwa bana po tej akcji ;) bo wiesz, myśleli że będą liscie, a co cwanszy to nakurwił z nasady dłoni, co może podchodzić pod strzala.
Gdzie jest ptysiu który to promował? ,Astanie się, tylko nie równaj tego ze slapem od łysego, tam są tak kontraktami zabezpieczeni w razie śmierci że jeszcze umarlak im zapłaci jak się przekręci ;)

A ktoś jakieś konsekwencje za śmierć na swoim evencie poniósł? Nie to że z Polski zniknęli tylko zostali, no nie mam słowa. Dostali kurwa bana po tej akcji ;) bo wiesz, myśleli że będą liscie, a co cwanszy to nakurwił z nasady dłoni, co może podchodzić pod strzala.
Gdzie jest ptysiu który to promował? ,Astanie się, tylko nie równaj tego ze slapem od łysego, tam są tak kontraktami zabezpieczeni w razie śmierci że jeszcze umarlak im zapłaci jak się przekręci ;)
Dziwi mnie, że prokuratura nic nie zrobiła ze Slapem, skoro na miejscu nie było karetki. Za freaki myślę, że by się wzięli, bo jednak są głośniejsze i politycy nie raz już o nich mówili.

@Filip_ ty ogólnie też upośledzony nie jesteś, moglbys się tu odnaleźć, no ale to już zależy od ciebie w którą stronę pójdziesz.
Friki frikami, my się tu mordobiciem zajmujemy, niektórzy, w tym ja, zaglądają do tego tematu poprostu dla rozrywki.
Sam szefa forum zapraszałem na seansy z ruskimi frikami, gdzie ja niby najgorszym wrogiem tego byłem.
Musisz zrozumieć że żelazny jest poprostu pierdolnięty, jak od niego odbijesz to też znajdziesz tutaj miejsce, a jak nie to będziecie stali w jednym szeregu. A jaki to szereg? Odpowiedz sobie sam.
Z Dawidem też kiedyś jechałem, teraz normalnie jest z nami w Cohonesowej rodzinie, nie idź za tymi którzy są gonieni, bo nie są gonieni bez przyczyny.

Dziwi mnie, że prokuratura nic nie zrobiła ze Slapem, skoro na miejscu nie było karetki. Za freaki myślę, że by się wzięli, bo jednak są głośniejsze i politycy nie raz już o nich mówili.
Tylko że tam nie musiało być karetki. To nie był żaden event, wydarzenie sportowe, miały być liście, chłopaki miały się rozejść, wyszło inaczej, kapujesz?

Pod dyskoteką z techno muzą czy pod innym barem punkowym też karetek nie ma ;)

Myślę, że gdyby ktoś zginął w klatce, to wzięliby się za zamknięcie.

Fame może też mieć teraz większe służby na karku, bo już od dawna tajemnicą nie jest, że wbili tam na całego Czeczeni z całym swoim zespołem. Teraz tylko znaleźć jakiś kwit na Czeczenów i żegnaj Fame.

Wyjaśnił to post na koncie dzihadosa który na moją prośbę po spełnieniu tego co chciałem został usunięty.
Konfrontacja z sanockim leszczem nie miała nic do tej zmiany, jedyne co to pozwoliła mi zwrócić uwagę na to o czym pisze.

A poza tym to jebać tomka czika, a to od niego była ta ranga.
Teraz jestem waletugo i mam wyjebane i nikt się nie pulta bez potrzeby.
Myślisz ze balastek złożył donos i reszta koalicji ukro wrocławskiej to przyklepneła?

@Filip_ ty ogólnie też upośledzony nie jesteś, moglbys się tu odnaleźć, no ale to już zależy od ciebie w którą stronę pójdziesz.
Friki frikami, my się tu mordobiciem zajmujemy, niektórzy, w tym ja, zaglądają do tego tematu poprostu dla rozrywki.
Sam szefa forum zapraszałem na seansy z ruskimi frikami, gdzie ja niby najgorszym wrogiem tego byłem.
Musisz zrozumieć że żelazny jest poprostu pierdolnięty, jak od niego odbijesz to też znajdziesz tutaj miejsce, a jak nie to będziecie stali w jednym szeregu. A jaki to szereg? Odpowiedz sobie sam.
Z Dawidem też kiedyś jechałem, teraz normalnie jest z nami w Cohonesowej rodzinie, nie idź za tymi którzy są gonieni, bo nie są gonieni bez przyczyny.
A gdzie my się kiedyś kłóciliśmy?

jakieś predykcje co do najbliższej gali fame? myślicie, że Kwieciński ma szanse wygrać z Grackiem, jeśli podejdzie do tego rozważnie i nie będzie wchodził w wymiany?

oho schizofrenik się znowu odpalił i gada sam ze sobą. To chyba również świadczy o tym, że to gówno upada.

jakieś predykcje co do najbliższej gali fame? myślicie, że Kwieciński ma szanse wygrać z Grackiem, jeśli podejdzie do tego rozważnie i nie będzie wchodził w wymiany?
już Zadorą zaskoczył, ale wątpie żeby Koniobijca dał się poddać gilotyną w taki sposób.
Dałbym Bratana, Wampira, Płetwala, Gracka, Alberto, Tybori, Oskara.

Pasternak+Kwieciński+tyburski w grze, ale już tego nie czuję, więc będzie co będzie :usunto: chodzi jeszcze za mną poniżej 2.5min 2.80 w zalecki vs hallman. Gruby pewnie pójdzie ogniem i albo ubije albo sam się po drodze rozleci. Hallman strasznie apatyczny się wydaje. Zupełnie jak kiedyś Sosnowski vs młody, groźny gromdziarz i wiadomo jak to się skończyło. Wiem, że nic nie wiem

Back