Fame MMA gala youtuberów

O tym pisałem na pierwszych stronach tego tematu, że do tego to będzie prowadzić, że gówniarze będą cię cwelami w sklepie obrzucać, no bo przecież tak można nie? Tylko są 3 kwestie, friki w większości są ustawione, internet to nie prawdziwe życie, a w prawdziwym życiu z takimi tekstami jak w internecie do obcych ludzi kończy się z wybitymi zębami i to bez różnicy czy masz lat 15 czy 35.
Ja tak miałem, że gówniarom zwróciłem uwagę to wyskoczyły do mnie oskarki i mnie wyzywali od najgorszych, ale jak w pewnym momencie zaproponowałem by pokazał co potrafi to się zesrał na majtki, pierdział coś, że za 15 minut przyjdzie ;dddddd No dramat, ale nie chciałem nic im robić bo to było strach uderzyć - za to jak tak będą kozaczyli to w końcu się doigrają.

Ja tak miałem, że gówniarom zwróciłem uwagę to wyskoczyły do mnie oskarki i mnie wyzywali od najgorszych, ale jak w pewnym momencie zaproponowałem by pokazał co potrafi to się zesrał na majtki, pierdział coś, że za 15 minut przyjdzie ;dddddd No dramat, ale nie chciałem nic im robić bo to było strach uderzyć - za to jak tak będą kozaczyli to w końcu się doigrają.
Trafiłem kiedyś 2 nieletnich, z 17 lat mieli, wyrośnięci, przez pół ulicy szli ze mną równo perfidnie się na mnie gapiąc, no to odpowiedziałem wreszcie pod blokiem na chuj się gapi, ci zaczęli pyskować i cwaniakowac, dostali po ryju i później na Cohones mi pisali że dzieci bije, oni też byli od fejmow jeden to pamiętam że w tej klasycznej bluzie pitbulla pomykał:fjedzia:

Ok

To ten chłopaczek który klękał przed denisem i teraz jest stawiany w roli ofiary, mniej więcej właśnie o takie coś mi chodziło wczoraj wieczorem. Szczeka taki szczeka, szczeknie nie do tego co trzeba i tłumaczenie że to dziecko, młody, głupi, rodziny szkoda itp itd. pff.

Po tym co wypływa na tego małolata to mam przynajmniej nadzieję że mu Denis chlapacza za kamerą wyjebał.

Chłopak chciał się ustawiać, o miasta pytał, miasto go znalazło, teraz zapewne będzie leczenie bo z taką traumą bycia pośmiewiskiem na cały kraj i zwłaszcza u siebie w mieście czy towarzystwie raczej sobie nie poradzi.

Ja pierdolę Krecik, masz nadzieję, że dorosły facet który podkręcał tego małolata wcześniej, uderzył go? To nie jest dziki zachód, a gdyby był to byś mordo z domu nie wychodził. Ja dobrze pamiętam te czasy które Ty mitologizujesz, jak ja miałem 15 lat to mi taki frajer jak ten Denis, starszy, złamał nos z bani. Moja siostra dostala kosę na Pradze w tramwaju bo nie chciała heleniarzowi telefonu oddać. Bandy kurew i szakali kręcili choroby normalnym ludziom, dla pieniędzy. Koledzy wykręcali kolegów, ciężki wpierdol mozna było dostać za fryzurę. Najpierw rozliczamy dorosłych a dzieciom nie życzymy wpierdolu na mieście tylko odpowiednich rodziców. Gdyby ktoś strzelił z liścia moje dziecko to bym taka kurwę zamienił w worek z kośćmi a potem jeszcze po pały zadzwonił

Ok

Ja pierdolę Krecik, masz nadzieję, że dorosły facet który podkręcał tego małolata wcześniej, uderzył go? To nie jest dziki zachód, a gdyby był to byś mordo z domu nie wychodził. Ja dobrze pamiętam te czasy które Ty mitologizujesz, jak ja miałem 15 lat to mi taki frajer jak ten Denis, starszy, złamał nos z bani. Moja siostra dostala kosę na Pradze w tramwaju bo nie chciała heleniarzowi telefonu oddać. Bandy kurew i szakali kręcili choroby normalnym ludziom, dla pieniędzy. Koledzy wykręcali kolegów, ciężki wpierdol mozna było dostać za fryzurę. Najpierw rozliczamy dorosłych a dzieciom nie życzymy wpierdolu na mieście tylko odpowiednich rodziców. Gdyby ktoś strzelił z liścia moje dziecko to bym taka kurwę zamienił w worek z kośćmi a potem jeszcze po pały zadzwonił
Ale my rozmawiamy o tym samym czy o czymś innym? To Denis pisał z jego konta do siebie i do innych, czy odwrotnie?

Nie wydaje mi się też byśmy byli tak odlegli wiekowo byś ty mógł pamiętać, a ja pamiętać nie mógł, zwłaszcza że od zawsze mieszkam w patologicznych dzielnicach, blokach, i akurat środowisko patusów jest mi bardzo dobrze znane.

Czyli 17 latka nie można, ale 18 latka z plastikiem w portfelu już można?
Pojebana logika kierowana jakimś matczynym instynktem.

Jak ja miałem 13 lat i cwaniakowalem w internecie to musiałem spierdalać tylnym wyjściem z gimnazjum do czasu aż nie postawiłem na przeprosiny starszemu koledze kurwa pół litra wódki, i to mnie nauczyło, myślisz że brak konsekwencji nie ważne w jakiej formie są w stanie kogoś czegokolwiek nauczyć?

Trafiłem kiedyś 2 nieletnich, z 17 lat mieli, wyrośnięci, przez pół ulicy szli ze mną równo perfidnie się na mnie gapiąc, no to odpowiedziałem wreszcie pod blokiem na chuj się gapi, ci zaczęli pyskować i cwaniakowac, dostali po ryju i później na Cohones mi pisali że dzieci bije, oni też byli od fejmow jeden to pamiętam że w tej klasycznej bluzie pitbulla pomykał:fjedzia:
Ja miałem bardziej gaz w ręku bo bałem się im przypierdolić, że to się źle skończy dla nich (a potem dla mnie patrząc po konsekwencjach prawnych)

Ja miałem bardziej gaz w ręku bo bałem się im przypierdolić, że to się źle skończy.
Ja nie jestem wielki chłop więc raczej nie zabijam jednym strzałem, postury podobne, jeden nawet wyższy, nic strasznego ogólnie się nie stało, ot zwykła krótka potyczka, no i ich było 2 więc co ja się będę zastanawiał, równie dobrze któryś mógłby coś wyjąć i mogliby mnie oprawić, wtedy ktoś by się mną martwił, czy się ze mnie śmiał? No proste.
Tak to przynajmniej ja byłem uśmiechnięty a oni zmieszani i myślę że lekko zawstydzeni.
Co innego też gdybym to ja szukał afery, a co innego jak ktoś idąc z kolegą myśli że we 2 to już są polbogami i na nieswojej ulicy szukają guza, wiesz gdybym ja szedł z kolegą albo jakaś grupa stała pod klatką to te chłopaczki by nawet wzroku z chodnika nie podnieśli bo to jest właśnie taki ciotowaty mental dzisiejszej młodzieży.

Ale my rozmawiamy o tym samym czy o czymś innym? To Denis pisał z jego konta do siebie i do innych, czy odwrotnie?

Nie wydaje mi się też byśmy byli tak odlegli wiekowo byś ty mógł pamiętać, a ja pamiętać nie mógł, zwłaszcza że od zawsze mieszkam w patologicznych dzielnicach, blokach, i akurat środowisko patusów jest mi bardzo dobrze znane.

Czyli 17 latka nie można, ale 18 latka z plastikiem w portfelu już można?
Pojebana logika kierowana jakimś matczynym instynktem.

Jak ja miałem 13 lat i cwaniakowalem w internecie to musiałem spierdalać tylnym wyjściem z gimnazjum do czasu aż nie postawiłem na przeprosiny starszemu koledze kurwa pół litra wódki, i to mnie nauczyło, myślisz że brak konsekwencji nie ważne w jakiej formie są w stanie kogoś czegokolwiek nauczyć?
Mordo jestem 79 rok, kwestia pełnoletności jest umowna, wiadomo. Nasterydowane randomy nie są od uczenia dzieci dobrych manier. Kropka.

Ja nie jestem wielki chłop więc raczej nie zabijam jednym strzałem, postury podobne, jeden nawet wyższy, nic strasznego ogólnie się nie stało, ot zwykła krótka potyczka, no i ich było 2 więc co ja się będę zastanawiał, równie dobrze któryś mógłby coś wyjąć i mogliby mnie oprawić, wtedy ktoś by się mną martwił, czy się ze mnie śmiał? No proste.
Tak to przynajmniej ja byłem uśmiechnięty a oni zmieszani i myślę że lekko zawstydzeni.
Co innego też gdybym to ja szukał afery, a co innego jak ktoś idąc z kolegą myśli że we 2 to już są polbogami i na nieswojej ulicy szukają guza, wiesz gdybym ja szedł z kolegą albo jakaś grupa stała pod klatką to te chłopaczki by nawet wzroku z chodnika nie podnieśli bo to jest właśnie taki ciotowaty mental dzisiejszej młodzieży.
No ja stwierdziłem, że generalnie to oni byli osrani bo z daleka to wszystko do mnie było - obserwowałem sobie będąc w gotowości na działanie, ale jak nie trzeba było to nie robiłem niepotrzebnej eskalacji. To jest właśnie ta cała sztuka kiedy coś trzeba, a kiedy warto odpuścić.

Mordo jestem 79 rok, kwestia pełnoletności jest umowna, wiadomo. Nasterydowane randomy nie są od uczenia dzieci dobrych manier. Kropka.
Więc realia dorastania diametralnie w naszym przypadku się nie różniły, znacznie większą widzę na przykładzie mojego wychowania jak k mojego 7 lat młodszego brata który wychowywał już się w tej całej technologii komputerowo telefonowej.

Ale to do kogo masz pretensje, do randoma czy do rodziców tego gnoja z którego robi się ofiarę?

U nas zawsze było tak że jak kogoś w domu nie nauczyli to prędzej czy później nauczył go ktoś obcy.

Ty jak miałeś 16 lat nie miałeś nigdy konfrontacji z dorosłym chłopakiem?
Na każdym osiedlu byli starsi koledzy których z racji choćby wieku czy tego że byli więksi, do pewnego czasu się szanowało, teraz przez ten internet gdzie wszystkim wydaje się że są kurwa równi, tak samo mocni i mają tyle samo do gadania co ci którzy realnie są od nich mocniejsi, im dalej w las tym jeszcze będzie gorzej, bo kiedyś to komuś trzeba było powiedzieć w mordę a nie napisać na internecie i iść z dumą spać.

Żeby nie było i byśmy se źle nie zrozumieli, nie popieram bicia dzieci przez obcych ludzi czy nawet przez ich rodziców poprostu nie popieram i tyle.

Jednak nie widzę nic złego w tym że ktoś "dorosły" mógłby jebnac zwykłego liścia jakiemuś prawie dorosłemu nastolatkowi.

Co innego gdyby gnój miał 12-13 lat a co innego jak podchodzi pod wiek pełnoletności.

No i jak ty sobie ogólnie wyobrażasz taką sytuację, jakiś gnój cię wyzywa a ty co robisz, dzwonisz na policję? Zakładasz sprawę w sądzie? Wyzywasz się z nim, czy puszczasz mu to płazem olewając małolata jako wielce "dojrzały" i odchodzisz dalej, a on się niczego nie uczy, jest zadowolony ze ci pojechał i chwali się tym swoim kolegom a kilka lat później trafia już na takiego który mu łeb rozpierdala cegłówką?

Którą opcja dla tego małolata jest lepsza, liść czy cegła?

Nie dogadamy się w tej kwestii ale spróbuj kurwa przynajmniej spojrzeć na to trochę z innej, szerszej perspektywy.

@Houk a do tego nasterydowany patus w normalnych okolicznościach nie powinien nawet interesować się twoimi dziećmi a tym bardziej je wychowywać, ale tutaj sytuacja nie wygląda tak że ktoś im się wpierdolił z butami w życie tylko był z uporem maniaka "zapraszany" a że gówniarza zmanipulowali jacyś celebryci typu baxton i go wykorzystali do własnych celów no to już inna kwestia.

Napewno to wszystko nie wywołuje we mnie współczucia dla tego młodego dorosłego.

Właśnie podejście typu że gość co mu włosy na jajach już rosną, browara pewnie w życiu już wypił, szluga zapalił, ale nie, bo to jest jeszcze dziecko..
Jakie kurwa dziecko, taka logika odnośnie dzieci i bezstresowego wychowania właśnie pcha nasze społeczeństwo do konkretnego upadku który już widać bardziej lub mniej.

Taki głupi przykład z brzegu, kiedyś siedząc w autobusie jak wchodziła starsza osoba to się sam pytałeś czzy chce pan/pani usiąść i wstawałeś, teraz wchodzi 90 letnia babcia z laską a gówniarze zajmują wszystkie miejsca siedząc i grając na telefonie nie zwracając uwagi na tę kobietę.
Twoja logika czy tam podobna tworzy właśnie takich ludzi którzy nie znają konsekwencji nie widzą nic prócz czubka swojego nosa i nie okazują wogole empatii rosnąć na takich cyborgów wyssanych z duszy/życia.
Szarych ludzi.

Nasterydowane randomy nie są od uczenia dzieci dobrych manier. Kropka.
Nie wiem o co chodzi z denisem i tym 15 latkiem, ale jakby 15 latek zaczął wyzywać przypadkowego sterydziarza to gdy koksiarz go lekko zdzieli lub odepchnie albo nastraszy wpierdolem to nie powinno się wypominać mu że tak zareagował. Może i mozna inaczej, ale dzieciak wyzywający tez poniekąd atakuje i przejawia agresję. Czemu on nie może inaczej a koksiarz musi.

Nie wiem o co chodzi z denisem i tym 15 latkiem, ale jakby 15 latek zaczął wyzywać przypadkowego sterydziarza to gdy koksiarz go lekko zdzieli lub odepchnie albo nastraszy wpierdolem to nie powinno się wypominać mu że tak zareagował. Może i mozna inaczej, ale dzieciak wyzywający tez poniekąd atakuje i przejawia agresję. Czemu on nie może inaczej a koksiarz musi.
Bo on jest dzieckiem, a koksiarz jest dorosły, chuj że może mieć 19 lat i od sterydów wyglądać na 30 ale no nie może, bo to niedobra jest.

Ja dokładnie też nie wiem ocb tyle co odkryłem to to że gówniarz się od dłuższego czasu przypierdalal do różnych ludzi w i ternecie i wreszcie jeden z nich go znalazł, a ten jonkała też zbyt bystry nie jest bo podobno wysprzeglił się sam ze swoim wizerunkiem dzięki czemu był do znalezienia.

Ktoś inny musiałby ci to bardziej rozwinąć ale takie streszczenie chyba wystarczy.

• Bones
Reactions: AKK
Bo jeden jest dzieckiem a drugi dorosły, bo jak zdzielisz takiego bezczelnego gnoja to mamy dorosłego faceta bijącego dziecko. Myślisz, że kogoś przekona argument że Cię brzydko nazwał? Żeby nie było, mnie też te płatki śniegu nie rozumiejące konsekwencji swoich czynów totalnie wkurwiają, należy jednak się opanować i działać racjonalnie.

Ktoś inny musiałby ci to bardziej rozwinąć ale takie streszczenie chyba wystarczy.
Szczerze to mnie to wali. Jak widzę że wardęga z boxdilem i golą biją pianę w ostatnim tygodniu to wiadome, że pomagają sprzedać ppv na gale, bo uczestnicy gali nie sa w tym najlepsi.

Bo jeden jest dzieckiem a drugi dorosły, bo jak zdzielisz takiego bezczelnego gnoja to mamy dorosłego faceta bijącego dziecko. Myślisz, że kogoś przekona argument że Cię brzydko nazwał? Żeby nie było, mnie też te płatki śniegu nie rozumiejące konsekwencji swoich czynów totalnie wkurwiają, należy jednak się opanować i działać racjonalnie.
Dobrze a w takim razie dziecko określamy do wieku lat ilu? Oraz, czy 19 latek może wyskoczyć na solo z 17 latkiem, czy to będzie tak jakby dorosły pobił dziecko lub dostał wpierdol od dziecka?

Szczerze to mnie to wali. Jak widzę że wardęga z boxdilem i golą biją pianę w ostatnim tygodniu to wiadome, że pomagają sprzedać ppv na gale, bo uczestnicy gali nie sa w tym najlepsi.
Ja to widzę trochę inaczej ale nie będę się rozwijał. Moim zdaniem te ich aferki nie wpływają ani pozytywnie ani negatywnie na sprzedaż PPV. To jest wycelowane w powrót boxdila do main streamu.
Że Denis jest głupi to dal się złapać na rolę tego gorszego, czyli będzie tak że dilbox jest zły, ALE TEN I TAMTEN TO JEST WOGOLE JESZCZE GORSZY I TAK DALEJ
Wiesz chyba o co chodzi, żeby przestać być czarną owcą trzeba zmienić stado ( co już robił kilka razy) albo znaleźć czarniejszą owce, co próbują robić teraz.
Ja tego wardege to poznałem ze 2 lata temu, nawet nie wiem za bardzo kim i czym on jest i skąd se wziął ale mogę się założyć że w to co teraz się dzieje to nie jest w najmniejszym stopniu zamieszany, z prostego powodu, on nie jest aż tak głupi jak cała reszta, ma trochę więcej lat i trochę więcej w życiu widzial. Bo on to chyba tam jeden z najstarszych wiekowo nie licząc golasa udającego nastolatka. 10 lat w jedną czy drugą zmienia diametralnie myślenie.

• Like
Reactions: AKK
Dobrze a w takim razie dziecko określamy do wieku lat ilu? Oraz, czy 19 latek może wyskoczyć na solo z 17 latkiem, czy to będzie tak jakby dorosły pobił dziecko lub dostał wpierdol od dziecka?
Byczku, porozmawiajmy jak sensowni ludzie, ja tu nie ustalam zasad dla świata ale pomysl logicznie, jeśli 17 latek spotyka się z 15 tka l się macają można uznać że jest ok, natomiast jeśli 40 latek maca 15 latke to jednak krzywy numer to jest. Rozumiesz analogię?

Ogólnie tu jest moja słabość, zawsze jak mam coś do powiedzenia to dyskutuje do usranej śmierci pisząc ścianę tekstu, Avatar nie jest przypadkowy, ten palec pokazuje że zawsze mam coś do dodania, nawet jak 4 razy kończę robić syf w temacie :fjedzia:
Mógłbym być politykiem, w sumie powinienem ale nie wiem jak nim zostać.

Byczku, porozmawiajmy jak sensowni ludzie, ja tu nie ustalam zasad dla świata ale pomysl logicznie, jeśli 17 latek spotyka się z 15 tka l się macają można uznać że jest ok, natomiast jeśli 40 latek maca 15 latke to jednak krzywy numer to jest. Rozumiesz analogię?
Teoretycznie tak ale nie do końca bo w jednym przypadku oboje są nieletni, w drugim przypadku wjeżdża pedofil do scenariusza, złe porównanie..

Spójrz trochę z innej perspektywy i bez uprzedzenia na to co napisałem to może zrozumiesz o co mi w tym wszystkim chodzi.

Z drugiej strony, Tomasz czik nie jest pdf bo dyma18 w wieku 40 lat. Ale jakiś zenek co ma 19 lat i jest w związku z 16-17 latka i współżyją to jest już pedofil :fjedzia:

Życie nie jest zero 1 i wszystkie barwy mają swoje odcienie

Myślisz, że kogoś przekona argument że Cię brzydko nazwał?
I tak i nie. Fakt że takie działanie ma wielu przeciwników powoduje że rozsądnym może być "dać se nasrać na łeb" by uniknąć innych nieprzyjemności. Ale i widok natarczywego gnoja, którego odpycha dorosły nie robiąc mu fizycznej krzywdy tez znajdzie wielu zwolenników.
należy jednak się opanować i działać racjonalnie.
Użycie siły fizycznej też może być racjonalne. Samo odepchnięcie, które raczej nie uszkodzi wyrośniętego dzieciaka, chyba nie jest przesadą.

Teoretycznie tak ale nie do końca bo w jednym przypadku oboje są nieletni, w drugim przypadku wjeżdża pedofil do scenariusza, złe porównanie..

Spójrz trochę z innej perspektywy i bez uprzedzenia na to co napisałem to może zrozumiesz o co mi w tym wszystkim chodzi.
Ja Ciebie rozumiem i Twój punkt widzenia, nie odrzucam go totalnie, natomiast rozwiązanie które proponujesz, czyli klapsy dla bezczelnych małolatów przyniosą Ci tylko kłopoty.

I tak i nie. Fakt że takie działanie ma wielu przeciwników powoduje że rozsądnym może być "dać se nasrać na łeb" by uniknąć innych nieprzyjemności. Ale i widok natarczywego gnoja, którego odpycha dorosły nie robiąc mu fizycznej krzywdy tez znajdzie wielu zwolenników.

Użycie siły fizycznej też może być racjonalne. Samo odepchnięcie, które raczej nie uszkodzi wyrośniętego dzieciaka, chyba nie jest przesadą.
Popchnij kiedyś takiego małolata i przekonaj się sam, skoro moje słowa Cię nie przekonują. Ty go popchniesz on Cię opluje, puszcza Ci nerwy, przyjebiesz i jesteś oprawca dziecka. Róbcie jak uważacie koledzy.

Ja Ciebie rozumiem i Twój punkt widzenia, nie odrzucam go totalnie, natomiast rozwiązanie które proponujesz, czyli klapsy dla bezczelnych małolatów przyniosą Ci tylko kłopoty.
No tak, jeśli zgłosi oczywiście, ja twój też poniekąd rozumiem choć się z nim w pełni nie zgadzam.

Popchnij kiedyś takiego małolata i przekonaj się sam, skoro moje słowa Cię nie przekonują. Ty go popchniesz on Cię opluje, puszcza Ci nerwy, przyjebiesz i jesteś oprawca dziecka. Róbcie jak uważacie koledzy.
Racja, ale jak go zwyzywam bardziej twórczo przynosząc mu wstyd przed kolegami, a on mnie z tego powodu opluje. Albo nawet nic nie mówiąc a on będzie chciał mnie dojechać. Każda opcja to przegrana dla dorosłego, Racja, że "bicie" może być niekorzystne w oczach świadków i tylko ten argument do mnie przemawia.

Denis Z. już zmienił zdanie na FtF, policja nie jest taka zła, a jechanie mundurowych to taka przenośnia była i nikt nie zrozumiał. Hellman miał okazję wczoraj pocisnąć farmazoniarza to pierdolił, ze źle z tymi filmikami zrobił i głupie to było.:burnit:

Back